Српска полиција не зна за срам

Samari nisu nikakvo legitimno sredstvo vec krivichno delo ukoliko druga strana ne upotrebi silu ka tebi tek onda mozes da koristis sredstva prinude u suprotnom dobijas suspenziju ili otkaz (bar bi tako trebalo da bude ali ovde se kolege zandari shtite medjusobno) :) .

Grešiš...Šamar je pre svega preventivna mera, izuzetno efikasna u odvraćanju od ideje bilo kakvog napada i suprotstavljanja OSL-u.
S obzirom da ne ostavlja bilo kakve posledice sem vaspitne edukacije....kao takav je opšteprihvaćen standard policijske represije.

Da ne bude zabune, nisam za nanosenje bilo kakvih teskih telesnih povreda. Taj mali je mogao da dobije pendrekom preko guzice ili ledja a ne da mu se lomi vilica. No medjutim, bolje i to nego kao mom drugaru sto su policajci pucali u ledja i pogodili kicmu i ostao invalid dok nije umro nekoliko godina kasnije. Mada je taj klinac mogao da popije i metak da mu je bio neki americki pandur. U svakom slucaju....ima kretena na "obe" strane! Mislim da bi policiji trebalo oduzeti pendrek a dati im tejzer i sprej sa suzavcem, a za alkoholizam uvesti neki prinudan rad u smislu posumljavanja, ciscenja recnih korita, potkresivanja siblja pored puta.....ili vec nesto drugo.

Grešiš...Šamar je pre svega preventivna mera, izuzetno efikasna u odvraćanju od ideje bilo kakvog napada i suprotstavljanja OSL-u.
S obzirom da ne ostavlja bilo kakve posledice sem vaspitne edukacije....kao takav je opšteprihvaćen standard policijske represije.

Jel si spreman javno da izneses ovaj tvoj stav recimo u nekoj TV emisiji kako je to opste prihvaceno sredstvo prinude ? Shta mislis posle te emisije da li bi dobio otkaz ? Hvala bogu ima ljudi koji se ne boje da iznesu istinu o policijskoj represiji javno a jednostavno ko psihicki nije sposoban da se bori sa svim izazovima ovakvog policijskog posla taj treba da dobije otkaz. Kada bi se sproveo javni psiho test svih zaposlenih u MUP-u ja ti garantujem da bi pola njih podobijalo otkaze i to minimum....

Дошла је патрола (два полицајца),ушли су у ресторан,потражили организатора прославе и наложили му да се престане са музиком,али нису захтевали да слављеници који су ту на прослави 18ог рођендана напусте објекат.Већ да се касније полако разилазе али да могу остати још неко време,само без галаме и музике.Одмах пошто је отац од ћерке којој је закупио ресторан отишао до диџеја и угасио музику,око полицајаца се окупило бар 20ак агресивних алкохолисаних омладинаца,тако да су се полицајци нашли о обручу-клинчу а агресивци су их гурали ка излазу,да би у једном моменту једном колеги скинули шапку и изгазили је.

Е сад ја питам ове паметњаковиће овде шта радити тада? достоајснтво човеково и униформе је потпуно погажено,и понижено.Како ту одрадити свој посао и успоставити ауторитет?
Молбом?
тада је отац од ћерке која је славила рођендан молио омладину да престану јер су полицајци уредно и културно пришли ка њему,али нико га није слушао.Алкохол је радио своје у овим "клинцима".

Шта тада господо?
Скидате му шапку бацате на под капу са државним обележјем и исту газите?!?!?!??!?!?!

To se resava,naravno pendrekom :zper: ili nogom u vilicu!
To je isto,kao da nam ovde pitanje postavi vaspitacica,kako da animira hiperaktivno dete!Ako znas svoj posao,ne bi nam postavljao pitanja kako da ga radis!Valjda imate neki protokol ili vam nadredjeni kaze,odma tuci?
Da si policajac u Nemackoj,znao bi kako svoj posao da obavis,ali ti si Srpski pandur,i znas samo pendrekom!

