Srpska aikido federacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Brlvrlac:
..Ima sajt, 10 godina,.. verovatno vise nego sto ti imas godina ili bavljenja necim...A mogao bih ti i citirati jednog atinjanjina: na tebe ne racunamo ni u ratu jer si seronja , a ni u miru jer si glupan, i zato sedi tu i cuti ! I slusaj hrabrije i pametnije od sebe!.......

1. To koliko se ja bavim necim ne mozes ni da slutis, jer ono sto tvoje oci vide daleko je od istine, a to da li je neko seronja i li ne ne dokazuje se na forumu...

2.To sto si stariji i ocekujes da ti se mladji pokore, mozda moze da prodje tamo kod tebe u tvom soru, ali mene su davno naucili da glupost ne primam sa zahvalnoscu bez obzira od koga dolazi

3.Ono sto sam napisao "mercedes ciganska sreca", nema nikakve veze sa rasizmom, model mercedesa 124, je pod tim imenom poznat u narodu, ako si rom ja ti se ovom prilikom izvinjavam :-? :-? :-?

Mislim da cu da se iskljucim sa foruma, jer neki ljudi uglavnom znaju da vredjaju i vezbaju vise nego sto ja imam godina i imaju veci EGO nego sto cu ja imati godina. Zato ostanite ovde pustajte stomake, i pustite druge da vezbaju...

ALI MLADE SNAGE DOLAZE A VI MATORCI SPREMAJ TE SE ZA ODLAZAK JER USKORO CE I VAMA DA ODZVONI... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Jagju:
Mislim da cu da se iskljucim sa foruma, jer neki ljudi uglavnom znaju da vredjaju i vezbaju vise nego sto ja imam godina i imaju veci EGO nego sto cu ja imati godina. Zato ostanite ovde pustajte stomake, i pustite druge da vezbaju...

ALI MLADE SNAGE DOLAZE A VI MATORCI SPREMAJ TE SE ZA ODLAZAK JER USKORO CE I VAMA DA ODZVONI... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Previse agresivan stav za nekoga ko vezba aikido.

Jagju:
1. To koliko se ja bavim necim ne mozes ni da slutis, jer ono sto tvoje oci vide daleko je od istine, a to da li je neko seronja i li ne ne dokazuje se na forumu...

2.To sto si stariji i ocekujes da ti se mladji pokore, mozda moze da prodje tamo kod tebe u tvom soru, ali mene su davno naucili da glupost ne primam sa zahvalnoscu bez obzira od koga dolazi

3.Ono sto sam napisao "mercedes ciganska sreca", nema nikakve veze sa rasizmom, model mercedesa 124, je pod tim imenom poznat u narodu, ako si rom ja ti se ovom prilikom izvinjavam :-? :-? :-?

1.Seronjstvo se dokazuje na neogranicen broj nacina i mesta...

2.A ne, nego treba slusati sta svaki klinac kaze posle 3 sek. (ne)razmisljanja.
Dobro je za tebe sto prepoznajes gluposti ali to je lako, teze je prepoznati i prihvatiti pametne stvari. Glupani ne mogu da ih prepoznaju jer ih ne shvataju, pa je onda jedini nacin da ih prihvataju jeste taj da prate (slusaju-kako ti kazes) one koji su pametniji od njih, bar dotle dok nesto mudrosti ne predje na njih ;)

3.Ima veze , kao i sto citiranje nekoga ima veze sa sopstvenim misljenjem. Da "pojasnim", htedoh reci da to sto je u narodu "poznato nesto", ne znaci nista , ali ne znaci ni ako ga ti navodis posle kao neku cinjenicu ( jer to nije). Ali znaci, ako to sve ukupno ima podsmesljiv ton prema nekome ili necemu (stanju u aikidou) a kroz duhovitosti koje imaju bilo kakve veze sa necijom ( u ovom slucaju trecom stanom) nacijom, jer onda je to vrlo tanak led koji kad popuca , brzo se svede i na rasu ,boju koze, veroispovest, a onda i na boju ociju, ko kakvo ime ima , ko je celav i sl, a kada se reci tu negde istrose , onda se prelazi na dela..O tome se radi.
I nisam Rom, ali vidis dobro je sto si osetio da ima mesta izvinjenju , pa izvinjenje prihvatam u njihovo ime. :)
I ja se tebi izvinjavam ako sam (mada sam pazio) rekao negde za tebe da si glupan( jer i to je kvalifikacija), i nisam to hteo , ali sam hteo da kazem da je ono sto si ti izjavio bilo glupo i protiv cega sam bio, a ne protiv tebe licno.

