Српска полиција не зна за срам

Veruj mi, nije preterivanje!
Kad sam išla prošle godine u MUP jer oni nisu došli i posle više poziva, ponela sam na telefonu i filmiće (tadašnje) koje sam snimila sa prozora, ne bi li im to sve dočarala. Više puta sam kad pozovem rekla da je situacija takva da bi možda trebalo SVAKU NOĆ da se pošalju jedna kola koja bi prošla pored dvorišta oko 2 ujutro. Možda bi se jednostavno kreteni smorili od svakovečernjeg zapitkivanja "jel može malo tiše?" tip i prekinuli sa tim kretenizmom svaku noć.
Otprilike svaki 10 put kad dođu, pandur izađe iz kola da im kaže "da je kasno" ili tako nešto, a 99% se sve svodi na to "jel može malo tiše"?

Evo ti ovo...
http://forum.krstarica.com/showthread.php/289788-NEGATIVA?p=17518661&viewfull=1#post17518661
To je sveže, od prošle nedelje, mada ovako sigurno ne može da se dočara kako to stvarno zvuči...
Treba da snimam odvojeno i kad "igraju fudbal" konzervama od piva...
Zbog onih čiji kerovi prave buku plastičnim flašama od ponoći pa do pola1-1 glupo mi da cimam muriju. Em je možda "rano" em su kerovi, ali za one idiote kad me probude posle 2 zovem uvek!

:roll:

Iz razloga sto sam upoznat sa tim kako bi sila MORALA da se primenjuje, napisacu vam samo ovo: -Ne postoji situacija, u kojoj nema upotrebe oruzja, a koja zahteva reakciju uniformisanog lica koja za posledicu ima dvostruki prelom vilice!!! Policajac je prekoracio ovlascenje, upotrebio je prekomernu silu, bez obzira na ponasanje tog MALOLETNIKA!

Je l imaju panduri lisice u svojo radnoj opremi?Ako je nasilan,lisice rese stvar!Samo sto tek tada razjareni bik od pandura krene da batinja!

Полицајац и малолетник су обојица шибаџије и права деца нове Србије, само што један има предност у виду униформе и пет година више.

Pa u stvari, nisu deca ove, ili nove, ili koju god da si Srbiju imao na umu, i koliko god ona bila u shitu. Oni su deca ponajviše slobekove Srbije.

Je l imaju panduri lisice u svojo radnoj opremi?Ako je nasilan,lisice rese stvar!Samo sto tek tada razjareni bik od pandura krene da batinja!

Takav smo narod....j.ebi ga.....imamo taj vlashko stocharski gen i tursko ciganski mentalitet......samo da se svadjamo u raspravi ili da bijemo......imao sam prilike da gledam i gore stvari od batina kad npr. neka sirovina od policajca na sred glavne gradske ulice urla u lice nekom momku sto je presao pesacki na crveno i to 15 minuta dok on nesrecnik stoji mirno a cela ulica posmatra, a ova policijska sirovina raste u svojim ocima i svrsava.....a vokabular da ne govorim....kao one najgore planinske seljacine kad krenu da podizu ton sve jace i jace dok se ne zavrsi na urlanju i j.ebanju svega i svacega. Mnogo jadno posmatrati takve ljude!

Сигурно би све било другачије да нема највећег проблема-корупције.Она је заступљена у свим сферама,највише у политичком врху а самим тим и у полицији.Погледајте следеће:

грађевинска мафија
здрваствена мафија
просветна мафија
друмска мафија

Када томе придодама класичан криминал,и његове гране дрога,бело робље...испада да смо земља мафије.Све то не може без темеља и у полицији и судству.
народ је исфрустриран када ђубре попут шарића годинама отворено шверцује дрогу док полиција зна за то али нико не сме да му приђе не зато што се полицајци боје тога (има оних који се и плаше) јер у акцији здруженој против државне власти нико нема шансе већ због тога што се не потеже ништа против тога.
Много је таквих нажалост примера и онда је нормално да народ скочи као опарен да брани вилицу једног хулигана,шеснајстогодишњака који касно у ноћ има толки пороценат алкохола у крви и дивља по улицама нападајући и полицију.

Онда је та вилица једног деликвента највећи проблем државе.Е па није!!!
Разумем ја јад народа,који захтева да полиција прво покаже силу према правим пробисветима а после и према клошарима на улици.Ни по бабу ни по стричевима,па ће се вратити старо доба када ће се поштовати униформа.
Проблем су и даље корумпирани гадови,због којих је полиција на лошем гласу.И не само полициј,здравство,просвета....