Šamar...šamarčina je mama...ali onaj punom šakom da ti zvoni u ušima.

Policjac nema po zakonu pravo da udara golom sakom.Privodjenje poluga pa lijane na ruke,teza situacija vaspitno popravna palica.Opasnost po zivot pistolj.Na zapadu se samar tretira kao ponizenje i za to policajac ladno ide na sud

Poslednja izmena:
Kada sam ja otvorio temu o korumpiranosti zandara i o prebivanju nevinih.niko nije jedan post objavio.
Kao prvo mlate pa razbijaju,evo lichno imam dokumentaciju,2rebra slomljena,L7 povredjen hematomi po glavi i telu....
A zasto,zato shto sam bio u drushtvu,ne ortaka,ali poznanika koji je debil!!! registrovani koman,ja ne!!!Ali skim si takav si,kada sau nas 2 puta pretresli da nepricam o batinjanji ispred strarog merkatora pa u stanici,i kada su videli da nemaju zasta da nas zadrze,vrshi se drugi pretres do gole koze,znaci shiri dupe... i sl. ni tada nishta,posle 10mina ulazi pripadnik interventne i drzi u jednoj ruci usb stick a u drugoj kesu sa necim.opet tortura,ne samaranje,vec gushenje i letenje u svemir,a to je starim pendrekom po glavi(da nekazem kako je),utvrdi se da je usb,zaboravio kolega iz prosle smene.e onda dolazi kesa sa marihuanom i gledaju ovog lika on koman,ja ne.naravno kaze zandar tvoje je,nashli kod tebe!!
E onda je proradio inat u meni,nije moje,jer stvarno nije moje josh batina dok advokat nije doshao,a onda pritvor,nema cigare,uriniranja i sl. za mene jer advokat je napravi chudo u stanici,licno je zvao njegov ortak koji radi u jednim bgd novinam i raspitivao se kako biju nevine ljude!!
Jedino reshenje je da policiju kontrolisu civili,a ne pandur kontrolise pandura,moj savet,ako nemate snimak ili bar 4-5 svedoka,koji nisu preshli ulicu na crveno u celom zivotu,sve pada u vodu.U urgentomcentru,nece da napishu kako su povrede zadobijene i namerno termi produze da ostave mesto zandarima da se vade,kao mismo ga nashli takvog,a moja rec protiv njihove na sudu...Ha-ha.
Sta da vam kazem sem pamet u glavu.
U 90% slucajeve nevini najeb.
Cuvaj te se svi,jer ovo je pendrek demokratija,da smo u pravnoj drzavi,pa makar ubio covek,dobio bi milionsku oshtetu zbog povreda!!!
A seti te se klinca koji je kod expo centra upucan u glavu,a pandur dobijo par godina,i sada izlazi napolje,a tog malog,majka moze samo da oplakuje,a ovaj izgubio sluzbu.pa vi vidite kakav je nash pravosudni sistem.Citajte novine pedofili i silovatelji dobijaju po godinu do 2,a ako vam nacu npr.paket marihuane u startu od 2 pa navise,ili samoodbrana zivota,upadne lik na gajbu da pobije vashu porodicu vi ga ubijete,i vi ispadoste gori od njega!!!Automatski od 6 pa do 12 godina!!
E moja Srbijo,i mi hocemo u evropu,zatvori su kao u turskoj,a policija kao na bliskom istok,pa za vreme slobe je bilo bolje!!!

Poslednja izmena:
Dobra vecina nasih pandura su debili i stoka opijena moci koju ima...ali su isto tako svi pi.cke u dusi, opasni su samo zato sto znaju da im niko ne sme nista dok su u uniformi...znam jedan slucaj kad je lik od 17 god. nasrnuo lopatom za sneg, greskom, na pandura, pandur se ukopa i napravi neku tuznu facu i pitao ga samo "Zasto to radis?" kad je ovaj lik video da je to pandur samo baci onu lopatu i onda tek pandur krene da se kurci kao "Na koga ti naleces bre, a?!"...znam bezbroj slucajeva gde su panduri ispadali pic.kice i jajare obicne...

