GhettoBeograd
Poznat
- Poruka
- 7.909
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nista, ima kevu onda![]()
, Meni bi bilo zao da moram da ***** keve nekome, to bi znacilo da sam prilicno nisko pao njak 
једном колеги на такву реченицу,а приликом интервенције у једном ресторану где се одржавала приватна прослава,а на позив грађана због буке и гласне музике после 01 часова,је неко из групе омладине око њега скинуо шапку и бацио на под те је изгазио.
Шта тад да радиш сунце ти сунчево?
Да дођеш овде на форум и питаш ове мирољубиве и доброчиитељске паметњаковиће за савет?

Da kazem i ja kakvih se ima olosa medju pandurima... pre 2 god na univerzijadi dok sam radio zajedno sa pandurima na obezbedjenju ucesnika iste imao sam prilike da slusam pricu izmedju inspektora iz Subotice i pandura iz BG-a. Sad prica ovaj iz Subotice ovima iz BG-a da kada ide u provod u neku diskoteku sa kolegama i sad napiju se da ne znaju za sebe i dodje im da nekoga ugaze od batina jer im se mozei pridju liku nekom i sapunu mu na uvo j*bo sam ti sestru ili keva ti se dobro kHara i lik naravno odreaguje i posle ga njih par ugaze od batina jer im se moze...

A i ti u svašta veruješ![]()
to sam i snimao kako piju na duznosti pa mozda i okacim na you tube nikad se ne zna U budućnosti će samo mašine raditi poslove bez škole.
I sta bi ti uradio?
Оно што колега нажалост није.иостом том што је узео шапку бацио на под,газио је са све државним обележјем,а потом је подигао и згужвану бацио дрско и јако полицајцу на груди,одмах би га одстранио у страну таквом шамарчином,да би муцао дуго после тога.Потом бих га легитимисао одвео са стране док не стигне појачање,тавио у кола,а потом му тај потез оставио у дугом сећању за цео живот.кратко и јасно.
Него ти мени објасни шта би ти урадио? пази,отац од те ћерке је псоле дао изјаве да је полиција била култуирна,и да се он извињава за такво понижавање какво није чуо у свом животу да се полицајци гурају напоње и да им се скида и гази капа са државним обележјем,дакле ти мени објасни шта би ти урадио?!