Poslednja izmena:

Sve i da je "lisice" (sto je zargonski izraz) zaboravio na klaviru, morao bi da bude obucen da u pruzanju otpora onemoguci jednog sesnaestogodisnjaka. Naravno da ta obucenost ne podrazumeva prelome.
Stvarni problem lezi u nekontrolisanoj agresiji i manjku profesionalizma, na koji se svi pozivaju. Posao policajca je posao koji podrazumeva delovanje bez emocija. Ko to ne moze da prihvati i usvoji potencijalni je problem, svojoj organizacijskoj jedinici i civilima u svom radnom okruzenju.

Сигурно би све било другачије да нема највећег проблема-корупције.Она је заступљена у свим сферама,највише у политичком врху а самим тим и у полицији.Погледајте следеће:

грађевинска мафија
здрваствена мафија
просветна мафија
друмска мафија

Када томе придодама класичан криминал,и његове гране дрога,бело робље...испада да смо земља мафије.Све то не може без темеља и у полицији и судству.
народ је исфрустриран када ђубре попут шарића годинама отворено шверцује дрогу док полиција зна за то али нико не сме да му приђе не зато што се полицајци боје тога (има оних који се и плаше) јер у акцији здруженој против државне власти нико нема шансе већ због тога што се не потеже ништа против тога.
Много је таквих нажалост примера и онда је нормално да народ скочи као опарен да брани вилицу једног хулигана,шеснајстогодишњака који касно у ноћ има толки пороценат алкохола у крви и дивља по улицама нападајући и полицију.

Онда је та вилица једног деликвента највећи проблем државе.Е па није!!!
Разумем ја јад народа,који захтева да полиција прво покаже силу према правим пробисветима а после и према клошарима на улици.Ни по бабу ни по стричевима,па ће се вратити старо доба када ће се поштовати униформа.
Проблем су и даље корумпирани гадови,због којих је полиција на лошем гласу.И не само полициј,здравство,просвета....

Ekonomska situacija u Srbiji je ocajna. Odgovorni strucnjaci nisu u mogucnosti da zaposlenima obezbede plate na evropskom nivou, sto u velikoj meri umanjuje standard gradjana i njihov ugled u regionu i Evropi. Iz razloga sto ne mogu da obezbede plate u visini od nekoliko hiljada eura, odlucili su da se ne trude da ih odrze ni u visini od nekoliko stotina eura. Motiv da postignu delimicni uspeh, ostao je u senci neuspeha da zemlju postave u rang sa ekonomski najnaprednijim.

Sve sto sam napisao je direktna projekcija tvojih tvrdnji na zonu ekonomije.

Svako neka radi svoj posao kako treba i onda ce ti "korumpirani gadovi" biti ocigledni i obelezeni. Tada ce ih drustvo samo eliminisati.

Nema opravdanja za postupke ni jednog od ucesnika ovog nemilog dogadjaja. Stim sto je policajac "obelezeniji", jer ga uniforma obavezuje na profesionalniji pristup.

Говорио је у току радње ОСЛ,и када се према њему пружи отпор у радњи коју спроводи.И те како ефикасно и легитмно средство.Српски обичај,и те како легитиман.једна добра онако отворене руке дланчина од браде до ува.неће му отпадне нос,али ће ефекат уследити.Боље и то него палица.

A jel' ti stvarno misliš da je taj izraz OSL odraz načitanosti, i da daje na ozbiljnosti tvojim postovima i 'argumentima'?
Ili da je to neka mnogo važna titula?

Pa u stvari, nisu deca ove, ili nove, ili koju god da si Srbiju imao na umu, i koliko god ona bila u shitu. Oni su deca ponajviše slobekove Srbije.

Kome nije dovoljno 10 godina da se uklopi u sistem koji nij onaj koji ti pominjes, ozbiljno je poremecen i treba ga hospitalizovati i izolovati. Nisam pristalica "slobekove Srbije", i onoga sto ona podrazumeva, ali nema vise mesta za takva opravdanja.

Говорио је у току радње ОСЛ,и када се према њему пружи отпор у радњи коју спроводи.И те како ефикасно и легитмно средство.Српски обичај,и те како легитиман.једна добра онако отворене руке дланчина од браде до ува.неће му отпадне нос,али ће ефекат уследити.Боље и то него палица.

Ti pojma nemas o policiji, niti o radnjama koje je osl DUZNO da preduzme. Taj pojam -osl- nosi sa sobom pre svega obaveze, a tek onda ovlascenja.

Ne piše tamo ništa šta su rekli lekari.Tamo piše šta je rekla majka od tog momka.

Sad sam potpuno siguran u dve stvari: da pojedini srpski policajci stvarno ne znaju za sram... i da si nepismen.

