Shinoda
Veoma poznat
- Poruka
- 12.888
Pakao smo mi citali u prvoj ili drugoj godini... :?saki8050:"Stranac" je tek za chetvrtu godinu...ali jel i "Pakao"...nem'm pojma![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pakao smo mi citali u prvoj ili drugoj godini... :?saki8050:"Stranac" je tek za chetvrtu godinu...ali jel i "Pakao"...nem'm pojma![]()
Glagol trebati se ne menja po licima!saki8050:haha...ne znam...mi josh nismo imali tek trebamo :|
![]()
jedva chekam da umre hari yebeni poter. crkni gade smorio si vishe.sofffy:Samo nije trebala poubijati toliko likova...
wild_child:Ok onda se Hari zeni Ronom a Ron tu i tamo upraznjava sex bez kondoma sa Hermionom. Medjutim nece Hermiona decu pa ih daje na usvajanje i usvaja ih ta Dzini jer ne moze da ima decu. Ispostavlja se da je Snejp pravi Harijev tata a ne onaj sto mu je kao tata i onda kad ga Volde,,trt..ubije Hari krece u osvetu i umire. Ron se baca u Dunav od tuge. Hermiona umire od side a Dzini postaje ***** , zavrsava u zatvoru a decu usvaja Dzordz BUsh.
Ja mislim da je to lepo....
vos me estas cargando? ((((:anak332:En Perù .