I najhrabriji ce da ustukne kad se kukavica ohrabri.

Samari nisu nikakvo legitimno sredstvo vec krivichno delo ukoliko druga strana ne upotrebi silu ka tebi tek onda mozes da koristis sredstva prinude u suprotnom dobijas suspenziju ili otkaz (bar bi tako trebalo da bude ali ovde se kolege zandari shtite medjusobno) :) .

Говорио је у току радње ОСЛ,и када се према њему пружи отпор у радњи коју спроводи.И те како ефикасно и легитмно средство.Српски обичај,и те како легитиман.једна добра онако отворене руке дланчина од браде до ува.неће му отпадне нос,али ће ефекат уследити.Боље и то него палица.

Znaci, pijan lik fizicki napao patrolu pa su mu policajci malo rasklopili vilicu, pa tako i treba, sto se bunite?

I to tko drugi nego otvarac teme, koji je ocito osoba rado vidjena u policijskim stanicama i na informativnim razgovorima. :lol:

A da se ovaj incident zavrsio drugacije i da policija nije reagirala, onda bi netko otvorio temu kako bahati maloljetnici maltretiraju okolinu i kako im nitko nista ne moze, kmeka kako policija ne radi svoj posao, posteni gradjani su nezasticeni, itd.

Ova patrola treba neku pohvalu da dobije, povisicu place ili tako nesto, a tupko je ionako vec dobio sto je trazio. z:)

Dobra vecina nasih pandura su debili i stoka opijena moci koju ima...ali su isto tako svi pi.cke u dusi, opasni su samo zato sto znaju da im niko ne sme nista dok su u uniformi...znam jedan slucaj kad je lik od 17 god. nasrnuo lopatom za sneg, greskom, na pandura, pandur se ukopa i napravi neku tuznu facu i pitao ga samo "Zasto to radis?" kad je ovaj lik video da je to pandur samo baci onu lopatu i onda tek pandur krene da se kurci kao "Na koga ti naleces bre, a?!"...znam bezbroj slucajeva gde su panduri ispadali pic.kice i jajare obicne...

I najhrabriji ce da ustukne kad se kukavica ohrabri.

Danas sam cuo na vestima da je neki momak dobio 5,5 godina zbog napada na zandara,pa vidite sta cete kad zakacite nekog kenjca po nosu.

