mozda je mali off ali posto ovde dolazi konstruktivni diskutanti zanimljiv link... sacekajte malo je duzi load ali se isplati.
http://primaxstudio.com/stuff/scale_of_universe/
http://primaxstudio.com/stuff/scale_of_universe/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NIkad ni pomenuo nisam hologram iz NASA, niti da je dokument iz Bele kuće falsifikovan, nešto ste sanjali, dragi kolegi.
S druge strane, senzacionalistički i eshatološki pristup koji ste vi upotrebili u odnosu na dokument i video koji ste postovali je apsolutno neprimeren. Naime, ne radi se ni o čemu drugom do o saradnji između NASA i FEMA po pitanju moguće pretnje iz svemira, odnosno mogućeg udara asteroida na teritoriji SAD ili drugde u svetu i načinima informisanja i načinima sprečavanja tog udara i/ili eventualnog saniranja posledica tog udara ako se isti ne može izbeći, dok se u video klipu govori o tome koliko su članovi NASA i njihove porodice spremni za suočavanje sa potencijalnim opasnostima izazvanim prirodnim katastrofama ili terorističkim napadima, u cilju podizanja svesnosti o neophodnosti pripreme za tako nešto. Atmosfera koja vlada u tom dokumentu i tom klipu neuporedivo je blaža nego atmosfera koja vlada u, recimo, survivalist communities širom SAD. Dakle, ništa epohalno se iza linkova koje ste naveli ne krije.
Što se tiče ostalih vaših teorija o Hazarima, Agarti-Šambali (jedno bez drugoga ne ide), Templarima itd. ima jedan sjajan forum gde je svako ko donese što luđu teoriju zavere dobrodošao, ali je nažalost zabranjeno reklamiranje drugih foruma na Krstarici; kažem, šteta, jer kad imam višak vremena, povremeno odem na rečeni forum ne bi li se dobro ismejao.
zar je bilo tesko tako i ono vece razgovarati a ne posprdno se odnositi spram sagovornika. inace molio bih moderatora da vrati obrisane poruke da ne bi bili u nedoumici sta ste tad izjavili a izjavili ste jasno i glasno da nasa NIJE objavila ni dokument a kamoli neku obznanu o mogucem padu elenina ili neke druge komete ne samo na tle usa ili u pacifik sto bi naprailo tremor straha kod populacije nadolazecim cunamijem vec ste rekli decidno to nasa nikad nije objavila i da ja lupam i trazili dokaz a na dokaz ste rekli da mozete naci desetinu drugih da je to laz. nadjite ih. ja cu vam sad reci da je nasa objavila pre godinu dana i dokument od 130 strana upravo o ovome o cemu sada pricamo gde je potpisan sav njihov elitni naucnicki potencijal koji je izmedju redova potvrdio sa veliko verovatnocom mogucnost da 2012 nije nikakva malciozna utopija nekih samana vec jedna realnost za koju se moramo pripremati. a oni i ceo svet se priprema na nacin kao sto sam rekao. a pripremaju se da bi se kao noje spasili od neumitnog zivec pod zemljom koliko dugo treba i to znaci njihova elita. u tu srvhu je i pre koliko ono 30 ili vise godina zamislite u toj istoj norveskoj odakle je bering za koga ste tvrdili da je lud akompetentni psihoanaliticari rekli da nije a vi iz srbije znate bolje od njih vidim, napraljen je znaci podzemni hangar najveci na svetu sa svim semenima za svaku vrstu biljaka koje rastu na zemlju upravo iz razloga nadolazece apokalipticne buducnosti. i zamislite svaki mesec dana se obnavlja. zasita cudne koincidencije. jos samo recite da je elenin laz a da je niburu fikcija pa da usaglasimo trajektorije po kojima se priblizavaju zemlji.
