hehe. pa dobro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ocekujem argumente i kvalitetnu raspravu
I šta? Izdeklemovaće priču kao i svi ostali, a posle - ko koga prevari.
Momcino ti si se proslavio juce sa manjkom swissliona od 66 miliona.... Nadam se samo da si video finansijski izvestaj za 2005 i 2006 godinu....
Kako se zove ta firma od 2004. godine? Zasto se uvek kad vas sateraju u cosak pravite ili idioti ili blentavi?
Hajde, zelim na ovoj temi da diskutujemo o ekonomiji, i SAMO O EKONOMIJI... Posto predsednicki kandidat SRS govori o velikim promenama koje nas ocekuju ukoliko pobedi na izborima, ja zelim da neposredno od radikala cujem
3 mere ekonomske politike koje ce za rezultat imati te "promene".
Dakle, voleo bih da ih nabrojite:
1)
2)
3)
Ocekujem argumente i kvalitetnu raspravu

Ako imaš dovoljno jak stomak za takve stvari, odeš na njihov sajt i pročitaš ekonomski program, iliti spisak želja, koje nemaju pojma kako bi ostvarili, ali znaju da žele.
Pa izvoli.
I nemoj da očekuješ da će se neko od radikala uključiti u raspravu.![]()
Tema je po sebi spam jer je otvorena sa namerom da se jos jednom pokrene pljuvacina po delu stanovnika Srbije....a ti sad pricaj kako nije...ne spamujte temu....
Tema je po sebi spam jer je otvorena sa namerom da se jos jednom pokrene pljuvacina po delu stanovnika Srbije....a ti sad pricaj kako nije...
Tema je po sebi spam jer je otvorena sa namerom da se jos jednom pokrene pljuvacina po delu stanovnika Srbije....a ti sad pricaj kako nije...
Covek ocigledno nema pojma sta zeli da pita posto su ovo izbori za predsednika koji nema ekonomske nadleznosti, vec mu je odgovoreno.
Pa ukoliko bude izabran za predsednika, svi su izgledi da će biti raspisani i parlamentarni izbori i da ćete formirati vladu.
Covek ocigledno nema pojma sta zeli da pita posto su ovo izbori za predsednika koji nema ekonomske nadleznosti, vec mu je odgovoreno.
pa to ko kad bi ja otisao na modnu reviju i komentarisao modne trendove ili neka moderna umetnicka dela koja meni izgledaju ko svrljotine a nemam pojma nista o tome meni sve to istohttp://forum.krstarica.com/threads/151971&highlight=ekonomski+program
haha ovi komentari pa ovo je sprdnja koji vrhunski komentari!pa to ko kad bi ja otisao na modnu reviju i komentarisao modne trendove ili neka moderna umetnicka dela koja meni izgledaju ko svrljotine a nemam pojma nista o tome meni sve to isto