kanarinka
Elita
- Poruka
- 16.443
Ајмо сада другу страну полицијског посла...У свим тим како их наводите западним развијеним земљама (које ћу вас подсетити су бомбардовале овај народ) у случају ратних сукоба и жаришта тај проблем решава војска те земље.
У нашем случају како пре бомбардовања 1999те са терористима на Косову сукобила се Полиција.оправдање сте налазили у реченицама типа "Слободан улаже у своју полицију која има већа овлашћења од восјке па нек се они туку са терористима".Али и после 5ог октобра и кризе 2001 у пределу прешева Бујановца и медвеђе са шиптарксим терористима гаће су крварили припадници полиције.
И то таква по вашим речима "нешколована" необучена и недисциплинована полиција.За исту плату док сте ви који сте овде најбучнији у осуди те полиције своје гузове частили фотељама испред телевизора и уз сукње својих лепших половина.
Ви бисте то правдали-то им је посао нек гину за државу.подестићу вас то је прво посао војске.
А кад истим тим крвавим гаћама полицијским неки доргирани криминални деликвент вређа њихово достајанство и униформу речима "керови",онда се позивате на оправданоист тога и на тобоже потребну културу тог полицајца?
не будите лицемерни.
Nisu jedino pripadnici policije ginula za ovu zemlju!Moj brat od tetke je poginuo u Vukovaru,pokupili su ga iz krevet i otisao je na "ratiste",koje to i nije bilo zvanicno!Nije gospodine primo platu za to!Niko ga nije pitao da li to zeli,MORAO JE! Njegova tek vencana zena je ostala udovica,ali penziju od drzave od poginulog muza primila nije!A znas li ti koliko ima takvih mladih ljudi koji su se vratili odande kao fizicki i psihicki invalidi?Sta im je drzava dala!?PATKU!
Je li se i taj policajac,koji je polomio mladicu vilicu,iz po tvom rezonu,vaspitnih mera,jer ga roditelji nisu vaspitali,borio na svim tim ratistima,pa sad psihicki poremecen i dalje prima platu iz budzeta?
Ko ste bre vi da ikog vaspitavate?Vase je da privedete pocinioca nekog nereda,a ne da mu sudite i presudjujete!
Zar vi niste u sluzbi naroda?Jedete nas hleb!
O nadobudnim sluzbenicama necu ni da govorim!Ako vam se ne dopada to sto radite,dajte lepo otkaz,pa kod privatnika sljakajte i cekajte penziju!

I tu sva sreca nailazi druga patrola u civilu i jedan tu drugar nas zna i kao daj iskulirajte znam ih ja nisu momci u tom fazonu i tako dalje i oni odu