nensy4ever
Poznat
- Poruka
- 7.090
ja lichno ne volim takvy vrsty romana...skroz mi je dosadno a i vetj se sve bitno zna tako da mi dodje kao da chitam tzrvenkapy :SShinoda:Sto niko ne voli Karenjinu, nije mi jasno... :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja lichno ne volim takvy vrsty romana...skroz mi je dosadno a i vetj se sve bitno zna tako da mi dodje kao da chitam tzrvenkapy :SShinoda:Sto niko ne voli Karenjinu, nije mi jasno... :?
6 karakteranatasha`:ja Karenjinu nisam ni prochitala :| Pochela sam da chitam , a ostatak romana su mi preprichavali i gledali smo film...A kad smo radili Karenjinu u skoli, ja bila bolesna...dve nedelje...i to je prva lektira koju ja nisam prochitala...u ovoj drugoj godini me je tako mrzelo da chitam....ne znam zashto...
Chicha Gorio je meni super...Super knjiga...
A sad chitam Chehove [Chehovljeve] prirovetke...
a sad kad pogledam knjige tihog dona....dve ogromne knjizurine..ne znam kako cu to prochitati....chujem da on opisuje seljake i rad na njivi..i zivot u rusiji...trebalo bi uskoro da se smislim i da pochnem da chitam to....
22 lika,tachnije.~*PrincesS*~:ja prochitala hari potera...yebote kol'ko ih je ova pobila u knjizi...:shock: ):
uuuu daj izdavaca, ocu to da kupim!vladimirr:uhvati plamen...biografija B. Marlija...cool skroz
Jao reci ces mi tacno ces mi navesti ko je ubijen PLEASE!!!! :-D svi me udavise hoce da saznaju sta je bilo,a niko ne citaMiki 13991:Требала је, сад сам скино књигу да видим ко је све утепан xD
Ладно се Рон и Хермиона венчају у ваљда задњем делу књиге :shock:~*PrincesS*~:ja prochitala hari potera...yebote kol'ko ih je ova pobila u knjizi...:shock: ):
Јбт Шиксе, што си негативан нешто у последње време... :wink:Shinoda:Nisam neki fan harija, ali ipak biste mogli da iskulirate malo zbog ljudi koji ipak zele da procitaju knjigu...![]()
Glava me boli, pa sam dzangrizav - ali ipak - koja je fora da se prepricava knjiga! Da ja kojim slucajem zelim da procitam tog Potera sada bio bih totalno skenjan jer bi mi cinjenica da je Dabldor mrtav skenjala ceo feeling...Nixxx:Јбт Шиксе, што си негативан нешто у последње време... :wink:
A kako to menja stvar? :? Ako zelim da procitam 7. deo, valjda cu procitati i 6.CoolSashka:Dambldor je mrtav jos u 6 delu,a ne u poslednjem...![]()
MadonnaGirl:Da li volite da citate i sta trenutno citate?
MadonnaGirl:Izvol'te prepricajte nam knjige koje ste citali pa da ih vise niko ne cita jer zna sta ce se desiti...