Srpska radikalna stranka & Ekonomija

Ja uopste nisam "Radikal" jer nisam clan te partije, ja sam samo glasac SRS-a i nisam duzan da znam napamet njihove programe. Tvoja pitanja su sva redom besmislena i sophomoric ako znas sta to znaci. Ako zelis da raspravljas o ekonomskom programu pretpostavljam da ce daleko bolji trenutak za to biti pred sledece parlamentarne izbore, kad to pitanje bude relevantno.

Ja uopste nisam "Radikal" jer nisam clan te partije, ja sam samo glasac SRS-a i nisam duzan da znam napamet njihove programe. Tvoja pitanja su sva redom besmislena i sophomoric ako znas sta to znaci. Ako zelis da raspravljas o ekonomskom programu pretpostavljam da ce daleko bolji trenutak za to biti pred sledece parlamentarne izbore, kad to pitanje bude relevantno.

onda je moje pitanje zasto glasas za njih, ako nisi upoznat sa time kako ce ti obezbediti bolji zivot koji toliko obecavaju?

Pa valjda te kao glasaca SRS-a interesuje, sta tvoja partija misli da preduzme po pitanju ekonomske situacije u zemlji? I naravno da je relevanto, jer kad god predsdednik krene u posetu drugoj zemlji povede sa sobom i privrednike te zemlje....

e pa znas kako: sad kad Toma postane predsednik Srbije svi kazu da ce Srbija biti nazadna kao Belorusija, a to zato sto je Toma kao Lukasenko :D ;)
svi nas to upozoravaju, a sta to onda znaci? :D pa da ce Srbija imati privredni rast 9,9%, rast industrijske proizvodnje 11,4%, jednocifrenu inflaciju, nezaposlenost 1,5%, javni dug 0,6 milijardi dolara, stabilnu valutu i pokrivenost uvoza izvozom skoro 90%
OJXAAAAA! :D

e pa znas kako: sad kad Toma postane predsednik Srbije svi kazu da ce Srbija biti nazadna kao Belorusija, a to zato sto je Toma kao Lukasenko :D ;)
svi nas to upozoravaju, a sta to onda znaci? :D pa da ce Srbija imati privredni rast 9,9%, rast industrijske proizvodnje 11,4%, jednocifrenu inflaciju, nezaposlenost 1,5%, javni dug 0,6 milijardi dolara, stabilnu valutu i pokrivenost uvoza izvozom skoro 90%
OJXAAAAA! :D

kakva je ovo logicka konstrukcija Boze me sacuvaj

premise:
1) kazu da je Toma kao Lukasenko
2) kad Toma postane predsednik Srbije svi kazu da ce Srbija biti nazadna kao Belorusija
3) Belorusija ima impresivne makroekonomske pokazatalje*

Konkluzija:
Srbija dozivljava ekonomski boom kad toma pobedi!

p.s. A ja samo pitao da mi navedu tri mere ekonomske politike... a covek mi ponudio filozofsku precicu!!

*(podlozno daljoj diskusiji)

kakva je ovo logicka konstrukcija Boze me sacuvaj

premise:
1) kazu da je Toma kao Lukasenko
2) kad Toma postane predsednik Srbije svi kazu da ce Srbija biti nazadna kao Belorusija
3) Belorusija ima impresivne makroekonomske pokazatalje*

Konkluzija:
Srbija dozivljava ekonomski boom kad toma pobedi!

p.s. A ja samo pitao da mi navedu tri mere ekonomske politike... a covek mi ponudio filozofsku precicu!!

*(podlozno daljoj diskusiji)

Де Систи не сумњам у твоје знање, а нарочито не сумњам у знање Маркеље када је у питању бројање пара...ја нисам економиста, међутим, ипак ми ту нешто није јасно. Ово што си набројао и што би требало да буде да би економска политика била супер - МИ САДА НЕМАМО ни у траговима.

А имамо НА ДЕЛУ ПЉАЧКУ НЕВИЂЕНИХ РАЗМЕРА која се затрпава разноразним изговорима, ту ми данима неки се*ру о продаји НИС-а а погледај шта заборављају. Па ми, 'леба ти, одговори је л' се ТИ ЗАЛАЖЕШ ЗА ОВАКВУ ЕКОНОМСКУ ПОЛИТИКУ:

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5878652&postcount=3794

Де Систи не сумњам у твоје знање, а нарочито не сумњам у знање Маркеље када је у питању бројање пара...ја нисам економиста, међутим, ипак ми ту нешто није јасно. Ово што си набројао и што би требало да буде да би економска политика била супер - МИ САДА НЕМАМО ни у траговима.

А имамо НА ДЕЛУ ПЉАЧКУ НЕВИЂЕНИХ РАЗМЕРА која се затрпава разноразним изговорима, ту ми данима неки се*ру о продаји НИС-а а погледај шта заборављају. Па ми, 'леба ти, одговори је л' се ТИ ЗАЛАЖЕШ ЗА ОВАКВУ ЕКОНОМСКУ ПОЛИТИКУ:

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5878652&postcount=3794

Eremita, i ja sam covek od krvi i mesa i zivim u Srbiji i ocigledne su mi pljacke i sve druge zloupotrebe i skrivanja iza Evropskih ideja...
Ovom temom sam hteo da pokazem da oni koji govore da ce sve to promeniti nemaju ideju ni kako ni cime, i sto je najgore sposobni su za to da jos vise uvuku Srbiju u blato, a pokazali su se itekako sposobnim za to...

ali stavi ruku na srce i reci: da iako sada nije sjajno u Srbiji, ipak je bolje nego pod SPS i SRS

Radikali nisu bazirali svoju politiku na ekonomskim ciljevima i evidentno je da nemaju dobar tim ekonomista koji bi uradio nesto iole ozbiljno na ovom polju. :wink:
Pristalice radikalne stranke po pravilu ne uzimaju u obzir ekonomske cinioce vec nesto sasvim drugo kad se odlucuju da glasaju za ovu partiju.Mislim da je to svima jasno....... :)

Back