Srpska aikido federacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi koji samo vezbaju jezik i ne mogu da kazu ni jednu lepu rec, ne vezbaju aikido i nikada ga nece ni vezbati...
Pogledajte fotografije O seneja, on je na svima stalno nasmejan, a vi glumite neki mrkogledj, i trudite se da ispadnete veci mangupi, budale...

Aleksej_BASO:
Utoka yebe keve.... :lol:

Ko hoce da bude musko treba da ima bar jednu utoku! ;)

Gresis sinko, silno gresis... duga cev je duga... :D ;) :)
..a secivo je secivo. I sto bih reko jedan drugar : jedno je pritisnuti dugme, ili povuci obarac , na 7 ili 700 m, a drugo je zariti secivo ..i osetiti drhtaj preko njega , i kako istice zivot.. :shock:

Slazem se Kiklope, ovde ne moze neko da diskutuje a da ne iznese uvrede na tudj racun, i diskriminise nekog.... Ili sve jedno mi smo najbolji a ostali su otpad...

Ljudi iz straha zele da promene tudje misljenje jer se osecaju ugrozenim, ako neko gresi treba ga pustiti da sam uvidi greske, vremenom ce ljudi shvatiti da savete treba deliti samo kada te neko pita ili kada je pitanje zivota i smrti....

Pozdrav svima koji su na aikido putu... :wink: :wink: :wink:

kiklop9:
Cemu uvrede i pretnje? Sta je cilj toga? Zaplasiti druge koji ne misle isto kao i ti?
Ovde diskutujemo o aikidu i SAF-u, a tvoje pisanje bas ne sluzi na cast ni aikidu
ni SAF-u.

Uvrede su nusprodukt vaših provokacija i nema razloga da se čudite kad vas Boki ili ja opletemo. Mi nikoga nećemo da plašimo. Svako ima svoje mišljenje i to ga čini čovekom a ne bledom kopijom nekog svog uzora.
Kao što ti reče ovde diskutujemo o SAF-u i aikidou. Ni ti ni ostali niste članovi SAF a ipak pljujete po toj organizaciji kao što ste pljuvali po JAF i AFSCG što opet ne ide vama na čast... A znate da kritikujete kad vas uvredimo, što je opet, zaslužen odgovor na vašu provokaciju. Pogotovu ti Kiklope pričaš nešto o pisanju kad ti prvi prozivaš Njegoša. To ide tebi na čast i ovom Alekseju koji nije ništa bolji od tebe...

Jagju:
Slazem se Kiklope, ovde ne moze neko da diskutuje a da ne iznese uvrede na tudj racun, i diskriminise nekog.... Ili sve jedno mi smo najbolji a ostali su otpad...

Ljudi iz straha zele da promene tudje misljenje jer se osecaju ugrozenim, ako neko gresi treba ga pustiti da sam uvidi greske, vremenom ce ljudi shvatiti da savete treba deliti samo kada te neko pita ili kada je pitanje zivota i smrti....

Pozdrav svima koji su na aikido putu... :wink: :wink: :wink:

Svi smo mi najbolji i svi smo mi otpad u zavisnosti ko nas posmatra...

A da li si ti na aikido putu???

Postovani,
Pozivamo vas da prisustvujete aikido seminaru koji ce se odrzati u
subotu 9.decembra 2006. godine u Pozarevcu, u osnovnoj skoli "Dositej
Obradovic" sa pocetkom u 10 casova.
Seminar ce voditi instruktor Dejan Stamenkovic 3.dan.

Program seminara:
10 - 11 deca
11 - 12:30 stariji
16 - 17 deca
17 - 18:30 stariji
18:30 - polaganja za kyu zvanja

Seminarska taksa: 400 dinara.

Informacije:
www.aikido.org.yu
tel: 063/8235148 i 064/1275517
e-mail: smederevo@aikido.org.yu
pozarevac@aikido.org.yu

Pa , dobro, evo evo..

6. ZIMSKA AIKIDO ŠKOLA

Aikido federacije Srbije-Aikikai Srbije

23-24. decembar 2006.
Ševina (Marka Oreškovića) br. 16, Zemun

Vode: Saša obradović 4.dan aikido
Novak Jerkov 4.dan aikido
Radoš Vuković 2. dan iaido

23.dec.
iaido 09:00-10:0
aikido 10:00-12:00
aikido 17:00-19:00

24.dec.
iaido 09:00-10:00
aikido 10:00-12:00
polaganje 12:00-13:30
aikido 17:00-19:00

Napomena: trening iaidoa je za ucenike od 4. kyua pa na više.
poneti na seminar štap, mač, tanto.

Taxa iznosi 1200 din. za ceo seminar, ili 400 din. za pojedinačni pre, tj. poslepodnevni blok trening.

Svi su dobrodošli bez obzira na organizaciju ili stil kome pripadaju !
Pozdrav!

Info 064/1825829
064/1251071

Jagju:
Ajd napravite sajt pa se lepo tamo reklamirajte.....

Inache prodajem Mercedes ciganska sreca, malo presao u odlicnom stanju pogodan za aikido seminare....

..Ima sajt, 10 godina,.. verovatno vise nego sto ti imas godina ili bavljenja necim...A mogao bih ti i citirati jednog atinjanjina: na tebe ne racunamo ni u ratu jer si seronja , a ni u miru jer si glupan, i zato sedi tu i cuti ! I slusaj hrabrije i pametnije od sebe!.......

:evil: Smrt fasizmu , sloboda narodu !:evil:
Recicemo sutra svakom ko nas pita, Mi smo ponos naseg druga Tita !:-D :-D :-D

"U nama vreme se mjenja i svi su opet spremni da se bore za san .
U nama vreme se mjenja sa barikada recicemo NO PASARAN ! ":roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back