Шта данас значи бити паган

:)

Ako ne piše, ne znači da se ne može saznati.
A koji je tvoj stav, i danas postoje templari, iluminati i ostali? :)

da ne spamujemo finu temu coveku... ali cim imas grupu ona ima znaci ima i neke finansijere jer da bi postojala kao grupa mora da ima potporu. cim se grupa poziva na nesto sto je obicnom svetu mitsko, nepoznato pa cak i okultno, to nije nimalo za zaebanciju... evo ti napr obicne grupe - narodi kao hazari koji su kobajagi izumrli... gdinu koen ili u prevodu stros kan bankar mmf-a zvezda novinskog traca i jako ugledan lik koji je hazar.... za hazare je vecito bila sumnja gde su i da li je vecina njih zavrsila u skandinaviji a deo kod arapa kao sto se pricalo ali bez dokaza i danas imas dokaz za azerbejdzan a imas i da su templari aktivni u skandinaviji pa sto ne bi bili i oni.... mozda sad ima neke logike posle osla sve to, a sta mislis? . kada bi napr. danas dagober vaskrso mozda bi i znali da li su se templari zaista molili bafometu a opet sudeci po oslu mozemo reci da jesu sudeci po beringu..ovaj berviku. imas moj post na politici da ne prepisujem o okultnim drustvima.... znaci onaj spoj koji vezuje banke, novac, krv, vlast, moc i ilegalu konacno postaje jasan i vidljiv…ili je sve to mozda maska za nesto drugo? zato je totalno sumanuto apriori govoriti da su grupe neozbiljne jer ako neki kao napr. engleska liga imaju 100.000 simpatizera neka 10.000 njih izadje sa motkama i engleska ostade bez pakija indijaca i svih obojenih... slicna prica bese i za hitlera a kad ono....

Spada u okvir teme, jer su templari bili optuženi i za praktikovanje deorum paganorum culto, pored ostalog. Nema nikakvih dokaza da su se ikad bavili bilo čim okultnim. "Priznanja" iznuđena mučenjem nisu validna, jer, kako je jedan templar izjavio inkvizitoru, priznao bi i da je "rođenu gospođu majku podvodio Bafometu ili Satani ili bilo kome koga gospodin inkvizitor navede". Određeni broj templarskih vitezova jeste ušao u Hospitalce, jedan deo jeste pobegao u Škotsku, jedan deo se utopio u Tevtonce, i tu je kraj. Templari danas ne postoje, sem u vidu organizacije pod jurisdikcijom Svete Stolice, ali ta organizacija više nema nikakvu nadležnost u verskim pitanjima, koja su nadležnosti Instituto per la protezione della fede, koji je i pravni i duhovni naslednik inkvizicije. Templari nisu aktivni u Skandinaviji. Onaj "templarski red" koji je u svojim piskaranjima pomenuo onaj psihopata što pobi onoliku decu, ili ne postoji, ili je u pitanju neka vrsta terorističke grupe u pokušaju, a ako je tako, ima ko to prati i ko će da se bavi time.

Spada u okvir teme, jer su templari bili optuženi i za praktikovanje deorum paganorum culto, pored ostalog. Nema nikakvih dokaza da su se ikad bavili bilo čim okultnim. "Priznanja" iznuđena mučenjem nisu validna, jer, kako je jedan templar izjavio inkvizitoru, priznao bi i da je "rođenu gospođu majku podvodio Bafometu ili Satani ili bilo kome koga gospodin inkvizitor navede". Određeni broj templarskih vitezova jeste ušao u Hospitalce, jedan deo jeste pobegao u Škotsku, jedan deo se utopio u Tevtonce, i tu je kraj. Templari danas ne postoje, sem u vidu organizacije pod jurisdikcijom Svete Stolice, ali ta organizacija više nema nikakvu nadležnost u verskim pitanjima, koja su nadležnosti Instituto per la protezione della fede, koji je i pravni i duhovni naslednik inkvizicije. Templari nisu aktivni u Skandinaviji. Onaj "templarski red" koji je u svojim piskaranjima pomenuo onaj psihopata što pobi onoliku decu, ili ne postoji, ili je u pitanju neka vrsta terorističke grupe u pokušaju, a ako je tako, ima ko to prati i ko će da se bavi time.