ah dragi kolegazar je bilo tesko tako i ono vece razgovarati a ne posprdno se odnositi spram sagovornika. inace molio bih moderatora da vrati obrisane poruke da ne bi bili u nedoumici sta ste tad izjavili a izjavili ste jasno i glasno da nasa NIJE objavila ni dokument a kamoli neku obznanu o mogucem padu elenina ili neke druge komete ne samo na tle usa ili u pacifik sto bi naprailo tremor straha kod populacije nadolazecim cunamijem vec ste rekli decidno to nasa nikad nije objavila i da ja lupam i trazili dokaz a na dokaz ste rekli da mozete naci desetinu drugih da je to laz. nadjite ih.
ja cu vam sad reci da je nasa objavila pre godinu dana i dokument od 130 strana upravo o ovome o cemu sada pricamo gde je potpisan sav njihov elitni naucnicki potencijal koji je izmedju redova potvrdio sa veliko verovatnocom mogucnost da 2012 nije nikakva malciozna utopija nekih samana vec jedna realnost za koju se moramo pripremati. a oni i ceo svet se priprema na nacin kao sto sam rekao. a pripremaju se da bi se kao noje spasili od neumitnog zivec pod zemljom koliko dugo treba i to znaci njihova elita. u tu srvhu je i pre koliko ono 30 ili vise godina zamislite u toj istoj norveskoj odakle je bering za koga ste tvrdili da je lud akompetentni psihoanaliticari rekli da nije a vi iz srbije znate bolje od njih vidim, napraljen je znaci podzemni hangar najveci na svetu sa svim semenima za svaku vrstu biljaka koje rastu na zemlju upravo iz razloga nadolazece apokalipticne buducnosti. i zamislite svaki mesec dana se obnavlja. zasita cudne koincidencije. jos samo recite da je elenin laz a da je niburu fikcija pa da usaglasimo trajektorije po kojima se priblizavaju zemlji.
Nisam tvrdio da nije objavila, već da u tom dokumentu nema, kao što svako ko pročita ili odgleda klip nema ni pomena o nekakvom sklanjanju elite. Da, taj hangar u Norveškoj postoji odavno. U Švajcarskoj i Švedskoj postoje još od šezdesetih godina; Švajcarci su čak napravili i hleb koji ostaje svež preko trideset godina. Sve je to bilo u cilju preživljavanja u slučaju nuklearnog rata, koji je i dan danas jedina realna i trenutačna opasnost koja preti životu na planeti-poslednji incident koji se desio, a mogao je da izazove nuklearni rat desio se 1995.
Postojanje Nibiru nije dokazivo, dok njeno nepostojanje jeste. Naučna zajednica je odavno iznela razloge za to. Na primer, planeta te veličine bila bi golim okom vidljiva sa Zemlje. Da je tu gde jeste, ne bi bila duže od milion godina, jer bi je delovanje Jupiterove gravitacije i orbite izbacilo iz Sunčevog sistema; tvrdnja da je Nibiru sakrivena iza Sunca je geometrijski nemoguća. Njeno postojanje bi imalo uticaj na gravitacione sile u predelu Jupitera i Saturna, čega nema.A pošto ga nema, to znači da bi Nibiru morao da se nalazi na udaljenosti od Zemlje koja je hiljadu puta veća od udaljenosti na kojoj se nalazi Neptun, a da bi stigla do Zemlje do kraja 2012. morala bi da se kreće brzinom od 2400km/h u sekundi, što je nemoguće, jer bi je sama ta brzina izbacila iz Sunčevog sistema i same galaksije.
Što se tiče Elenina, evo šta je izjavio NASA naučnik Dan Yeomans:
"So you've got a modest-sized icy dirtball that is getting no closer than 35 million kilometers," said Yeomans. "It will have an immeasurably miniscule influence on our planet. By comparison, my subcompact automobile exerts a greater influence on the ocean's tides than comet Elenin ever will."