Ne znam bas koliko je lako prepoznati gluposti,

Kako da saradjujes sa ljudima koje izbacuju zbog lopovluka, treba njih da pustimo da misle umesto nas, zato sto oni imaju visoka zvanja???

Ma sta vi mislili o tome, i o narodnim izrekama za taj "aikido" koji se danas vezba i za te federacije koje se sada prave ili su nastale pre mozda 7-8 godina, vazi jedna izreka

DRAGI MOJI OD GOVANA SE PITA NE PRAVI !!!!!!!

ps ovo je i zvanicno moja poslednja poruka.

Jagju:
Kako da saradjujes sa ljudima koje izbacuju zbog lopovluka, treba njih da pustim da misle umesto mene, zato sto oni imaju visoka zvanja???

Ma sta vi mislili o tome, i o narodnim izrekama za taj "aikido" koji se danas vezba i za te federacije koje se sada prave ili su nastale pre mozda 7-8 godina, vazi jedna izreka

DRAGI MOJI OD GOVANA SE PITA NE PRAVI !!!!!!!

Sa svakim treba saradjivati (mada je ta rec kod nas obicno sinonim za prevaru...), ali ne treba se sa svakim druziti.
I naravno da ne treba pustiti druge da misle tvojom glavom, i naravno da visok pojas nije i garancija nivoa morala, postenja itd. (na zalost, a trebalo bi da jeste)!
I naravno da kad svoje poverenje das nekome ko to ne zasluzuje, potonje razocarenje je vece.I ne samo to, nego tesko je posle ne biti ljut i na sebe samog zbog greske(a sto se vidi i kod tebe iz tvojeg nacina ponasanja) , ali ako to sve shvatis kao lekciju, onda ce i tvoje buduce greske a i razocarenja ,biti mnogo manji.
I tacno je da sam progutao mnogo toga loseg od ljudi iz "vrha", tokom godina, ali cu se truditi da ih ne pljujem zbog toga, ne samo zato jer ako ne cenim druge ucitelje , nece ni moji ucenici mene, nego pre svega jer to unizava i mene kao osobu.Pa kako mislis da prevazidjes svoje ucitelje (u bar nekim oblastima), ako se bar ne trudis da se ponasas bolje od njih?
Iako se mogu sloziti sa nekim tvojim stavovima, ne mogu sa recnikom... i nije sve za forum ipak.
Ne treba se toliko baviti drugima, napravimo mali korak, prevazidjimo sebe :) :)

Slazem se sa vecinom stvari, ali bas zbog toga sto ne mogu da se suzdrzim (od psovki npr) nece me biti ovde...
Puno pozdrava i zelim ti puno uspeha u daljem radu bez obzira na neke nase ne suglasice, zato smo ljudi da se razlikujemo...

Svi mi nekada preteramo (pogotovu ja) kad smo izrevoltirani nečim što je neka sasvim treća ili potpuno nebitna osoba izjavila (nevezano za forum) negde. To je ono što bi trebalo da prevaziđemo i da ispoštujemo jedan od glavnih principa aikidoa, a to je sklanjanje sa linije napada. Umesto toga, odreagujemo upravo onako kako na treninzima našim učenicima govorimo da ne treba. Gde je tu aikido, Veština koju svi mi toliko volimo? Šta treba da se desi pa da počnemo da delujemo kako i doliči pravim aikidokama? Jel treba da nas pogodi neki asteroid, pa da shvatimo da smo ljudi i da ne bi trebalo da se mrzimo i spotičemo već da se pomažemo međusobno kako bi svet bio bolje mesto za život?

Ne ulazim u stvari koje me se ne tiču i šta je ko od kog majstora u prošlosti doživeo. Nešto je Brlvrle rekao o tome. Tu sad postoje dve strane medalje koje se razlikuju od naratora do naratora. Desilo se, ali zbog toga Sava nije prestala da teče i svi opet vežbamo istu stvar.AIKIDO. Mi srbi smo takvi. Svi bi mi voleli da smo glavni u nečemu. Nemamo kategorije prioriteta i svesno radimo ono što ne bi trebali. Postoje ljudi iz moje neposredne blizine koji misle da su prevazišli svog trenera koji ih je izveo na aikido put i spasao od potpune propasti ne dozvolivši da potonu u depresiju koja ih je zadesila. Umesto večne zahvalnosti taj čovek dobija podsmeh i sve sem podrške kako na treninzima tako i na javnim prezentacijama. Lepo je kad čovek prevaziđe svog trenera, ali kad misli da je u tome uspeo, a zna da nije, to je već pitanje morala tog čoveka a ne trenera. Taj više ne treba da vežba aikido. Možda to zvuči grubo ali to je moj stav.
Pozz za sve.