aha i odmah ga se odrekli... ko engleska liga... i prva fotografija koja je plasirana bila bas u templarskoj odezdi. drago mi je da si informisan ali nemoj biti demagog u konceptualnom jer ovo sto se danas desava ima veze sa slucajnostima ko sto su posle rusenja kula ostali jedino citavi pasosi trojice arapa.

aha i odmah ga se odrekli... ko engleska liga... i prva fotografija koja je plasirana bila bas u templarskoj odezdi. drago mi je da si informisan ali nemoj biti demagog u konceptualnom jer ovo sto se danas desava ima veze sa slucajnostima ko sto su posle rusenja kula ostali jedino citavi pasosi trojice arapa.

Nije bio u templarskoj, već masonskoj odeždi koju je sam skrojio, jer nikad nije bio član nijedne Lože ili Obedijencije.

Ko se koga odrekao?

ko sto rekose "arapsko prolece" a milion njih u egiptu izasli posle revolucije i pitaju a drugovi sta i gde cemo sad? :lol: i poce krljanje islamista... ovo meni lici prevashodno na rat tajnih drustava jer ko sto u obavetsajnom prvo uvek nahebu kuriri tako i ovde pocinje smestanje. al ako ti verujes da je sve slucajno od wikiliksa preko koena pa beringa... si znao da su ustanovili da bering kazu nije lud ama bas nimalo? a ako znas sta znaci prezime bering i sta je beringov moreuz i ko su bili u hijerarhiji vlasti pomorci pa jos ako su deca diplomata ko on sto je onda spoj kockice da li bi se neka loza pa i leva templarska tako izofirala slucajno primljenim clanom koji bi im naneo nepopravljivu stetu.. na prvi pogled i korist ogromnu npr norveskoj da ne izreknem nesto drugo na drugi....

ko sto rekose "arapsko prolece" a milion njih u egiptu izasli posle revolucije i pitaju a drugovi sta i gde cemo sad? :lol: i poce krljanje islamista... ovo meni lici prevashodno na rat tajnih drustava jer ko sto u obavetsajnom prvo uvek nahebu kuriri tako i ovde pocinje smestanje. al ako ti verujes da je sve slucajno od wikiliksa preko koena pa beringa... si znao da su ustanovili da bering kazu nije lud ama bas nimalo? a ako znas sta znaci prezime bering i sta je beringov moreuz i ko su bili u hijerarhiji vlasti pomorci pa jos ako su deca diplomata ko on sto je onda spoj kockice da li bi se neka loza pa i leva templarska tako izofirala slucajno primljenim clanom koji bi im naneo nepopravljivu stetu.. na prvi pogled i korist ogromnu npr norveskoj da ne izreknem nesto drugo na drugi....

Ko kaže da nije lud? Hoćeš da kažeš da neko ko pobije onoliku decu može da bude normalan? Kakav moreuz, kakva templarska loža, kakav Egipat, o čemu pričaš ti?

Nije bio u templarskoj, već masonskoj odeždi koju je sam skrojio, jer nikad nije bio član nijedne Lože ili Obedijencije.

Ko se koga odrekao?

a ko ti kaze da je sam skrojio? gde to pise? ja ti kazem da je ta skndinavska loza ne znam tacno njen naziv i mrzi me da trazim rekla da on nije njihov clan. a ti veruj :lol: ko sto se ds-u upalila zgrada i nestalo 90 posto dokumentacije vezano za prosle izbore...ili jos bolje evo ti vest od pre dva dana... http://www.legitgov.org/Mystery-surrounds-loss-records-art-911

misterizoni nestanci skoro svih dokumenta o 9/11 :lol: znaci bio on clan ili ne sto je smesno jer imas njegov pamflet pa citaj sta u njemu pise, onaj koje u svim medijima prosledio istu fotografiju u toj odezdi to nije slucajno. ko ona fotka u gnjurackom odelu pa ti spoji te dve i izvedi konkluziju al pokusaj ispod praga svesti da to uradis.

