Jagju:
1. To koliko se ja bavim necim ne mozes ni da slutis, jer ono sto tvoje oci vide daleko je od istine, a to da li je neko seronja i li ne ne dokazuje se na forumu...
2.To sto si stariji i ocekujes da ti se mladji pokore, mozda moze da prodje tamo kod tebe u tvom soru, ali mene su davno naucili da glupost ne primam sa zahvalnoscu bez obzira od koga dolazi
3.Ono sto sam napisao "mercedes ciganska sreca", nema nikakve veze sa rasizmom, model mercedesa 124, je pod tim imenom poznat u narodu, ako si rom ja ti se ovom prilikom izvinjavam :-? :-? :-?
1.Seronjstvo se dokazuje na neogranicen broj nacina i mesta...
2.A ne, nego treba slusati sta svaki klinac kaze posle 3 sek. (ne)razmisljanja.
Dobro je za tebe sto prepoznajes gluposti ali to je lako, teze je prepoznati i prihvatiti pametne stvari. Glupani ne mogu da ih prepoznaju jer ih ne shvataju, pa je onda jedini nacin da ih prihvataju jeste taj da prate (slusaju-kako ti kazes) one koji su pametniji od njih, bar dotle dok nesto mudrosti ne predje na njih
3.Ima veze , kao i sto citiranje nekoga ima veze sa sopstvenim misljenjem. Da "pojasnim", htedoh reci da to sto je u narodu "poznato nesto", ne znaci nista , ali ne znaci ni ako ga ti navodis posle kao neku cinjenicu ( jer to nije). Ali znaci, ako to sve ukupno ima podsmesljiv ton prema nekome ili necemu (stanju u aikidou) a kroz duhovitosti koje imaju bilo kakve veze sa necijom ( u ovom slucaju trecom stanom) nacijom, jer onda je to vrlo tanak led koji kad popuca , brzo se svede i na rasu ,boju koze, veroispovest, a onda i na boju ociju, ko kakvo ime ima , ko je celav i sl, a kada se reci tu negde istrose , onda se prelazi na dela..O tome se radi.
I nisam Rom, ali vidis dobro je sto si osetio da ima mesta izvinjenju , pa izvinjenje prihvatam u njihovo ime.
I ja se tebi izvinjavam ako sam (mada sam pazio) rekao negde za tebe da si glupan( jer i to je kvalifikacija), i nisam to hteo , ali sam hteo da kazem da je ono sto si ti izjavio bilo glupo i protiv cega sam bio, a ne protiv tebe licno.