.......
Policijska verzija - Sindikat tvrdi da je Slobodan Zarić (16) iz Futoga pijan nasrnuo na policajca, udario ga i pocepao mu uniformu, a kada ga je ovaj gurnuo, „pao je i sam se povredio" Lekari tvrde suprotno Zarić je zadobio dvostruki prelom vilice jer je udaren u glavu!
.......
Iako su lekari utvrdili da je maloletnik zadobio dvostruki prelom vilice jer je udaren u glavu, policajci tvrde da je Zarić pao na beton i povredio se!
.......
- Moj sin je imao tešku operaciju. Lekari su na osnovu izveštaja rekli da je zadobio dvostruki prelom vilice jer je udaren u glavu. Zato je strašno što u policiji i dalje tvrde da je sam pao i povredio se - kaže Dragica.

Majka samo prenosi ono što piše u zvaničnoj dokumentaciji.
Evo ti skraćena verzija, da ne zaboraviš prvu rečenicu dok do poslednje stigneš.

Ma криви ови из насеља што су позвали полицију јер не могу да спавају...
А и шта ће нам полиција, спречава ту клинце да се опијају и урлају кад су на распусту...

Cemu ironija?
Sprecavanje ne podrazumeva prelome vilice. Prilikom upotrebe palice, postoji nacin na koji se sredstvo prinude koristi. Naravno da postoje "manja odstupanja" u toku upotrebe, ali vilica je prilicno udaljena od udova. O tome da policajac samara i pesnici ne zelim ni da diskutujem. Svako ko odobrava takvo ponasanje, ima ozbiljan problem. Policajci se skoluju i obucavaju, to vise nisu najjaci momci iz kraja. Niko taj pristup sluzbi nije uveo bez veze.

Cemu ironija?
Sprecavanje ne podrazumeva prelome vilice. Prilikom upotrebe palice, postoji nacin na koji se sredstvo prinude koristi. Naravno da postoje "manja odstupanja" u toku upotrebe, ali vilica je prilicno udaljena od udova. O tome da policajac samara i pesnici ne zelim ni da diskutujem. Svako ko odobrava takvo ponasanje, ima ozbiljan problem. Policajci se skoluju i obucavaju, to vise nisu najjaci momci iz kraja. Niko taj pristup sluzbi nije uveo bez veze.

A ти тачно знаш да је пандур из чиста мира употребио силу?
Узрок није битан, тј. присуство хорди пијаних клинаца међу стамбеним зградама који урлају и дерњају се по цлеу ноћ...

A ти тачно знаш да је пандур из чиста мира употребио силу?
Узрок није битан, тј. присуство хорди пијаних клинаца међу стамбеним зградама који урлају и дерњају се по цлеу ноћ...

Ne znam. A ti tacno znas da je policajac postupio u skladu sa ovlascenjima?! E, to je ono sto ja sigurno znam- da nije postovao ovlascenja.

Uzrok jeste bitan, ali je posledica katastrofalna.

Ne znam. A ti tacno znas da je policajac postupio u skladu sa ovlascenjima?! E, to je ono sto ja sigurno znam- da nije postovao ovlascenja.

Uzrok jeste bitan, ali je posledica katastrofalna.

Не каже се поштовао овлашћења, већ поступао у складу с овлашћењима.
А откуд ти то знаш да није поступио у складу с овлашћењима, да ниси можда видовита?

Не каже се поштовао овлашћења, већ поступао у складу с овлашћењима.
А откуд ти то знаш да није поступио у складу с овлашћењима, да ниси можда видовита?

Nisam znao da razgovaram sa strucnim licem. Od sada cu svoj recnik uskladiti sa tvojom strucnoscu.

Nisam VIDOVITA, niti VIDOVIT, s obzirom da sam musko.

Jesi li ti prisustvovao dogadjaju ili imas neki motiv da nama nameces svoje vidjenje dogadjaja. Mani se pausalnih procena. Informacije, sa kojima javnost raspolaze za sada, ne idu na ruku samo policajcu koji je ucestvovao u sukobu.

Nisam znao da razgovaram sa strucnim licem. Od sada cu svoj recnik uskladiti sa tvojom strucnoscu.

Nisam VIDOVITA, niti VIDOVIT, s obzirom da sam musko.

Jesi li ti prisustvovao dogadjaju ili imas neki motiv da nama nameces svoje vidjenje dogadjaja. Mani se pausalnih procena. Informacije, sa kojima javnost raspolaze za sada, ne idu na ruku samo policajcu koji je ucestvovao u sukobu.

Нисам, не судим и не намећем. Довољно је да се погледа наслов теме, па да се види ко намеће...

Нисам, не судим и не намећем. Довољно је да се погледа наслов теме, па да се види ко намеће...

Nikad ne donosim zakljucke na osnovu naziva teme. To su uvek pompezni nazivi koji, obicno, blage veze sa temom nemaju. Ovde je naziv dat tendenciozno i sa namerom. Ne odobravam ovakav naslov teme.

Back