Pazi sada,jedno pitanje:
u klubu gde sam trener nerado sam primao klince, jer mi je na neki način to predstavljalo problem, pogotovu su problem bili klinci sa 7-8 godina , koji jedva da znaju šta je levo a šta desno.Zbog uvećanih troškova za salu, odlučio sam da vrata kluba otvorim i za tu kategoriju vežbača, i za kratko vreme se upisalo skoro pedeset mališana , od tog broja je oko 30 devojčica i od ozbiljnog kluba postali smo tatino obdanište.I sad je frka, stariji se ljute jer im ne posvećujem dovoljno pažnje, nema šanse da nateram bilo koga da radi s decom, ni za pare,a kamo li ovako.Ne smeš da ih ostaviš same ni sekundu,odmah naprave neku glupost. Najgore je što i ja nemam jasnu viziju šta raditi s tolikom decom jer očigledno da program za kyu stepene ne drži vodu, ni posle nekoliko meseci ne pamte nazive tehnika a većina nema blage veze, a svi dolaze redovno. Zadnjih mesec dana ih teram da se obaraju, klinci su oduševljeni, sinoć sam im na strunjače stavio sto da obaraju ruke, oni opet oduševljeni. Jasno je da kroz igru mogu po nešto da nauče od tehnika, ali kako ? Kako se radi u klubovima gde vi vežbate i šta bi ste vi radili u konkretnom slučaju ? Ajde ko je raspoložen na ovu temu,ali ako je moguće bez zezanja.