Kada sam ja otvorio temu o korumpiranosti zandara i o prebivanju nevinih.niko nije jedan post objavio.
Kao prvo mlate pa razbijaju,evo lichno imam dokumentaciju,2rebra slomljena,L7 povredjen hematomi po glavi i telu....
A zasto,zato shto sam bio u drushtvu,ne ortaka,ali poznanika koji je debil!!! registrovani koman,ja ne!!!Ali skim si takav si,kada sau nas 2 puta pretresli da nepricam o batinjanji ispred strarog merkatora pa u stanici,i kada su videli da nemaju zasta da nas zadrze,vrshi se drugi pretres do gole koze,znaci shiri dupe... i sl. ni tada nishta,posle 10mina ulazi pripadnik interventne i drzi u jednoj ruci usb stick a u drugoj kesu sa necim.opet tortura,ne samaranje,vec gushenje i letenje u svemir,a to je starim pendrekom po glavi(da nekazem kako je),utvrdi se da je usb,zaboravio kolega iz prosle smene.e onda dolazi kesa sa marihuanom i gledaju ovog lika on koman,ja ne.naravno kaze zandar tvoje je,nashli kod tebe!!
E onda je proradio inat u meni,nije moje,jer stvarno nije moje josh batina dok advokat nije doshao,a onda pritvor,nema cigare,uriniranja i sl. za mene jer advokat je napravi chudo u stanici,licno je zvao njegov ortak koji radi u jednim bgd novinam i raspitivao se kako biju nevine ljude!!
Jedino reshenje je da policiju kontrolisu civili,a ne pandur kontrolise pandura,moj savet,ako nemate snimak ili bar 4-5 svedoka,koji nisu preshli ulicu na crveno u celom zivotu,sve pada u vodu.U urgentomcentru,nece da napishu kako su povrede zadobijene i namerno termi produze da ostave mesto zandarima da se vade,kao mismo ga nashli takvog,a moja rec protiv njihove na sudu...Ha-ha.
Sta da vam kazem sem pamet u glavu.
U 90% slucajeve nevini najeb.
Cuvaj te se svi,jer ovo je pendrek demokratija,da smo u pravnoj drzavi,pa makar ubio covek,dobio bi milionsku oshtetu zbog povreda!!!
A seti te se klinca koji je kod expo centra upucan u glavu,a pandur dobijo par godina,i sada izlazi napolje,a tog malog,majka moze samo da oplakuje,a ovaj izgubio sluzbu.pa vi vidite kakav je nash pravosudni sistem.Citajte novine pedofili i silovatelji dobijaju po godinu do 2,a ako vam nacu npr.paket marihuane u startu od 2 pa navise,ili samoodbrana zivota,upadne lik na gajbu da pobije vashu porodicu vi ga ubijete,i vi ispadoste gori od njega!!!Automatski od 6 pa do 12 godina!!
E moja Srbijo,i mi hocemo u evropu,zatvori su kao u turskoj,a policija kao na bliskom istok,pa za vreme slobe je bilo bolje!!!