Buraz, znam ja sta si mi ti napisao tu gore, ponesen zarom sam izneo sve na brzinu sta se desava.
Evo ti ovde pa gledaj kakvi sve kipovi postoje od Vida i obrati paznju kako su na vecini prikazane oci sa obrazima, oni koji potsecaju na vincansku kulturu:
http://www.google.com/images?q=svet...a=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CAsQ_AUoAQ
A sto se tice ovog spijuna broza, ciji god da je spijun bio, najvise je srba strpao na goli otok, ko god je hteo da otvori oci srbima da su srbi a ne jugosloveni naguzio bi jeza u ledja iz momenta, dok su se hrvati dicili time sto su hrvati umesto da su manji od makovog zrna jer bez nas ne bi ni postojali, tj velika vecina i jesu srbi.
A ako ste hrvati, kad cete da se izvinite srbima za sve genocide i zverstva koje ste uradili nad nama? Kad ce vas to konacno istorija da prikaze kao najgenocidniji narod na planeti, a sto jeste? Ili vas sve vreme stite znajuci kolko ste nam bliski i da pomocu vas mogu da nam i dalje zabijaju noz u ledja na svakom koraku?
Znas kako se kaze drugar, poturceni srbin je gori od svakog turcina. Nikakve razlike nema ni kod vas, gori ste od svih hitlerovih ss-ovaca bili. Samo srbi da ne budete.