Sta igrate trenutno?

Master of Orion
Истини за вољу, игра из 1993. може данас да се игра само кроз броузер, али није ништа мање занимљива :)
Те старе игре су прављене са љубављу. Пошто није много било у графици. Као и Heroes of might and magic III из 1999.

Yoshi.jpg

Old School evergreen...
A i original :D

Раније сам користио исти аватар као твоји. Нисам знао да постоји члан који има исти аватар. Фиби Буфе :heart2:
Али како је правилник такав да морају бити различити да се не збуњују други итд, ја сам променио. :sad2:

ja sam igrala samo četvorku : )))
i jedina razlika koju vidim je to što se sad oko grada prave distrikti, svaki distrikt jedno polje zauzima i onda u distriktu gradiš neke dodatne gradjevine, dakle sve to sad neko može da ti ruši i pre nego što napadne zid, odnosno grad
i ne znam da li sam luda ili je u četvorci stvarno moglo brdo jedinica da se drži u gradu.. ovde može samo po jedna.. ili ja nisam provalila kako da držim više jedinica na jednom mestu :/
tako da stalno moram da jurim jedinice po mapi, da gledam gde sam koju ostavila :/ i to me malo smara

Не знам. Нисам нешто одушевљен четворком. Птактично узмем краља који већ има предефинисан почетни сет вештина. И знам да ћу добити оне четири које су стартне. Док у тројци тога нема. Много је већа разноврсност.

Od poteznih strategija sam najvise igrao Disciples 2 i Heroje 3 i 5.
Total war je posebna prica.
Ја сам као клинац пробао тотал вар. Што се тиче рата и трупа, ту је свакако занимљивије јер је и терен битан. Играо сам Stronghold, Red Alert 2, Red Alert 3. Стара добра времена. :orkestar:

ja sam igrala samo četvorku : )))
i jedina razlika koju vidim je to što se sad oko grada prave distrikti, svaki distrikt jedno polje zauzima i onda u distriktu gradiš neke dodatne gradjevine, dakle sve to sad neko može da ti ruši i pre nego što napadne zid, odnosno grad
i ne znam da li sam luda ili je u četvorci stvarno moglo brdo jedinica da se drži u gradu.. ovde može samo po jedna.. ili ja nisam provalila kako da držim više jedinica na jednom mestu :/
tako da stalno moram da jurim jedinice po mapi, da gledam gde sam koju ostavila :/ i to me malo smara

Prvo cega mogu se setim od razlika su prirodne katastrofe, ima i u diplomatiji ali morao bih obnovim gradivo.

Prvo cega mogu se setim od razlika su prirodne katastrofe, ima i u diplomatiji ali morao bih obnovim gradivo.
Мислиш на терен и приступачност? Ту имаш логистику као скил. Имаш и налажење пута. За дипломатику или те усере да се добровољно придруже, или да платиш.

Back