Ko kaže da nije lud? Hoćeš da kažeš da neko ko pobije onoliku decu može da bude normalan? Kakav moreuz, kakva templarska loža, kakav Egipat, o čemu pričaš ti?

zvanicno nije lud lekari ga pregledali i rekli savrseno normalan.on je hladnokrvni ubica ali je izuzetno inteligentan covek i jako dobar poznavalac prilika u svetu. za takav predumisljaj ti je potreban mozak. el znas da deca kazu da ih je bilo vise od jednog pa to nestalo i niko ne spominje? el znas da su pokazali pusku koja je bila oruzje svedskih specijalaca a posle stavili fotku neke leve puske ko sto koriste dileje solisti? cim imas vise osoba upleteno imas zaveru cim imas zaveru onda je neka organizacija upletena a to zele da izbegnu. inace prva izjva stoltenberag bese sokantna i preteca... nesto tipa nece nam oni uredjivati norvesku vec cemo je mi norvezani uredjivati... ako ti kazem da je mislio na izrael i da je pre mesec dana izrael dobio od njih pedalu zbog nafte i slicnih stvari da ne spominjem onda je jasniji transparent ne jedan protiv izraela i za gazu tamo 'de treba da bude. i jos je jasniji lazni profil bervika na face-u sa fake fotkama koji je tipican mosadov marifetluk svima poznat.

Njegova piskaranja su neonacistička i rasistička naklapanja. Čovek je bolesni psihopata, pobio je onoliku decu bez ikakvog razloga (kao da može da ga bude).

ma jeli a sta su naklapanja sarkozija kamerona i merkelove... sve divno o multieticnosti i multikulturologiji a proteruju cigane na agro i obojene zabranjuju burke i dzamije.... eu je nacisticka tvorevina skrojena po meri adolfa od a do z. iskreno ne verujem da je jedan covek ma koliko vremna imao mogao sam da pobije toliki broj dece. nisu dzaba dva fdana podmornice i ljudi zabe trazile tamo kobajagi tela koja su bila skoro sva na obali vec dokaze kuda su pobegli ostali koji su ucestvovali u masakru...

Opet Jevreji krivi?:lol:

jok ja ih mrzim pa izmisljam. :lol: idi malo pa vidi koliko je bilo demonstracija u norveskoj protiv izraela pa ostri protesti izraela zbog toga pa okretanje norveske politike ka siriji pa odyebavanje izraela za naftu koju su imali po povlascenoj ceni... a ti se smej i dalje. malo procitaj avaze od jevreja pa vidi sta pisu za netanjahua koliko je odlepio i da samo misli na rat sa iranom. i to mozda umisljam :lol:

da zavrsim.. ova situacija danas u svetu je otprilike jako bliska sitiaciji pred WWII s tom razlikom sto je danasnje rasulo teze pohvatati bas zbog obilja informacija i doziranih lazi. jedno je sigurno, ko sto arapsko prolece nije nimalo slucajno ko sto kriza amerike nije slucajna nije ni slucajno da neko zeli da izofira sva tajna drustva i iskompromituje ih u najcrnjem svetlu. ko je to ne znam ali citam i slusam razmisljanja pametnijih ljudi svetskih analiticara koji znaju kako se tumace stvari. svi krahovi nastaju zbog novca a tako je i danas. od iraka i libije kad su resili da uvedu zlato kao platezno sredstvo umesto dolara odmah su bili bombardovani. svako ko se bavi politikom zna redosled radnji koje velike sile spremaju na nekom tlu bilo ono hriscansko muslimansko ili skroz pagansko. zavera je ocigledna svakome ko ima mozga i mozda u kontekstu svega toga mozemo i na neki makijavelisticki nacin pun empatije posmatrati ove nase jadnike koji nam vode zemlju i koji se plase da ne iznerviraju gospodare sveta. donekle ih razumem. sta ce biti to sam bog otac zna. ili ce nas spasiti kometa elenin koja ce u septembru da nam udje u putanju. ustvari sad kazu da ih ima dve i nasini sluzbenici su svi dobili uputstva sta da rade u slucaju katastrofalnog udara sa sobom i sa porodicama. za odabrane ima oko 1100 sklonista koja su napravljen u svetu u poslednjih 10 godina. ima ih cak i izraelu i to dosta da hungan ne pomisli da ce mu voljeni jevreji nestati sa zemljine kugle. :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
ma jeli a sta su naklapanja sarkozija kamerona i merkelove... sve divno o multieticnosti i multikulturologiji a proteruju cigane na agro i obojene zabranjuju burke i dzamije.... eu je nacisticka tvorevina skrojena po meri adolfa od a do z. iskreno ne verujem da je jedan covek ma koliko vremna imao mogao sam da pobije toliki broj dece. nisu dzaba dva fdana podmornice i ljudi zabe trazile tamo kobajagi tela koja su bila skoro sva na obali vec dokaze kuda su pobegli ostali koji su ucestvovali u masakru...

