Gedeon
Elita
- Poruka
- 17.963
Šta kaže najčistije i najizvornije hrišćanstvo - pravoslavlje o patriotizmu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno. Ali ako braniš otadžbinu, a a otadžbine čine ljudi, naši bližnji i sugrađani, to je u odbrani! To nije greh.Bog voli SVE ljude?
Greh je ubiti?
Ljubav?
Bogu su bitne nacije i drzave?Naravno. Ali ako braniš otadžbinu, a a otadžbine čine ljudi, naši bližnji i sugrađani, to je u odbrani! To nije greh.
Da nisu bitne nebi postojao izabrani narod...Bogu su bitne nacije i drzave?
Nemoj da te cuje
Znamo kako je prošao ovaj rat. Ako opet započne, uzmite kofer i u neku bogatu zapadnu zemlju kao izbjeglica. Sv. Grigorije Niski može nas osuđivati za izdaju koliko hoće. Isus je bio pacifista, kršćani iz Jeruzalema su iskoristili povlačenje Rimljana i pobjegli u obližnji gradić Pelu i spasili se. Kakva otadžbina kakvi bakrači....sve su to masoni i gledaju kako da izvrše zadatke od nadređenih.Sv. Grigorije Niski osuđuje izdaju otadžbine kao težak greh.
Tekst gore se odnosi na sve ratove.Znamo kako je prošao ovaj rat. Ako opet započne, uzmite kofer i u neku bogatu zapadnu zemlju kao izbjeglica. Sv. Grigorije Niski može nas osuđivati za izdaju koliko hoće. Isus je bio pacifista, kršćani iz Jeruzalema su iskoristili povlačenje Rimljana i pobjegli u obližnji gradić Pelu i spasili se. Kakva otadžbina kakvi bakrači....sve su to masoni i gledaju kako da izvrše zadatke od nadređenih.
Da se onda poklonimo jevrejima i da ih priznamo za bolje od nas?Da nisu bitne nebi postojao izabrani narod...
Ne. Sad smo mi hriščani izabrani narod. Gospod i sveti apostoli kažu da mi treba da se poznajemo po ljubavi među sobom. A opet i među nama svađe i ratovi. Nisam ni za kakve svađe i ratove, između bilo koga. Slava Bogu na visini a na zemlji mir ljudima dobre volje. Samo je očito sve manje ljudi dobre volje.Da se onda poklonimo jevrejima i da ih priznamo za bolje od nas?
Zasto onda pominjes nacije?Ne. Sad smo mi hriščani izabrani narod. Gospod i sveti apostoli kažu da mi treba da se poznajemo po ljubavi među sobom. A opet i među nama svađe i ratovi. Nisam ni za kakve svađe i ratove, između bilo koga. Slava Bogu na visini a na zemlji mir ljudima dobre volje. Samo je očito sve manje ljudi dobre volje.
To je etnofiletizamŠta kaže najčistije i najizvornije hrišćanstvo - pravoslavlje o patriotizmu.
Nije.To je etnofiletizam