i konacno zasto u svetlu svega toga bas danas a ne pre deset ili dvadeset godina bela kuca i nasa objavljuju te dokumente? zsto se danas desavaju stvari nama neobjasnjive da ne stavljam hiljade linkova sa neba sta obicni ljudi snimajummobilnim telefonima kamerama ili ko zna cim? zasto toliko znakova sa neba? tako je bilo i pred WWII. pre ce po mom misljenju covek pokusati da unistiti sam sebe no sto ce bozanska ruka to da uradi. u svetlu onoga na sta danas lici ljudska izvitperenost sto se smatra dnom dna a neki to opravdaju liberalizmom onda usa i zapad prednjace i zato je i strah u tom zemljama najveci od apokalipse. mi nemamo mnogo da izgubimo osiam nasih zivota jer je srpkska i slovensak krv bila uvek na rasprodaji. ali zato nam niko ne moze ukinuti ono perverzno zadovoljstvo naslade da ima cuprije i za njih pa makar bio most i za nas.
Takvo perverzno zadovoljstvo je krajnje patološko.
"Znakova na nebu" je oduvek bilo i u njima neko može da vidi lepotu Univerzuma ili predznak katastrofe, zavisi od strukture ličnosti.
samo gledaj pa nam javi sta je bilo. ako budes imao sa cim ili ako bude bilo ko da javi.
Kompleks koji se gradi na Uralu je strateški komandni centar, duplikat onoga koji se nalazi u blizini Moskve, a gradi se zato što i SAD imaju duplikat NORAD-a.
Pa šta je sad Nibiru, planeta ili kometa? Ne može da bude oboje istovremeno.
Naučnik iz NASA je pričao o kometi Elenin, jer je Elenin kometa, jer je dokazano da kometa Elenin postoji i niko i ne pokušava da negira njeno postojanje niti udaljenost na kojoj će proći od Zemlje. Nego da razmotrimo poreklo fikcije koja se bavi Nibiru-planetom: ona se temelji na knjigama Zaharije Sičina, koji tvrdi da je pronašao "drevne sumerske spise" koji decidno tvrde da planeta Nibiru postoji na ivici Sunčevog sistema, te da su je obožavali kao božanstvo Nibiru. Kako onda Suneri nisu znali za postojanje Urana, Neptuna i Plutona, kao i ostali drevni narodi, a znali su da postoji Nibiru? Na stranu to što nikakvo sumersko božanstvo pod imenom Nibiru nije postojalo: Nibiru se spominje samo kao sporedni lik u Enuma Elišu.
Dalje, postoji mit da je NASA otkrila NIbiru 1983. Međutim, ni to nije istina, već je istina da su otkriveni mnogobrojni izvori infracrvenog zračenja za koje se ispostavilo da su udaljene galaksije:
spider.ipac.caltech.edu/staff/tchester/iras/no_tenth_planet_yet.html
Takozvane fotografije "planete" Nibiru na netu su ili snimci dalekih oblaka gasa ili krajnje nestručno protumačeni snimci-najčuveniji je onaj iz 2008. kad je neki student protumačio NASA snimak plavog oblaka gasa kao planetu sa okeanima.
Dakle, Nibiru ne postoji.

broz imao tri norada u bivsoj jugi a rusi ga nemaju. logika kolega. sta ce da kazu, dragi gradjani i gradjanke bice pizdarija nevidjena skupljajte konzerve i kopajte zemunice a mi cemo da uzmemo politbiro sa tajkunima i njihovim strinama, tetkama i ujkama da zbrisemo svi ka urali pa da se vidimo za 30 godina kad prodje opasnost. do tad zivi bili i imate 10 posto popust na vodku. aj bre koristi mozak.A šta je sa onim "proročanstvom" da će "Nibiru" da udari u Zemlju 2003.?
