Mima Laševska
Poznat
- Poruka
- 7.338
Da, to i ja radim... Pa očigledno je čiji postovi imaju punoću.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A onih 14,78% necu ni da komentarishem...

Ok, slazem se da je jadno shto 23,71% chita teen romane, al ipak njih 15,46% chita klasiku, shto i nije tolko loshe...A onih 14,78% necu ni da komentarishem...
Hm, za shta li sam ja glasala?![]()
'leba ti još je aktuelan.
Jao, prochitala sam sve te njegove knjige odavno, dok sam josh mislila da je to arheologija...![]()
Da li ste primetilili uznemiravujutju slichnost izmedju broja glasova stranke "pravih Srba" i sabranih glasova te dve opcije?
Mima pre no shto kazesh bilo shta to je (opet) samo statistika i jedna osrednje interesantna sluchajnost, nikakve insinuacije ili, sachuvaj Boze, generalizacija!![]()

I ja se pitamza sebeOk, slazem se da je jadno shto 23,71% chita teen romane, al ipak njih 15,46% chita klasiku, shto i nije tolko loshe...A onih 14,78% necu ni da komentarishem...
Hm, za shta li sam ja glasala?![]()

Ako ti se svidja, onda prochitaj i ˝Bog reke˝, ˝Vorlok˝ i njegovu trilogiju ˝Dok lav spava˝, ˝Oluja˝ i ˝Vrapchev pad˝ (mislim da ne ide takvim redom).do jaja su knjige![]()

stara tema,sad pogledah nisam ni ja glasao...ja nisam ni glasao... anketa je totalno debilna!
stara tema,sad pogledah nisam ni ja glasao...
Oskar Vajld - "Slika Dorijana Greja"![]()

To je nevidjeno perverzna knjiga...Oskar Vajld - "Slika Dorijana Greja"![]()
Oskar je bio takav gey...

Volem naravno.![]()
cudna mi bila tvoja reakcija na Nadrealsitin post, zato pitam...![]()