od vas me nista ne cudinisu pricali to meni nego sam ja bio samo prisutan dok su prepricavali dozivljaje jedni drugima...mada bilo je gotivno jer sam pio sa njima na duznosti nocu neku rakiju kinesku koju su nam poklonili Kineski sportisti kada su odlazili
to sam i snimao kako piju na duznosti pa mozda i okacim na you tube nikad se ne zna
![]()
То опуштае са друштвом нису виодели на тај начин грађани који су тражили помоћ полиције због дивљања и нарушавања јавног реда и мира.радило се о насилницима.
NASILNICI!!! jel su oni nesto slomili neki prozor ili izlog? jel su prebili nekoga? jer su zajebavali nekoga? ja cu ti reci NE! vec su samo stvarali buku gradjanima jer sto jes jes vreme je bilo za spavanje ali nista drugo nisu radili osim stvaranja buke i bas zbog toga ne razumem razlog da decak bude tako pretucen ali to su vase "pandurske" metode i veruj te mi da ce jednom tako nekog policajca sacekati grupa njih i prebiti ga a nece se krivac naci pa vi sad vidite
Znam da su neki radovci pre par godina oteli pištolj panduru u nekom restoranu na BanjiciEvo vam i par primera za koje znam.
1. Pandur se privatno zamerio sa nekim likom (van radnog vremena oko neke gluposti) i sledeci dan ga sa svojim kolegama hapsi zatim odvodi u sumu tamo ga isprebijaju vrate ga i kazu da sluchajno ne prijavljuje nikome sluchaj ako mu je zivot mio (ovakvih situcija koje su se desile nekim ljudima ima brdo a mnogi panduri tako resavaju svoje probleme jer drugachije ne znaju)...
2. Ortak bleji na stanici (tad je bio maloletan) pandur ga pretresa i pita da li ima neshto sitno ovaj vadi pare i kaze jedino sitan novac u tom trenutku pandur mu pred punom autobuskom stanicom raspali samarchinu bez ikakvog razloga posle su se drali na njega i smarali ga...
3. Ono shto je skoro bilo u novinama da su decka izboli u kolima od interventne nozem pa ga bacili na groblje zato shto nije otishao drugim putem na stadion koji su mu ovi rekli je 100% tachno a to mogu da vam potvrdim jer ja igrom sluchaja znam tog lika iz vidjenja ...
4. Nad ortakom su se sve tri smene pandura izivljavali u policijskoj stanici (iako je bio takodje maloletan) a sve zbog paketa trave (shto je bolesno da ti nekog kilnca od 16-17 godina tuches ceo dan bez prestanka umesto da mu napishesh prijavu i pozoves staratelje/roditelje).
5. Jednog decka su tukli pa ga terali da radi sklekove sve dok ne kaze da je pichka a ovaj nije hteo pa su ga razvalili od batina i izivljavali se....
E a sad primeri kako su takvi panduri mali kada nalete na nekog malo ozbiljnijeg :
1. Covek koji je radio u nekoj ozbiljnoj sluzbi bivsi pandur skroz normalan lik zadesio se na nekom mestu ne bitno kom i tu su izasli likovi iz intervente krenuli da se deru na njega da urlaju kako ce dobiti batine i slichno da bi ovaj kasnije mrtav ladan okrenuo jedan broj i posle toga mu se cela interventa brigada izvinjavala jer eto nisu znali o kome je rech i molili ga da ih ne prijavi a mladji likovi iz te briga de su se zalili na starijeg jer ih on tera na takvo ponashanje (shto znachi da je neko drugi ubili bi ga od batina bez nekog velikog razloga a ovako se zentaju i kukaju da ne dobiju suspenzije).
2. Pandur koji je radio u jednom kraju i koji se redovno hvalio time kako je kad i koga prebio otishao je u kafanu i krenuo da se izivljava nad nekim momcima koji je i ranije smarao i likovima pukne film jer vise nisu mogli da ga trpe skoche sa stola i ubiju boga u njemu + mu na kraju uzmu pistolj ! Posle toga pandur je dobio suspenziju i bio manji od makovog zrna (iako su ga kasnije vratili na posao) a ovi momci zatvor i izivljavanje nad njima u stanici jer jelte niko ne sme da pipne njihovog kolegu koji se izivljava nad narodom.
Naravno ovde ne govorim o svim pandurima jer i tamo ima normalnih likova ali cinjenica je da je jedan veliki deo psihicki nestabilan. Takodje ima i primera gde su panduri ispadali skroz korektni ali vishe je ovih drugih (na veliku zalost) ...

