CAMARO SS
Domaćin
- Poruka
- 4.439
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta vam znaci to klon ovo mi je prvi i jedini nalog i hvala na "savetima" a to sto kazes da ga "volim"
ne trebaju ti znaci navoda jer ga stvarno volim.
nisam mislila nikad da ga otkacim to sam rekla u trenutku besa a i bila sam iznervirana zbog neceg drugog
sta vam znaci to klon ovo mi je prvi i jedini nalog i hvala na "savetima" a to sto kazes da ga "volim"
ne trebaju ti znaci navoda jer ga stvarno volim.
A gde ti čekaš bas?Vataj se sa njim dok cekas bas, a kad nadjes nekog drugog - otkaci ga...(msm ne tog novog, nego starog) Od njega vise dobiti neces, razumes...? On covek nece nista ozbiljno, vi's da nece ni da vas ozvanici kako valja...
![]()
A ti možeš?![]()
Nego...kako da ih ozvaniči?Da se venčaju?![]()
Malo prelistaj pravopis
I nemoj da ga otkacis!
Treba cekati bus sat i po!
ljudi ovo je ozbiljno,a šta će biti kada ukinu autobusku liniju ?
mislite o tome...
jadna mala...
Znaci strasno....
@tema
Ti volis njega, on tebe ne....od sad bus cekaj sama...
Pametnice.pa nmg ni ja ja nikad nisam rekla da volim nekog decka msm to je nemoguce u ovim godinama![]()
Ma neee, nego vidis da su zajedno samo kad ih niko ne vidi i da decko nikome u skoli nije rekao....da ih ozvanici u smislu da ljudi znaju da su njih dvoje u vezi, kps? Ovako je samo koristi da se zanima dok ceka bas
![]()
Daj, Stole, ko ce cekat' sam bus sat i po?![]()
nek stavi slushalice u ushi il neku knjigu da prochita
btw, shto mi je muka od ovakvih tema.. sad cju ja da smaram likove sa foruma da reshavaju moje ljubavne probleme..![]()
mnogo volim jednog decka al ja i on jedan dan smo zajedno jedan nismo ..nikad ne pricamo o necem ozbiljnijem..ono zajedno smo 15-ak minuta kad nas niko ne vidi, sutra ni to preksutra opet...zajedno smo na rodjendania,ekskurzijama,zurkama..i tako jednam dan meni se smucilo da neznam na cemu sam i kad je on pitao da idemo zajednop posle skole na neki teren ..(tu se ljubimo posle skole,posto cekaomo bus 1h30min)i ja mu rekla da odjebe i da necu i ne govorimo vec 15 dana a ja bih ponovo da budem sa njim,pa makar i tako.on bi bio samnom uvek ali da niko ne zna.Sta da mu kazem jer mi kao drugovi nismo bliski....
znam da sam glupa sto pristajem na to... ali ga volim i nemojte samo da kazete rda ga otkacim jer ne mogu
Daj, Stole, ko ce cekat' sam bus sat i po?![]()
Ko je hebe kad joj ne valja ako ima drustvo...a i barem ce moci lakse disati.![]()