- Poruka
- 72.675
Koji vr imas?Virtual Reality. I koristi se ko želi naravno VR headset. Mogu da pomeraju ruke u igri i te fore. Ali može i desktop varijacija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji vr imas?Virtual Reality. I koristi se ko želi naravno VR headset. Mogu da pomeraju ruke u igri i te fore. Ali može i desktop varijacija.
Nemam, nego kažem da igra to omogućava.Koji vr imas?
Zadnji put kad sam proveravao kod nas je VR bio jako skup, mislim ono za PC, ali ima jeftinih za telefone.Nemam, nego kažem da igra to omogućava.
Koja je destinacija?Zadnji put kad sam proveravao kod nas je VR bio jako skup, mislim ono za PC, ali ima jeftinih za telefone.
Dati 80+k dinara za nesto sto cak ne radi ni na 10% igara, zena bi me lansirala![]()

Mislim da bi ono bio random shotKoja je destinacija?![]()
Je li pratiš turnire? Koje online igre igraš ili si dobro upućen?Mislim da bi ono bio random shot![]()
Nemam vremena za online igre, ja to po 15 minuta max igram.Je li pratiš turnire? Koje online igre igraš ili si dobro upućen?
Koliko igara imas na steam-u?Dobio za dz Endless Space 1, jer imam ES2, i uzeo gathering storm za CIV 6 i gomilu packova sa drzavama pa cu ovo malo.
Crni petak...
Skoro 250 sadaKoliko igara imas na steam-u?

Od 14.Sad imam 53.Gejmer do srži. Koliko godina igraš dugo?
Svaka čast. Koja je prva igra koju si odigrao?Od 14.Sad imam 53.
Igram zapravo od 11,prva je bila space invaders na automatu, scramble potom, a i pacmanSvaka čast. Koja je prva igra koju si odigrao?
Od 14.Sad imam 53.

Па ја испадох скоро па јуниорIjao čoveče sad si me utešio ja sam mislio da sam gori od svih imam 43.![]()

E ja programiram 37 godinaПа ја испадох скоро па јуниор
Поуздано играм барем нешто откако сам имао 4 године... пре 36 година![]()

Јел се може са 40 година искуства у пензију?E ja programiram 37 godina
A igram isto
No tad sam imao 14 godina![]()

Jok, imam samo 28 godina stažaЈел се може са 40 година искуства у пензију?![]()

dodaj i phoenix na tu listuIgram zapravo od 11,prva je bila space invaders na automatu, scramble potom, a i pacman