- Poruka
- 1.249
Trebamo da pomislimo da je dragonka ta koja je tupava i nezrela jer nevidim da iko ovde deli njeno misljenje osim onog/one ludaka/inje KakoDuvaVjetar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lucky girl:a cekaj ti znas ostatak njene generacije,pa mozes da prosudis ko je pametniji i zreliji od nje....i tiproblemi jesu prolazni,to nije nista,jednostavno period u njenom zivotu,kroz koji mislim da vecina prolazi...ti ocigledno nemas pojma sta su pravi psihicki problemi,ja takav primer imam u mojoj skoli i to je problem,a ne ovo o cemu ona prica....i njeno mesto je medju normalnom decom,ne vidim razlog zasto bi se odvajala....
a i sad ovako,bez vredjanja,ako ti na osnovu ovoga sto je ona napisala tvrdis da je ona bolesna,pa sta bi mi tek trebali o tebi da mislimo,ako cemo samo da se oslanjamo na izjave sa foruma?????
Lil'_hell92:Trebamo da pomislimo da je dragonka ta koja je tupava i nezrela jer nevidim da iko ovde deli njeno misljenje osim onog/one ludaka/inje KakoDuvaVjetar.
ja sam poznavala takve ljude,koji su sada to prevazisli su i totalno su ok.....ali kapiram ja da ti mislis jedno ili drugo,ma nebitno,ali odmah kreces sa vredjanjem,a sama znas da time apsolutno ne mozes nista da dobijes...uostalom devojka je trazila pomoc...a interesuje me,ako nije problem da kazes,koje si godiste?BlackDragon:Niko nema razloga da ima lose misljenje o meni. I retko kada nisam bila u pravu u vezi neceg...
A ti, veoma lose procenjujes ljude i razmisljas. Kada se malo bolje razmisli moze se videti da njeni problemi nisu prolazni, kao sto sam vec i rekla. Normalno ima i gorih. I znam takve kao sto je ona, iste probleme imaju... Obicno su to neki ludaci, usamljenici ili cudaci u najgorem mogucem smislu… To su bili i ostali...ma cak su i gori nego pre...
Lucky girl:ja necu nista da pomisljam o njoj jer je ne znam,ali definitivno vidim da ima neke probleme sa sobom i sa drugima....
Nije bitno koje je godiste.... bitno je u kom je stupnju zivota... svi smo prosli tu fazu kad smo mrzeli sve i svakoga i kad smo mislili da smo najpametniji... neko je to prosao sa 11god neko sa 14 a neko jos nije prosaoLucky girl:a koje si godiste?

videcemoSizzlym:ne ochekuj odgowor.....
pa,ako je 7 godina dovoljno...da mi promene misljenje...onda....7 godina su me vredjali...i dalje to rade,samo sam sada starija,pa sam pocela da stvaram nekakve razlike...vise ih ne slusam...ali i dalje imam takvo misljenje....DaNa_Pa:Pa koliko si to bila mala? Poshto su mene isto vredjali kad sam imala jedno 7 godina, ali to je bilo od strane jedne budale i sad sam to i zaboravila tako da me boli uvo. Ali ako su te bash toliko vredjali ili te i dalje vredjaju onda je to druga pricha.