Jagju:
Ko kaze da ja vezbam aikido, mozda sam vezbao (proslo vreme), ali vise ne, trenutno se bavim necim agresivnijim kako ono rece Aleksej, vezbam kod Sergeja jer on nosi utoku i vezbam TZV BASO...
Jel se tako zove, Aleksej? :grin: :grin:

Ako ces da vezbas BASO kod mene u klubu moras biti malo jos agresivniji.

Jer BASO je ipak takmicarski sport.

(Imamo takmicenje u povedjivanju ljudi :lol: )

giska_sa:
Uvrede su nusprodukt vaših provokacija i nema razloga da se čudite kad vas Boki ili ja opletemo. Mi nikoga nećemo da plašimo. Svako ima svoje mišljenje i to ga čini čovekom a ne bledom kopijom nekog svog uzora.
Kao što ti reče ovde diskutujemo o SAF-u i aikidou.

Nismo mi ti koji su zaduzeni za provokacije. Drzite se SAF a i nece vas niko provocirati jer nece nista ni biti zanimljivo ovde! Ipak je ovo samo gubljenje vremena i ubijanje dosade!Ja vas sve pozdravljam, ne mogu vise ovo da pratim jer tu ima toliko gluposti ... pozdrav za sve SAF ovce i manje pricajte, vise trenirajte ........
8-)

Ni ti ni ostali niste članovi SAF a ipak pljujete po toj organizaciji kao što ste pljuvali po JAF i AFSCG što opet ne ide vama na čast... A znate da kritikujete kad vas uvredimo, što je opet, zaslužen odgovor na vašu provokaciju. Pogotovu ti Kiklope pričaš nešto o pisanju kad ti prvi prozivaš Njegoša. To ide tebi na čast i ovom Alekseju koji nije ništa bolji od tebe...

Nismo mi ti koji su zaduzeni za provokacije. Drzite se SAF a i nece vas niko provocirati jer nece nista ni biti zanimljivo ovde! Ipak je ovo samo gubljenje vremena i ubijanje dosade!Ja vas sve pozdravljam, ne mogu vise ovo da pratim jer tu ima toliko gluposti ... pozdrav za sve SAF ovce i manje pricajte, vise trenirajte ........
8-)

aikidoka:
8-)

Necu da komentarisem.
Aikidoka hvala sto si rekao ko si.
A sto se tice glupostitvoji ortaci ih iznose.
Pozdrav

aikidoka:
Irena ima 2 kluba! Vodi klub u Vojnoj gimnaziji u Beogradu i u Mladenovcu od pre 2 meseca i u njemu trenutno sada radi 12 ljudi ( sto i nije tako lose za tako malo vremena)
Kod nas titule ne znace napredovanje u pojasevima vec se to dobija radom.

Nadam se da je tako. Nemam nista protiv Irene i iskreno joj zelim da ovog puta istraje u tome da odrzi klub.
A sto se tice titula i pojaseva nisam bas najbolje razumeo. Ja mislim da ne bi trebalo da se bez ozbiljnog rada moze dobiti pojas. Nazalost to nije svuda tako, ali sta je tu je.
Pozdrav

UJA, SEKRETARE!!!!
UJA, GILE!!!
UJA!
SAPUNJARE!!!

OOooooOoooooooo!
Samo da vas sve pozdravim ovde!
Vidimo se u Pirotu!
Čuo sam da tamo dolazi i jedan veliki mag aikidoa, pijonir, za koga sam mislio da je u penziji, čuveni Hrja aikikai- ne znam kako se čita na japanskom, ne znam sa kojim je danom otišo u penziju, ali se vratio sa Fanfarama, u velikom stilu.

MilanceBGD, pazi da ga ne primiš u gostima, možda se za to pobrine Shipumitukiiiii!

Samo toliko, poz svima:
Poštenim Iskrenim Članovima Klubova Aikidoa - MA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back