Kada sam ja otvorio temu o korumpiranosti zandara i o prebivanju nevinih.niko nije jedan post objavio.
Kao prvo mlate pa razbijaju,evo lichno imam dokumentaciju,2rebra slomljena,L7 povredjen hematomi po glavi i telu....
A zasto,zato shto sam bio u drushtvu,ne ortaka,ali poznanika koji je debil!!! registrovani koman,ja ne!!!Ali skim si takav si,kada sau nas 2 puta pretresli da nepricam o batinjanji ispred strarog merkatora pa u stanici,i kada su videli da nemaju zasta da nas zadrze,vrshi se drugi pretres do gole koze,znaci shiri dupe... i sl. ni tada nishta,posle 10mina ulazi pripadnik interventne i drzi u jednoj ruci usb stick a u drugoj kesu sa necim.opet tortura,ne samaranje,vec gushenje i letenje u svemir,a to je starim pendrekom po glavi(da nekazem kako je),utvrdi se da je usb,zaboravio kolega iz prosle smene.e onda dolazi kesa sa marihuanom i gledaju ovog lika on koman,ja ne.naravno kaze zandar tvoje je,nashli kod tebe!!
E onda je proradio inat u meni,nije moje,jer stvarno nije moje josh batina dok advokat nije doshao,a onda pritvor,nema cigare,uriniranja i sl. za mene jer advokat je napravi chudo u stanici,licno je zvao njegov ortak koji radi u jednim bgd novinam i raspitivao se kako biju nevine ljude!!
Jedino reshenje je da policiju kontrolisu civili,a ne pandur kontrolise pandura,moj savet,ako nemate snimak ili bar 4-5 svedoka,koji nisu preshli ulicu na crveno u celom zivotu,sve pada u vodu.U urgentomcentru,nece da napishu kako su povrede zadobijene i namerno termi produze da ostave mesto zandarima da se vade,kao mismo ga nashli takvog,a moja rec protiv njihove na sudu...Ha-ha.
Sta da vam kazem sem pamet u glavu.
U 90% slucajeve nevini najeb.
Cuvaj te se svi,jer ovo je pendrek demokratija,da smo u pravnoj drzavi,pa makar ubio covek,dobio bi milionsku oshtetu zbog povreda!!!
A seti te se klinca koji je kod expo centra upucan u glavu,a pandur dobijo par godina,i sada izlazi napolje,a tog malog,majka moze samo da oplakuje,a ovaj izgubio sluzbu.pa vi vidite kakav je nash pravosudni sistem.Citajte novine pedofili i silovatelji dobijaju po godinu do 2,a ako vam nacu npr.paket marihuane u startu od 2 pa navise,ili samoodbrana zivota,upadne lik na gajbu da pobije vashu porodicu vi ga ubijete,i vi ispadoste gori od njega!!!Automatski od 6 pa do 12 godina!!
E moja Srbijo,i mi hocemo u evropu,zatvori su kao u turskoj,a policija kao na bliskom istok,pa za vreme slobe je bilo bolje!!!

Svaka ti je verodostojna mada sam nikad nisam bio ali imam drugara sa slicnim dozivljajima u policiji.maltretirani,ponizavani bijeni i posle toga se smeju ljudima u lice iste te dvolicne p.ice,kao tipa sta nam ko moze mi smo bogovi,narod je stoka koju treba mlatiti.A zatvori su vele u turskoj zlato naspram ovih robijasnica.

E jeste si i nasli dobar uzor, cuj Grci. :lol: Katastrofa.

Alo... zelite li policiju koja doista cuva gradjane i odrzava red i mir ili satro pozere u uniformama koje bude svatko pljunuo kako pozeli?

Nema sredine, ili jedno ili drugo. Policajac mora biti institucija inace nemate pravo zalbi na njihov rad u slucajevima gorim od ovoga.

Vi birate.

Naravno da postoji sredina, ne lupetaj...slomiti vilicu klincu od 16 god. je jadno, mada opet takvi su i panduri, jadni...sta uopste oni uce u tim skolama za pandure? Samo da koriste pistolj i pendrek ili ima jos nesto?

Danas svaki jadnik zeljan moci postaje pandur.

@tema

Sta je bilo sa malim nakon sto ga je ovaj, smrad siptarski, sutnuo?

Jel si spreman javno da izneses ovaj tvoj stav recimo u nekoj TV emisiji kako je to opste prihvaceno sredstvo prinude ? Shta mislis posle te emisije da li bi dobio otkaz ? Hvala bogu ima ljudi koji se ne boje da iznesu istinu o policijskoj represiji javno a jednostavno ko psihicki nije sposoban da se bori sa svim izazovima ovakvog policijskog posla taj treba da dobije otkaz. Kada bi se sproveo javni psiho test svih zaposlenih u MUP-u ja ti garantujem da bi pola njih podobijalo otkaze i to minimum....

Nisam...To je nezvanično, ali legitimno sredstvo prinude....tačnije,odnude.

Pa brate ako policajac ne moze da obuzda klinca od 16 godina bez da mu razbije vilicu, onda nek' se tera u p.m.

Kako obezbedjenje u diskoteci iznese po nekoliko njih iz diskoteke i to bez batina vec samo bezvezna poluga ruke i gotovo?

Pa ja bih uspeo to, a da ne moze tamo neki siptarski pandur...

Ih...baš su ti iz obezbedjenja poznati kao likovi koji sve po PS-u neutrališu izgrednike.

Back