Šta čitate?

Prestanite da budete spleen! Stefane, zar i ti? :confused:

j b g :rumenko:

Ti?
Deluješ mi kao vedra osoba i vesela.

Ja sam uvek kao.. Trebalo bi da naučim da živim.
jedno sam ja u interakciji sa drugim ljudima, ali najgore mi je kad sam sam sa svojim mislima...uh!:dash:
nemam problema sa "zivljenjem zivota", ali mi izmice ono sto bi ljudi nazvali "svrha"... nemam svrhu, totalni hedonista. Samo da mi bude lepo, pa makar i na sekund... :cry:

to od kad sam poceo da se "druzim" sa Mimom! :rumenko::lol:

Loš utičem na tebe! :(
Prekidam kontakt!

j b g :rumenko:

jedno sam ja u interakciji sa drugim ljudima, ali najgore mi je kad sam sam sa svojim mislima...uh!:dash:
nemam problema sa "zivljenjem zivota", ali mi izmice ono sto bi ljudi nazvali "svrha"... nemam svrhu, totalni hedonista. Samo da mi bude lepo, pa makar i na sekund... :cry:

Upravo to. Kad si nasamo sa sobom. I previše razmišljanja o smislu odovede te u njegov kontrast - besmisao.
Ja sam ipak pesimista, i često se odričem lepih stvari, ne znam ni sama zašto.
Ha, podsećaš me sa hedonizmom na jednog mog druga, inače fenomenalna osoba. Boem.

Loš utičem na tebe! :(
Prekidam kontakt!

Upravo to. Kad si nasamo sa sobom. I previše razmišljanja o smislu odovede te u njegov kontrast - besmisao.
Ja sam ipak pesimista, i često se odričem lepih stvari, ne znam ni sama zašto.
Ha, podsećaš me sa hedonizmom na jednog mog druga, inače fenomenalna osoba. Boem.

ne budali, kakvo prekidanje kontakta... :p ima licno posle da te nadjem, al' onda si naebala! :lol:

Boem.

umem tako da deklarisem sebe, yes!

Back