Šta čitate?

Ok, slazem se da je jadno shto 23,71% chita teen romane, al ipak njih 15,46% chita klasiku, shto i nije tolko loshe... :) A onih 14,78% necu ni da komentarishem...
Hm, za shta li sam ja glasala? :neutral:

Da li ste primetilili uznemiravujutju slichnost izmedju broja glasova stranke "pravih Srba" i sabranih glasova te dve opcije?

Mima pre no shto kazesh bilo shta to je (opet) samo statistika i jedna osrednje interesantna sluchajnost, nikakve insinuacije ili, sachuvaj Boze, generalizacija!:mrgreen::mrgreen:

Da li ste primetilili uznemiravujutju slichnost izmedju broja glasova stranke "pravih Srba" i sabranih glasova te dve opcije?

Mima pre no shto kazesh bilo shta to je (opet) samo statistika i jedna osrednje interesantna sluchajnost, nikakve insinuacije ili, sachuvaj Boze, generalizacija!:mrgreen::mrgreen:

Ne kažem ništa, šutim. :)
Ja nisam ni glasala na anketu. Ne volim da budem samo brojka. :mrgreen:
Uostalom, vuče me postmodernizam pa tako i statistička masa postaje predmet interesovanja.

( . . . )

Igra pokera u kojoj kralj gubi po svojoj milosti samo dotle dok mu to pričinjava zadovoljstvo da se ravnopravno nadmeće sa svojim podanicima: na kraju on mora biti pobednik jer ima pri ruci tri kralja; podanik okreće svoje karte sa trijumfalnim smeškom i zgrće celu državnu blagajnu prema sebi,onda kralj daje znak svojim oružarima : stoj ; to su tri kralja a ja sam - četvrti, a podanik sa gorkim smeškom vraća novac u koji je uložio sve što je imao i smeje se zajedno sa ostalima kraljevoj podlosti i aplaudira njegovoj duhovitosti,zatim odlazi i ispaljuje sebi metak u usta pred dvorskim vratima u znak protesta : ( . . . )

Kiš je car.

Back