sta da radim

mnogo volim jednog decka al ja i on jedan dan smo zajedno jedan nismo ..nikad ne pricamo o necem ozbiljnijem..ono zajedno smo 15-ak minuta kad nas niko ne vidi, sutra ni to preksutra opet...zajedno smo na rodjendania,ekskurzijama,zurkama..i tako jednam dan meni se smucilo da neznam na cemu sam i kad je on pitao da idemo zajednop posle skole na neki teren ..(tu se ljubimo posle skole,posto cekaomo bus 1h30min)i ja mu rekla da odjebe i da necu i ne govorimo vec 15 dana a ja bih ponovo da budem sa njim,pa makar i tako.on bi bio samnom uvek ali da niko ne zna.Sta da mu kazem jer mi kao drugovi nismo bliski....
znam da sam glupa sto pristajem na to... ali ga volim i nemojte samo da kazete rda ga otkacim jer ne mogu

to nije ljubav.kako mozes da volis nekog sa kim ti se komunikacija svodi na njegov jezik u tvom grlu....to se zove napaljenost........tebe jeb.e to sto on tebe jeb.e........
to ti je moja dijagnoza.......
......a moj savet je upravo onaj koji ne zelis da cujes...........

Imala sam slican problem samo sto mi je bio najbolji prijatelj...Gledala sam ga iz drugog ugla.

Da, znam o cemu pricas. I ja isto svog "najboljeg prijatelja" gledam samo iz ugla 'de mogu lepo da mu osacujem dupence.
Jer B. ima znas kakvu guzu, onako, atletsku. C, ne , ne. Ne samo atletsku, bolje jos. Aj slikacu, pa ces da vidis.
Hocu da kazem, za sta inace sluze prijatelji:huh:

па могла би кјара да дође и да каже шта се дешава а и смара са свим тим љубавним проблемима отворила је бар 3 теме везане за њен љубавни живот

Back