sta da radim

mnogo volim jednog decka al ja i on jedan dan smo zajedno jedan nismo ..nikad ne pricamo o necem ozbiljnijem..ono zajedno smo 15-ak minuta kad nas niko ne vidi, sutra ni to preksutra opet...zajedno smo na rodjendania,ekskurzijama,zurkama..i tako jednam dan meni se smucilo da neznam na cemu sam i kad je on pitao da idemo zajednop posle skole na neki teren ..(tu se ljubimo posle skole,posto cekaomo bus 1h30min)i ja mu rekla da odjebe i da necu i ne govorimo vec 15 dana a ja bih ponovo da budem sa njim,pa makar i tako.on bi bio samnom uvek ali da niko ne zna.Sta da mu kazem jer mi kao drugovi nismo bliski....
znam da sam glupa sto pristajem na to... ali ga volim i nemojte samo da kazete rda ga otkacim jer ne mogu

ja mislim da treba da odesh kod njega gajbi i da zajedno radite domaci

...ovo za domaci je najbolji predlog...za sat i po, koliko cekas bus, mozes da uradis celu knjigu...:lol:

E majke mi!!! :D Tu imas puno koristi:
1) Ne za*e*avas se oko 'ljubavi' i ljubavnih jada (cuvas zivce);
2) Ne dobijes rak, jer se ne ljubis :hahaha: ;
3) Nije ti dosadno dok cekas bas;
4) Posto ces svaki dan sat i po vremena provesti sa knjigom, poboljsace ti se ocene;
5) Roditelji ce se obradovati, pa ce te smarati manje...
I eto, ku'ces vise?! :D

Imala sam slican problem samo sto mi je bio najbolji prijatelj. Nije bilo ljubavi izmedju(mislim bili smo samo prijatelji). Jednom mi je na msn-u rekao kao da me voli, od tog trenutka sam se nekako i promenila... Gledala sam ga iz drugog ugla. Mada kako me strefio pubertet pocela sam da se zaljubljujem :D :mrgreen: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Ono svako vece su mu bile slane poruke za laku noc... Ko zna koliko kredita sam potrosila njega zao za jednu poruku xD
Onda sam mu februara ove god rekla da sam zaljubljena u njega(sms-om... nesto mi nije dalo da mu kazem pre 1-2h kada sam posla da ga ispratim(bio je kod mene na rodjusu))...
Inace dan pre toga je celo odeljenje saznalo za nas... Onda jedna od vecih fuxa pocne tu da se mota oko njega... Jedini cilj joj je bio da me pravi ljubomornu. Svaki put na msn-u bi mi rekao da kao nema on nista sa njom... A palio bi se kao hepo kocka kad bi mu ona prisla :hahaha:
Tako da sam vremenom shvatila da je on jedan glupi idiot i da sam samo vreme trosila na njega...

A sto se tice tebe Ciara95 ne znam sta da ti kazem preispitaj svoja osecanja i uradi pravu stvar. Nemoj da se plasis da vas drugi zezaju oni to rade samo zato sto su ljubomorni. Srecno!

Pozdrav

Ljudi na glup način koriste tehnologiju.Dođe mi da se kao najcrnja gorštačina nabijem u kakvu kolibu na vrhovima Goča,bez struje i vode...Nabavim par ovčica i Bog da me vidi.:lol:

Back