- Poruka
- 93.795
on mi stoji instaliran i igram ga svremena na vreme..negde sam stigao do pola igre![]()
Ti si gori od mene, mada razmisljam da ga iskoristim za ucenje jezika
Sada znam kako se prelaze misije i hde sve treba da idem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
on mi stoji instaliran i igram ga svremena na vreme..negde sam stigao do pola igre![]()

da, ali one nisu klasicni RTS-oviPa imash bash od tih likova koji su radili homeworld remastered, deserts of Kharak, ima rts-ova recimo
company of heroes 2/1 su dobri, pa warhammer dawn of war serijal, recimo...
jesuda, ali one nisu klasicni RTS-ovi
znas vec.. gradis bazu, skupljasresurse, kreiras zgrade i vojsku

A nije to to.uzhivam da ih kupujem i igram po malo shta stignem, zapravo igram po 10 minuta igru![]()
Pa ono sa malo igratcha tje svaka da radi dobro na slabijem kompu. Dakle uzmesh neku do 4 igratcha coop i terajdajte neku preporuku za neku igru sa stabilnim serverima, bez lagova...mmo...epic...bez potrebe super kompa...

dajte neku preporuku za neku igru sa stabilnim serverima, bez lagova...mmo...epic...bez potrebe super kompa...
Eso bi bio po mom ukusu...ESO
BDO
Star Wars: The Old Republic. Nije epic vec SF ali nije ni daleko ako igras kao jedi ili sith.
Puna glasovna gluma za svaki lik cine lepší dozivljaj kada se igraju misije.

https://sysrqmts.com/games/the-elder-scrolls-onlineEso bi bio po mom ukusu...![]()
Ja igram Allods online ali je u velikoj meri p2w.dajte neku preporuku za neku igru sa stabilnim serverima, bez lagova...mmo...epic...bez potrebe super kompa...

Mnogo, ovaj MAcbook praktichno nema limita, jer je limit disk. Fora je shto u memoriji samo mora da bude wired/ono shto je stalnoKoliko aplikacija imaš pokrenuto leba ti nedopečeni.

Kakva je? ET je jedina multiplayer igra koju sam duzhe igrao...Trenutno igram Wolfenstein New World