- Poruka
- 25.130
Нисам знао да постоји игра на ову фору. Забавно и интересантно.
U to igram godinama
Mada iako mozda ne izgleda tako zahtevnnija je poprilicno upravo zbog te "soft body" simulacije.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нисам знао да постоји игра на ову фору. Забавно и интересантно.
Mada iako mozda ne izgleda tako zahtevnnija je poprilicno upravo zbog te "soft body" simulacije.
i sama igrica je nerealno preskupa, ja sam dugo čekala da bude na sniženju pa sam je tek onda kupilaSve civilizacije su dobre. Ova ima novinu distrikte, koje razvijaš. Ekspanzije su preskupe, a nisam našao za shodno da ih kupim...
i sama igrica je nerealno preskupa, ja sam dugo čekala da bude na sniženju pa sam je tek onda kupila

Paradox je napalio i sve ostale da uzimaju pare na dlc-ovePogledaj cenu za Europa Universalis 4 sa ekspanzijama![]()

Paradox je napalio i sve ostale da uzimaju pare na dlc-ove
Imam EU4 i nekoliko glavnih ekspanzija![]()
Ja sa čitom nabijem Srbiji sve naj i onda gledam kako osvaja svetImam nekog pirata na desktopu, sada mogu samo V deo da pazarim kada izadje ako me ne prodje zelja
Ali nece, dosta je zarazna igra.

Ja sa čitom nabijem Srbiji sve naj i onda gledam kako osvaja svet![]()

(dodatak)Za divno čudo igram nešto što hardverski nije toliko zahtevno..
PlayWPT,po uzoru na svetske poker igrače,doduše ne igra se za pravi novac (mada ima nešto drugo na taj fazon)
Ako znate da igrate poker,društvo bi bilo dobro
(https://www.playwpt.com/)

, ja volim da igram stare naslove i od po 20 god, uopste ne gledam na to. Igras sta te zabavlja. 
Бре, пуцачине научиш лако. Типа CS:GO. Сконташ како ради која пушка, када купити и шта. Како раде мапе и где је добро сакрити се. Разумети како које оружје ради, шта је добро за близину, шта за даљину. Које бомбе и када бацати тактички. Остало је да увежбаш рефлексе и нађеш неке трикове како да боље изведеш нешто.Da li je kasno poceti sa igrama tipa Gta 4,Gta 5 i Far cry 3 i 4,CS:GO sa 18 godina,posto nisam imao pre dobar racunar.Inace igram Samp i Fifu Mobile![]()
Kako sada stoji situacija sa aim botovima.? Mene je to pocetkom 2000ih najvise odbilo od multiplayer igara. Mislim ono dodje lik i napuca njih 20 headshot.Бре, пуцачине научиш лако. Типа CS:GO. Сконташ како ради која пушка, када купити и шта. Како раде мапе и где је добро сакрити се. Разумети како које оружје ради, шта је добро за близину, шта за даљину. Које бомбе и када бацати тактички. Остало је да увежбаш рефлексе и нађеш неке трикове како да боље изведеш нешто.
Ma aim botovi nisu prevare, nego eksterni program koji upravlja misem. Nesto kao autotest programi za GUI. Samo klikces i on uvek pogadja nepogresivo,Преко стима се игра и ја нисам доживео да неко има чит. Све је на скилу базирано. Можда имају тај анти-чит систем. Па сервери су у 1.6 верзији имали анти-чит свако за себе. Сад замисли преко стима. Та игра се плаћала када сам је купио. Сада да је дају за фри од како почео пуб-ги
Davno sam jednom instalirao aim bot da vidim u cemu je fora, jbt. ono nije normalno, potpuno neki nov GUI sa pregrst parametara, tipa mogu da podesim reakciju u milisekundama ako hocu da kasni malo da me ne bi provalili, onda rendgenske oci, brzina trcanja, ne secam se sta je sve bilo, bukvalno autopilot, ne moras da pipas nista jedino AWSD (ako te ne mrziMa aim botovi nisu prevare, nego eksterni program koji upravlja misem. Nesto kao autotest programi za GUI. Samo klikces i on uvek pogadja nepogresivo,
a upravlja misem. Mislim da to nijedan anti cheat ne moze da detektuje.
). 'ajd donekle i mogu da razumem klince ali stvaarno mora da budes slepac za ono, bukvalno me bilo blam samog sebe tih par sekundi.
, i ladno postoji skripta koja menja u registrima identifikacioni hardverski broj "hwid", mislim to moze i rucno ali ovako je brze.Играо сам кантер на стиму дуго и никада није било аим бота. Приметио бих. Мислим да су се побринули око тога. На 1.6 верзији то ради.