ja ne znam kako ste shvatili ono sto sam ja htela da kazem,ali nisam zelela da pomislite kako sam neka umisljena klinka,koja misli da se ceo svet vrti oko nje..jer ja to nisam....barem mislim da nisam....ja ne zelim da se uklopim u masu...ne zelim da budem kao i sve moje vrsnjakinje....bas zato sam povucena u sebe...jer su neki ljudi uticali na mene,naravno dok sam bila mladja,i kad nisam znala da razmisljam svojom glavom....i bas zbog takvih ljudi koji osudjuju druge zbog godina,ukusa ili stila oblacenja,pocela sam da zivim u svom nekom svetu....Dovla:Nije bitno koje je godiste.... bitno je u kom je stupnju zivota... svi smo prosli tu fazu kad smo mrzeli sve i svakoga i kad smo mislili da smo najpametniji... neko je to prosao sa 11god neko sa 14 a neko jos nije prosao![]()
![]()
Pre svega ovo sto sam ja napisao je bilo u vezi BlackDragon i njenog godista... sto se tebe tice... mislim da neki konkretan i koristan savet ces ovde tesko naci jer mi ovde mozemo samo da pretpostvavljamo i nagadjamo... trebao bi da te posavetuje neko ko te bolje znathe_ona:ja ne znam kako ste shvatili ono sto sam ja htela da kazem,ali nisam zelela da pomislite kako sam neka umisljena klinka,koja misli da se ceo svet vrti oko nje..jer ja to nisam....barem mislim da nisam....ja ne zelim da se uklopim u masu...ne zelim da budem kao i sve moje vrsnjakinje....bas zato sam povucena u sebe...jer su neki ljudi uticali na mene,naravno dok sam bila mladja,i kad nisam znala da razmisljam svojom glavom....i bas zbog takvih ljudi koji osudjuju druge zbog godina,ukusa ili stila oblacenja,pocela sam da zivim u svom nekom svetu....
najlakse je suditi drugima,a najteze sebi...jer istina boli...a ja sam se sa istinom pomirila...
frozen1982.:Pazi,vecina ljudi se ponasa po principu odeljenja u osnovnoj il srednjoj skoli.Imas 1-2 najvece budale koji misle da su kul jer dobacuju profesorima,90% glupaka koji im se smeju i 10% izolovanih koje vecina ne prihvata jer ne povladjuju uvlacenjem budalama.
ja ih isto ne bih tako nazwala...Meseceva_kci:
Tachno...samo mislim da je taj procenat "izolovanih" (kako ti kazesh, mada, ja ih ne bih tako nazvala) mnogo manji...svede se na 1-2 uchenika...
Ma najgora si od sve deceSizzlym:ja ih isto ne bih tako nazwala...
a taj broj je bash mali...
ewo ja sebe npr naziwam neprihwacenom ili neshwacenom u razredu....

e bash nisam:razz:Dovla:Ma najgora si od sve dece![]()
hvala...Dovla:Pre svega ovo sto sam ja napisao je bilo u vezi BlackDragon i njenog godista... sto se tebe tice... mislim da neki konkretan i koristan savet ces ovde tesko naci jer mi ovde mozemo samo da pretpostvavljamo i nagadjamo... trebao bi da te posavetuje neko ko te bolje zna![]()
sto ne mora da znaci da je istina....cinjenica jeste da me ne poznajete...zatim,ne mozete reci kakva sam...the_ona:hvala...
mada svi koji su napisalu da sam bolesna,glupa,isfolirana i sta vec,su to zakljucili....
javljam se ja,javljam....Lucky girl:a ona mala se ne javlja vidim.....
ja nisam trazila da mi neko govori da sam pametna i zdrava....i znam gde mi je mesto....samo sam trazila saku razumevanja za moje probleme....dakle,ako ne mozes da mi pomognes,nemoj...BlackDragon:Cinjenica je to da je klinka nezrelija i tupavija od bilo koje prosecne osobe njenih godina. I zasto je lose reci da je bolesna i da ima ozbiljne psihicke probleme, koji nisu bas oni prolazni i pubertetski ? Ne bi bilo u redu govoriti joj da je pametna i zdrava osoba, jer je to neistina. I zato, treba da cuje istinu o sebi i najvaznije da zna gde joj je mesto.
pa kako si mi pricala tesko je i pored takvih ljudi osecati se prihvacenoSizzlym:ja ih isto ne bih tako nazwala...
a taj broj je bash mali...
ewo ja sebe npr naziwam neprihwacenom ili neshwacenom u razredu....