Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
Nisu uopste takvi izgledi, Toma je rekao da nece rusiti Vladu.
Ma Toma svašta priča. Rušiće vladu, naravno da će rušiti, ako pobedi.
Ali, da ne spamujemo temu. Idemo u analizu. Kratko i jasno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu uopste takvi izgledi, Toma je rekao da nece rusiti Vladu.
http://forum.krstarica.com/threads/151971&highlight=ekonomski+program
haha ovi komentari pa ovo je sprdnja koji vrhunski komentari!pa to ko kad bi ja otisao na modnu reviju i komentarisao modne trendove ili neka moderna umetnicka dela koja meni izgledaju ko svrljotine a nemam pojma nista o tome meni sve to isto
Pa evo ti ga predsednicki program, sve to si mogao i sam da nadjes umesto sto nas ovde smaras:
http://srs.org.yu/svimsrcem/index.php/2008/01/11/predsednickiprogram/#more-16
Hajdemo malo na kratak kurs iz makroekonomije :
osnovni cilljevi koji se zele postici intstrumentima makroekonomske politike su
1) puna uposlenost faktora proizvodnje
2) niska stopa inflacije
3) privredni rast
Slusam vas radikali? Koji su vasi predlozi po ovim pitanjima?
ovo bas inteligentno zvuci![]()
Tvoja pitanja su sva redom besmislena i sophomoric ako znas sta to znaci. Ako zelis da raspravljas o ekonomskom programu pretpostavljam da ce daleko bolji trenutak za to biti pred sledece parlamentarne izbore, kad to pitanje bude relevantno.
Ja uopste nisam "Radikal" jer nisam clan te partije, ja sam samo glasac SRS-a i nisam duzan da znam napamet njihove programe. Tvoja pitanja su sva redom besmislena i sophomoric ako znas sta to znaci. Ako zelis da raspravljas o ekonomskom programu pretpostavljam da ce daleko bolji trenutak za to biti pred sledece parlamentarne izbore, kad to pitanje bude relevantno.
da i ne na forumu da se prosipa svojom pamecu![]()
Ja uopste nisam "Radikal" jer nisam clan te partije, ja sam samo glasac SRS-a i nisam duzan da znam napamet njihove programe. Tvoja pitanja su sva redom besmislena i sophomoric ako znas sta to znaci. Ako zelis da raspravljas o ekonomskom programu pretpostavljam da ce daleko bolji trenutak za to biti pred sledece parlamentarne izbore, kad to pitanje bude relevantno.
da i ne na forumu da se prosipa svojom pamecu![]()

cuj ja sam student ekonomije na drzavnom fakultetu i ne treba mi uciteljica da me uci da procitam jedan pisljivi finansijski izvestaj OK?![]()

e pa znas kako: sad kad Toma postane predsednik Srbije svi kazu da ce Srbija biti nazadna kao Belorusija, a to zato sto je Toma kao Lukasenko![]()
svi nas to upozoravaju, a sta to onda znaci?pa da ce Srbija imati privredni rast 9,9%, rast industrijske proizvodnje 11,4%, jednocifrenu inflaciju, nezaposlenost 1,5%, javni dug 0,6 milijardi dolara, stabilnu valutu i pokrivenost uvoza izvozom skoro 90%
OJXAAAAA!![]()
kakva je ovo logicka konstrukcija Boze me sacuvaj
premise:
1) kazu da je Toma kao Lukasenko
2) kad Toma postane predsednik Srbije svi kazu da ce Srbija biti nazadna kao Belorusija
3) Belorusija ima impresivne makroekonomske pokazatalje*
Konkluzija:
Srbija dozivljava ekonomski boom kad toma pobedi!
p.s. A ja samo pitao da mi navedu tri mere ekonomske politike... a covek mi ponudio filozofsku precicu!!
*(podlozno daljoj diskusiji)
Де Систи не сумњам у твоје знање, а нарочито не сумњам у знање Маркеље када је у питању бројање пара...ја нисам економиста, међутим, ипак ми ту нешто није јасно. Ово што си набројао и што би требало да буде да би економска политика била супер - МИ САДА НЕМАМО ни у траговима.
А имамо НА ДЕЛУ ПЉАЧКУ НЕВИЂЕНИХ РАЗМЕРА која се затрпава разноразним изговорима, ту ми данима неки се*ру о продаји НИС-а а погледај шта заборављају. Па ми, 'леба ти, одговори је л' се ТИ ЗАЛАЖЕШ ЗА ОВАКВУ ЕКОНОМСКУ ПОЛИТИКУ:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5878652&postcount=3794