Odzacar
Domaćin
- Poruka
- 4.141
pao prvi sneg nerviram se zbog kljuceva od auta, nema ih nigde, a gladan sam. moracu peske
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SisoMraz.
Mnogo je ledeno. Vozi mi se a ne mogu po ovoj zimi, nije uživanje...![]()

Ne razumemo smisao poruke, molimo objasnitepao prvi sneg nerviram se zbog kljuceva od auta, nema ih nigde, a gladan sam. moracu peske
Evo ti me nerviras. Jel znas uopste razliku izmedju svrsenog i nesvrsenog oblika glagola? Reklo bi se da pojma nemas cim sugeriras da su teme iste.
Obucar stavi red reckave gumeNerviraju me moje klizave čizme.
Kad god slušam boljke drugih, dugo ih parafizički doživljavam. Ovih dana čujem suviše često kako je neko imao prelom noge/ruke i sl., pa me užasno nerviraju ove nove čizme. Moram to hitno da rešim.
ako procitate naslov teme, mozda ce vam se samo kastiNe razumemo smisao poruke, molimo objasnite
Hvala
Tema je jasna znači hteo si da pojedeš ključeve od auta ali ćeš iz nekog razloga ipak peške, učiteljica srpskog ti se prevrta u grobako procitate naslov teme, mozda ce vam se samo kasti
e moj mesece bez zareza treniram empatiju i sta ti nije jasno oko pismenostiTema je jasna znači hteo si da pojedeš ključeve od auta ali ćeš iz nekog razloga ipak peške, učiteljica srpskog ti se prevrta u grob
Kuĉe ujelo.prasee moj mesece
e moj mesece bez zareza treniram empatiju i sta ti nije jasno oko pismenosti
mogu promeniti nije problem ..Mene iritira tvoj avatar ali nemoj da se ljutiš
![]()
Šalila sam se, neeeemogu promeniti nije problem ..
a sve pomalo, bude to opasna bomba nekad 
isto što i juče, prekjuče, ... - što još nisam našao prihvatljiv način da relociram porodicu na neko mesto koje nije toliko parodija/tragedija u najavi
Nervira,me što su mi rekli pred kraj moje smene da moram ostati duže na poslu....uffff to mrzimIstresimo frustracije da bismo na drugim temama bili pozitivniji