Šta čitate?

sorry...xex, malo sam preuvelicao slova!
icon_redface.gif

Anyway, ne skodi da znas! ;)

Ok onda se Hari zeni Ronom a Ron tu i tamo upraznjava sex bez kondoma sa Hermionom. Medjutim nece Hermiona decu pa ih daje na usvajanje i usvaja ih ta Dzini jer ne moze da ima decu. Ispostavlja se da je Snejp pravi Harijev tata a ne onaj sto mu je kao tata i onda kad ga Volde,,trt..ubije Hari krece u osvetu i umire. Ron se baca u Dunav od tuge. Hermiona umire od side a Dzini postaje ***** , zavrsava u zatvoru a decu usvaja Dzordz BUsh.
Ja mislim da je to lepo....

wild_child:
Ok onda se Hari zeni Ronom a Ron tu i tamo upraznjava sex bez kondoma sa Hermionom. Medjutim nece Hermiona decu pa ih daje na usvajanje i usvaja ih ta Dzini jer ne moze da ima decu. Ispostavlja se da je Snejp pravi Harijev tata a ne onaj sto mu je kao tata i onda kad ga Volde,,trt..ubije Hari krece u osvetu i umire. Ron se baca u Dunav od tuge. Hermiona umire od side a Dzini postaje ***** , zavrsava u zatvoru a decu usvaja Dzordz BUsh.
Ja mislim da je to lepo....

Taman mozh da naprave shpansku seriju ..
Harry Poter Alfredo Huan Tobijas

Pa dobro ali ne razumen sustinu recenice :D , a chikita se pise chiquita , el se nikad ne koristi pre imena , porke je por que i pobresita je pobrecita dobro ajde sad da ne smaram sa tim gramatickim greskama :D . E da sta znaci kuku lele?

Back