ja ne volim egzaktne nauke mnogo ali nekako proucavajuci istoriju skontah da su inke maje i ostali samani bili genijalci i da nisu slucajno tek tako odleprsali u nevidljivo. ako znas kako izgelda njihova predikcija 2012 videces crteze sa necim sto je identicno cernovom akceleratru sa osam krakova i dve ribe koje plivaju paralelno ali u suprotnom pravcu. znaci materija i ono drugo sto je po meni satansko pa necu da spomenem a oni bas to 'oce da kobajagi ufate laicki receno
ako su napravili crnu rupu kad su ga pustili u rad pa ga oma iskljucili jer je bila pizdarija na necemu valjda hladjenju ili izoaltoru njoj - crnoj rupi treba kolko ono oko tri godine da naraste i pocne da jede sve oko sebe ko u crtacima sa neta. jel tako? rusi lepo izracunali tacno koliko treba i kad dodas tu cifru na datuim pustanja cerna u rad zamisli dodjes na datum 2012 decembra koji svi drze u ustima i glavi. a ja mislim ako bude neceg bice ranije, mozda ce poceti cak septembra o.g. sudeci koji je haos u svetu i sta se desava sto se nikad do sad nije desavalo u toj meri.znas bre o cemu pricamo ne pravi se tosa. niburu je mitologija a elenin je realnost. a to sto se elenin ne vidi bas ko niburu sto kazes slucajno se kao poklopilo
aj za kraj jer moram da idem. ameri su eksperti za pomeranje mozga nacijama. koliko god oni bili pametni i mudri i imali hiljade podplanova za osnovni koji gaje decenijama ovo nije to. ovo se otrglo kontroli i informacije isplivavaju. kazes norad na uralu. jadni rusi do sad nigde nemaju svoj norad nego tek sad moraju da ga pravebroz imao tri norada u bivsoj jugi a rusi ga nemaju. logika kolega. sta ce da kazu, dragi gradjani i gradjanke bice pizdarija nevidjena skupljajte konzerve i kopajte zemunice a mi cemo da uzmemo politbiro sa tajkunima i njihovim strinama, tetkama i ujkama da zbrisemo svi ka urali pa da se vidimo za 30 godina kad prodje opasnost. do tad zivi bili i imate 10 posto popust na vodku. aj bre koristi mozak.
znas kako...ybt ubice me ovi u kafani sto kasnim.ja ne volim egzaktne nauke mnogo ali nekako proucavajuci istoriju skontah da su inke maje i ostali samani bili genijalci i da nisu slucajno tek tako odleprsali u nevidljivo. ako znas kako izgelda njihova predikcija 2012 videces crteze sa necim sto je identicno cernovom akceleratru sa osam krakova i dve ribe koje plivaju paralelno ali u suprotnom pravcu. znaci materija i ono drugo sto je po meni satansko pa necu da spomenem a oni bas to 'oce da kobajagi ufate laicki receno
ako su napravili crnu rupu kad su ga pustili u rad pa ga oma iskljucili jer je bila pizdarija na necemu valjda hladjenju ili izoaltoru njoj - crnoj rupi treba kolko ono oko tri godine da naraste i pocne da jede sve oko sebe ko u crtacima sa neta. jel tako? rusi lepo izracunali tacno koliko treba i kad dodas tu cifru na datuim pustanja cerna u rad zamisli dodjes na datum 2012 decembra koji svi drze u ustima i glavi. a ja mislim ako bude neceg bice ranije, mozda ce poceti cak septembra o.g. sudeci koji je haos u svetu i sta se desava sto se nikad do sad nije desavalo u toj meri.
otisao. fala na prici.
p.s. sad se tih japeta i onoga sta je pokojni klark naparavio od njega u 2001. a zamisli da i dan danas za japet postoje top sikret fotografije koje niko ziv ne moze da vidi a misija je bila ko sto znas eu - usa i najstrozije su cuvana tajna bolja no ona o rozvelu. i od tih nacnika koji su to videli 8 njih je neobjasnjivo umrlo al' i to ne sme da se prica pa necu ni ja i evo cutim ko zaliven. zapamti hungan sve je laz i niko ne zna sta ce biti ni ti ni ja, jer da znamo bili bi bogovi a ne ljudi. mozemo samo da ih demaskiramo.

