Übermensch
Iskusan
- Poruka
- 6.016
udala sam se preko msn-a
abortirala sam preko msna....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
udala sam se preko msn-a
Negdje sam procitao ovdje na forumu vic:
-Tata, jel' istina da internet zaglupljuje ljude?
-WTF? LOL
![]()
mnogo volim jednog decka al ja i on jedan dan smo zajedno jedan nismo ..nikad ne pricamo o necem ozbiljnijem..ono zajedno smo 15-ak minuta kad nas niko ne vidi, sutra ni to preksutra opet...zajedno smo na rodjendania,ekskurzijama,zurkama..i tako jednam dan meni se smucilo da neznam na cemu sam i kad je on pitao da idemo zajednop posle skole na neki teren ..(tu se ljubimo posle skole,posto cekaomo bus 1h30min)i ja mu rekla da odjebe i da necu i ne govorimo vec 15 dana a ja bih ponovo da budem sa njim,pa makar i tako.on bi bio samnom uvek ali da niko ne zna.Sta da mu kazem jer mi kao drugovi nismo bliski....
znam da sam glupa sto pristajem na to... ali ga volim i nemojte samo da kazete rda ga otkacim jer ne mogu
Imala sam slican problem samo sto mi je bio najbolji prijatelj...Gledala sam ga iz drugog ugla.
Hocu da kazem, za sta inace sluze prijatelji![]()
To pitaj njega![]()
Ne mozes da pricas niti bilo sta da tvrdis jer nisi bila u toj situaciji... da zavrsimo s ovim... ili neka moredator uradi LOCK ili neka se nastavi tok teme u vezi ciare95...
poz