EU nema nikakve veze sa nacizmom. EU ne istrebljuje Jevreje.

da zavrsim.. ova situacija danas u svetu je otprilike jako bliska sitiaciji pred WWII s tom razlikom sto je danasnje rasulo teze pohvatati bas zbog obilja informacija i doziranih lazi. jedno je sigurno, ko sto arapsko prolece nije nimalo slucajno ko sto kriza amerike nije slucajna nije ni slucajno da neko zeli da izofira sva tajna drustva i iskompromituje ih u najcrnjem svetlu. ko je to ne znam ali citam i slusam razmisljanja pametnijih ljudi svetskih analiticara koji znaju kako se tumace stvari. svi krahovi nastaju zbog novca a tako je i danas. od iraka i libije kad su resili da uvedu zlato kao platezno sredstvo umesto dolara odmah su bili bombardovani. svako ko se bavi politikom zna redosled radnji koje velike sile spremaju na nekom tlu bilo ono hriscansko muslimansko ili skroz pagansko. zavera je ocigledan svakome ko ima mozga i mozda u kontekstu svega toga mozemo i na neki makijavelisticki nacin pun empatije posmtrati ove nase jadnike koji nam vode zemlju i koji se plase da ne iznerviraju gospodare sveta. donekle ih razumem. sta ce biti to sam bog otac zna. ili kometa elenin koja ce u septembru da nam udje u putanju. ustavri sad kazu da ih ima dve i nasini sluzbenici su svi dobili uputstva sta da rade u slucaju katastrofalnog udara. za odabrane ima oko 1100 sklonista koja su napravljen u svetu u poslednjih 10 godina. ima ih cak i izraelu i to dosta da hungan ne pomisli da ce da nestanu sa zemljine kugle.

A gde piše da su Nasini službenici odbili to uputstvo?

A gde piše da su Nasini službenici odbili to uputstvo?

dobili a ne odbili :lol: ima je, a ima i predikcija bas od nase potpisana sa 100 i kusur njihovih imena da je 2012 itekako moguca. potrazi ima taj pdf zvanican cak i na netu a ako ne nadjes nacicu ti ja. ko zna mozda je i to navlaka ko svi ovi nlo-i koji se svuda primecuju skoro svakodnevno. a ako znas predskazanja kako ono kazu... velikom boju uvek prethode znakovi sa neba.

Iznenadio bi se koliko Pakistanaca, Indijaca i ostalih doseljenika sa Istoka radi jako dobro plaćene poslove, uglavnom u farmaciji i IT industriji. Nepismeni indijski seljak i indijski doktro ne mogu da očekuju iste uslove i to je sasvim u redu. Romi, ne "cigani" kako ih ti zoveš su proterani jer nemaju nikakvog osnova za boravak u zemljama EU.

Nego, ne reče mi gde tačno piše da su službenici NASA dobili to...uputstvo?

Back