No, kad smo već kod NASA, evo zašto svet neće prestati da postoji 2012:
http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012.html
Ne, teoretičari misle na Nibiru kad kažu Nibiru. Kometa Elenin nema veze sa Nibiru, jer Elenin postoji, Nibiru ne. Na Mesecu je pronađena voda, ali u obliku leda, i to je najnormalniji proces istraživanja u toku kojeg se saznaju nove stvari. Elenin neće pasti na Zemlju, već će proći pored nje na udaljenosti od 35 miliona kilometara.Japan nije uništen, automobili, telefoni, i sve ostalo se i dalje proizvodi, Japanci su pokazali izvanredno dostojanstvo i disciplinu posle nesreće, pa čak i rekli da katastrofa koja ih je zadesila neće uticati na njihovu pomoć Srbiji. Za Sunčevo zračenje, informiši se kod NASA: biće veoma jako, ali se preduzimaju mere da se šteta svede na najmanju moguću meru.
U Deep impactu nisu bile dve komete, već jedna prepolovljena na dva dela. Ne grade "sve zemlje" ogromna skloništa niti komandne centre, jer niti imaju para niti imaju potrebe za tim.Iluminati su umrli sa Weishauptom, Templari sa De Molayem.
Kraj sveta se predviđa odavno, ali svet tvrdoglavo opstojava, i opstojavaće i dalje.
Top secret fotografije Jafeta koje niko ne može da vidi, a svi teoretičari zavere znaju za njih?
Sam Klark je u uvodu za Odiseju 2010. napisao da snimci površine Jafeta pokazuju bezbojnu površinu sa crnom tačkom u sredini, baš kao što je on napisao u Odiseji 2001. I, šta sad? Tajna štampana u milionima primeraka?
Jasno mi je da ne voliš egzaktne nauke: bajke i teorije zavere samo izgledaju maštovitije.
Datum tg famoznog eksperimenta u kolajderu još nije poznat, pa samim tim ni ne može da se dovede u vezu sa bilo kojim drugim datumom, pa ni sa krajem sveta-btw, šta je zapravo u pitanju, klajder ili Nibiru ili kometa ili Sunčevo zračenje ili šta?
Znaš šta je najmanje poznato u vezi sa kalendarom Maja? To što se posle 21. 12. 2012. nastavlja i dalje i završava se 4096. godine.
Svakako, svet će doći do svog kraja kad se Sunce pretvori u crvenog džina, ali tek za 4 milijarde godina, tako da...
) kasini kao sto znas slao je fotografije bez problema i svi astrofizicari su dobijali bukvalno ama bas sve. onda su trazili da se kasini spusti jos nize pa su i to dobijali...e onda su trazili da se spusti jos nize do onog dozvoljenog minimuma i to sto je kasini slikao niko nije dobio vec je odmah progalseno navecom tajnom. sad sta je tamo bilo ne zanima me, mozda je sam adolf sa ss ekipom glancao svemiske brodove ali cim nesto ode u sef od koga ima samo jedan ili dvoje kljuc nesto nije u redu a pogotovo znajuci sta je japet, kako izgleda i kakav mu je sastav sto nema blage veze sa saturnom uopste. nema teorije zavere nimalo. dao sam ti pre neko vece link da je preko noci o 9/11 sve nestalo iz najstroze cuvanih arhiva a znamo da je ekspres u roku od 5 dana sve pretopljeno sto je od tornjeva ostalo. to nisu cista posla a ti ako verujes u sve sto procitas u novinama sta da ti kazem. ne kupuj stampu ili smanji net
)
Evo fotografija Japeta sa najniže orbite, fotografija koje niko nikad nije video i koje su stavljene u sef:
![]()
![]()
![]()
![]()
Da te ispravim, nisam rekao da se ne zna datum puštanja u rad samog kolajdera, već datuma famoznog eksperimenta koji će proizvesti crne rupe koje će progutati Zemlju (koje mogu da budu samo mikroskopske veličine i mikro-trajanja, ako se uopšte zbude čudo i crne rupe tvrdoglavo zaobiđu svojstva gravitacije i teorije relativiteta i tvrdoglavo nastanu).