KakoDuvaVetar
Početnik
- Poruka
- 36
hehehe ... morala sam da se ubacim posto mi je bilo jako zanimljivo .. hahah ... sada cete imati sta da citate hahahahaha 
nego da .. da pocnem... mala gospodjica the_ona je jedno, kako mi to strucno zovemo, STARMALO stvorenje !!! .. ne znam mozda je u pitanju samo pubertet pa se javlja zelja za RAZMISLJANJEM iliti bolje recheno FILOZOFIRANJEM !!!!!!!da da ..... draga tog dechka da shutnesh ako ne moze da ti pomogne zato sto to dokazuje SAMO JEDNO! da ste i ti i on jedno s drugim samo iz koristi - znas ono - ``jao da vidis moj decko.....`` .....za one koji nisu razumeli - imam dechka samo da bi ga imala
... dalje ! mogu jos nesto da zakljucim na osnovu pisanja mlade gospodjice the_one : da je PRETERANA ( tako se valja govori u bgd-u
, valjda sam pogodila znacenje
) ... mislim taj POKUSAJ da pishesh ZRELO i delujes ZRELO je propao ... Previse koristis zareze,a vidi se da ni ne znas kako se koriste ! jos gore ti ide pisanje preko kompa ( haalouuu RAZMAK posle zareza
) i jednostavno taj tvoj STIL pisanja - sve je to dusho jedan veliki propali pokusaj
... tako da ... moj savet ?! zajebi razmisljanje, filozofiju i ostale nauke ... imas TRINAEST godina ! to je JAKO malo i nema nikakve veze to da li si zrelija ili nisi ! Uzivaj, druzi se, igraj se s barbikama kad ti dodje, odmeravaj momke i isprobavaj nove stvari ! KO ZNA ! mozda shvatis da si homosexualka pa ti zivot bude lepsi ! ps: nemam nista protiv homo, jednostavno su mi pali na pamet
.... don´t know why ...... eto ! MOJ KOMENTAR ..... slazm se sa dragonom
))))))))))
pozdrav

nego da .. da pocnem... mala gospodjica the_ona je jedno, kako mi to strucno zovemo, STARMALO stvorenje !!! .. ne znam mozda je u pitanju samo pubertet pa se javlja zelja za RAZMISLJANJEM iliti bolje recheno FILOZOFIRANJEM !!!!!!!da da ..... draga tog dechka da shutnesh ako ne moze da ti pomogne zato sto to dokazuje SAMO JEDNO! da ste i ti i on jedno s drugim samo iz koristi - znas ono - ``jao da vidis moj decko.....`` .....za one koji nisu razumeli - imam dechka samo da bi ga imala

pozdrav