Evo vam i par primera za koje znam.
1. Pandur se privatno zamerio sa nekim likom (van radnog vremena oko neke gluposti) i sledeci dan ga sa svojim kolegama hapsi zatim odvodi u sumu tamo ga isprebijaju vrate ga i kazu da sluchajno ne prijavljuje nikome sluchaj ako mu je zivot mio (ovakvih situcija koje su se desile nekim ljudima ima brdo a mnogi panduri tako resavaju svoje probleme jer drugachije ne znaju)...
2. Ortak bleji na stanici (tad je bio maloletan) pandur ga pretresa i pita da li ima neshto sitno ovaj vadi pare i kaze jedino sitan novac u tom trenutku pandur mu pred punom autobuskom stanicom raspali samarchinu bez ikakvog razloga posle su se drali na njega i smarali ga...
3. Ono shto je skoro bilo u novinama da su decka izboli u kolima od interventne nozem pa ga bacili na groblje zato shto nije otishao drugim putem na stadion koji su mu ovi rekli je 100% tachno a to mogu da vam potvrdim jer ja igrom sluchaja znam tog lika iz vidjenja ...
4. Nad ortakom su se sve tri smene pandura izivljavali u policijskoj stanici (iako je bio takodje maloletan) a sve zbog paketa trave (shto je bolesno da ti nekog kilnca od 16-17 godina tuches ceo dan bez prestanka umesto da mu napishesh prijavu i pozoves staratelje/roditelje).
5. Jednog decka su tukli pa ga terali da radi sklekove sve dok ne kaze da je pichka a ovaj nije hteo pa su ga razvalili od batina i izivljavali se....
E a sad primeri kako su takvi panduri mali kada nalete na nekog malo ozbiljnijeg :
1. Covek koji je radio u nekoj ozbiljnoj sluzbi bivsi pandur skroz normalan lik zadesio se na nekom mestu ne bitno kom i tu su izasli likovi iz intervente krenuli da se deru na njega da urlaju kako ce dobiti batine i slichno da bi ovaj kasnije mrtav ladan okrenuo jedan broj i posle toga mu se cela interventa brigada izvinjavala jer eto nisu znali o kome je rech i molili ga da ih ne prijavi a mladji likovi iz te briga de su se zalili na starijeg jer ih on tera na takvo ponashanje (shto znachi da je neko drugi ubili bi ga od batina bez nekog velikog razloga a ovako se zentaju i kukaju da ne dobiju suspenzije).
2. Pandur koji je radio u jednom kraju i koji se redovno hvalio time kako je kad i koga prebio otishao je u kafanu i krenuo da se izivljava nad nekim momcima koji je i ranije smarao i likovima pukne film jer vise nisu mogli da ga trpe skoche sa stola i ubiju boga u njemu + mu na kraju uzmu pistolj ! Posle toga pandur je dobio suspenziju i bio manji od makovog zrna (iako su ga kasnije vratili na posao) a ovi momci zatvor i izivljavanje nad njima u stanici jer jelte niko ne sme da pipne njihovog kolegu koji se izivljava nad narodom.
Naravno ovde ne govorim o svim pandurima jer i tamo ima normalnih likova ali cinjenica je da je jedan veliki deo psihicki nestabilan. Takodje ima i primera gde su panduri ispadali skroz korektni ali vishe je ovih drugih (na veliku zalost) ...

Ovo je ozbiljna pretnja.Jesi li maloletan?
Znam da su neki radovci pre par godina oteli pištolj panduru u nekom restoranu na Banjici
Btw.Nick![]()
Та породица у очима нормалног народа треба да одговара и стиди се због чињенице да им дете од 16 година у рану зору у крви има 1,6 промила алкохола,дивљајући по улицама а да они о томе појма немају.таква немарност је оно што забрињава нормалног човека у овој ситуацији а не њихово кукање после немилог инцидента.касно је после кукати.
погрешно је сада у својим пропустима тражити туђе грешке.
Da i ja doprinesem malo
pre par dana nestala droga iz trezora, uhapsen nacelnik paolicije i jos par pandura zbog kradje
http://www.alo.rs/vesti/37797/Nestala_droga_u_stanici_policije
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/216468/Inspektor-uzeo-milion-evra-na-podvodjenju-devojaka bivsi inspektor drzao javnu kucu sa prostitutkama
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...+otmice:+Dečaka+tipovao+drugar+iz+kraja!.html organizator otmice nekog klinca kome su hteli da iznude pare je pandur
pa pre par godina sto su oni panduri zaustavili nekog lika iz Hr koji je bio ovde ubili ga,zakopali u sumi i prodali mu kola
Ovo se sve relativno skoro desilo i sad oni hoce da imaju neki ugled i postovanje profesije kod gradjanaevo na ovoj temi i par njih pise i sve je jasno kako oni gledaju na zakon
![]()
Što, da nećeš da ga hapsiš? Hapsi kolegu,pollicajac bi sve rešavao šamarčinama.
I kao takav velemajstor je zreo za ustanovu.
Šamari su legitimno sredstvo prinude i izuzetna vaspitna mera.
Šamari su legitimno sredstvo prinude i izuzetna vaspitna mera.
.Šamari su legitimno sredstvo prinude i izuzetna vaspitna mera.
Slazem se sa tobom. Samar moze, kao i dominacija glasom i govorom tela.Moze i pendrek ali samo u tezim slucajevima ali ne u glavu i vitalne delove tela. Secam se da mi je jedan policajac pricao da kad udaras nekog u glavu pendrekom to treba da radis bez ikakvog zamaha vec samo iz zgloba u serijama od po nekoliko puta posto taj mali ali intezivan bol deluje mnogo bolje nego onaj koji te osamuti pa ga i ne osetis.