Što se adelaidea prilagodila i još uzela na sebe da animira i konstruktivno kanališe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozitivni uticaj njemackeŠto se adelaidea prilagodila i još uzela na sebe da animira i konstruktivno kanališe
Zvuci mi to poznato jer sam slobodna juce, danas i sutra, al prc, radim drugu za vikendceo dan se tripujem da je počeo vikend a da je juče bio petak...
![]()
nista bajo moj ja sam ko na drogama danas sve mi ide kako trebaIstresimo frustracije da bismo na drugim temama bili pozitivniji
Drago nam je da to cujemonista bajo moj ja sam ko na drogama danas sve mi ide kako treba
Nije mi to pozitivnoCemu tugic @Lule
Ne, najbolje ostati miserable piece of shit ceo zivotNije mi to pozitivno
A izbor je isključivo između ta dvaNe, najbolje ostati miserable piece of shit ceo zivot![]()
U mom slucaju je bio, a pricali smo o meni i promenama.A izbor je isključivo između ta dva

Izvadi krv, proveri i hormone stitne, za svaki slucajŠto se tiče rl, do ludila me dovodi moj oslabljen imunitet, ne zaobiđe me nijedan virus..
Ne znam, možda je ipak bolje i humanije nayebati se mile majke Tixiju.U mom slucaju je bio, a pricali smo o meni i promenama.
Elem, tema je jednostavna - dodjes nadrkan/a na forum i umesto da upadnes u svadje na rendom hriscanskim temama, udjes ovde i ispsujes, pozalis se, najebes se milosne nane nekoj frustrirajucoj situaciji i onda mozda mozes da nesto normalno napises na nekoj drugoj temi.
Mozda, ali realno prljas rukeNe znam, možda je ipak bolje i humanije nayebati se mile majke Tixiju.

Hajde glasaj na CRO vs RUS temi, da pobedi Jugoslavija pa da im srce prep'kneMozda, ali realno prljas ruke
Vec sam odgHajde glasaj na CRO vs RUS temi, da pobedi Jugoslavija pa da im srce prep'kne

Neka pati koga smetaVec sam odg![]()
Pala kisa, trebao da idem na plazu kao seksi djeda mraz ,svake godine za bozic je velika festa na plazi ,svi obuceni kao djeda mrazovi rostiljaju ima muzika DJ ,super festa i odgodjena zbog kise.Istresimo frustracije da bismo na drugim temama bili pozitivniji