Sta igrate trenutno?

Screenshot_20200823-193535.jpg
call of duty mobile

Da li je kasno poceti sa igrama tipa Gta 4,Gta 5 i Far cry 3 i 4,CS:GO sa 18 godina,posto nisam imao pre dobar racunar.Inace igram Samp i Fifu Mobile:)
Бре, пуцачине научиш лако. Типа CS:GO. Сконташ како ради која пушка, када купити и шта. Како раде мапе и где је добро сакрити се. Разумети како које оружје ради, шта је добро за близину, шта за даљину. Које бомбе и када бацати тактички. Остало је да увежбаш рефлексе и нађеш неке трикове како да боље изведеш нешто.

Бре, пуцачине научиш лако. Типа CS:GO. Сконташ како ради која пушка, када купити и шта. Како раде мапе и где је добро сакрити се. Разумети како које оружје ради, шта је добро за близину, шта за даљину. Које бомбе и када бацати тактички. Остало је да увежбаш рефлексе и нађеш неке трикове како да боље изведеш нешто.
Kako sada stoji situacija sa aim botovima.? Mene je to pocetkom 2000ih najvise odbilo od multiplayer igara. Mislim ono dodje lik i napuca njih 20 headshot.
Dok ga izbace sa servera, i neko prijavi pokvari celu igru...

Преко стима се игра и ја нисам доживео да неко има чит. Све је на скилу базирано. Можда имају тај анти-чит систем. Па сервери су у 1.6 верзији имали анти-чит свако за себе. Сад замисли преко стима. Та игра се плаћала када сам је купио. Сада да је дају за фри од како почео пуб-ги

Преко стима се игра и ја нисам доживео да неко има чит. Све је на скилу базирано. Можда имају тај анти-чит систем. Па сервери су у 1.6 верзији имали анти-чит свако за себе. Сад замисли преко стима. Та игра се плаћала када сам је купио. Сада да је дају за фри од како почео пуб-ги
Ma aim botovi nisu prevare, nego eksterni program koji upravlja misem. Nesto kao autotest programi za GUI. Samo klikces i on uvek pogadja nepogresivo,
a upravlja misem. Mislim da to nijedan anti cheat ne moze da detektuje.

Ma aim botovi nisu prevare, nego eksterni program koji upravlja misem. Nesto kao autotest programi za GUI. Samo klikces i on uvek pogadja nepogresivo,
a upravlja misem. Mislim da to nijedan anti cheat ne moze da detektuje.
Davno sam jednom instalirao aim bot da vidim u cemu je fora, jbt. ono nije normalno, potpuno neki nov GUI sa pregrst parametara, tipa mogu da podesim reakciju u milisekundama ako hocu da kasni malo da me ne bi provalili, onda rendgenske oci, brzina trcanja, ne secam se sta je sve bilo, bukvalno autopilot, ne moras da pipas nista jedino AWSD (ako te ne mrzi :lol: ). 'ajd donekle i mogu da razumem klince ali stvaarno mora da budes slepac za ono, bukvalno me bilo blam samog sebe tih par sekundi.

E sad sta se dogadja, lik dobije IP ban on se pojavi opet, zatim dobije hardverski ban misleci da su ga se resili ono evo ga opet :lol:, i ladno postoji skripta koja menja u registrima identifikacioni hardverski broj "hwid", mislim to moze i rucno ali ovako je brze.

A sto se tice detektovanja, na steam-u koliko znam mogu da detektuju skripte koje imaju u bazi, i onda kapiram da je tu ceo jedan biznis koliko su neki spremni da plate za tako nesto.

Back