rasta
Obećava
- Poruka
- 61
Je80te, Jagju, pa ti si CAR!
Nemoj sad da ideš, sad kad sam ja došao. Ja sam predsednik moje aikido organizacije - MAO (Moja Aikido Organizacija)
Vrati se, Jagju!
Vrati se, Jagju!
Vrati se, Jagju!
Vrati se, Jagju!
Vrati se, Jagju!
Vrati se, Jagju!
SVI!
SVI!
SVI!
SVI!
SVI!
Nemoj da im činiš takav ustupak, njih ''boli'' što ti ideš!
Je80te, Gile, baŠ si me dirnuo! Kakva dubokomisleno prolivarenje. Svaka čast.
Al malo si U5R0 na kraju!
Na kraju ga stegni čoveče, ne puštaj ga, gubiš nivo!
S' obzirom da je ovde ista ekipa sa upravo lockovanog S'ANJA U SRPSKOM AIKIDO-u,
mislim uglavnom, buljouvlakača i dr. čast izuzecima, moram na kraju izneti da se aikido živi, a ne kuca za kompom.
A još je Mudasaši rek'o - nemoj raditi stvari od kojih nemaš koristi! a vi priznajete da se u životu dosađujete.Žalosno.
Nadam se da još ima ljudi koji su nepristrasni kao Baso, Djura i drugi koje pozivam da dignu glas protiv ove skupine ovde, pa sad ide...
...epitet
...epitet
...epitet
...epitet
...epitet
ovo je zato da vas ne bi Lock-ovali! al znate šta mislim.
Nemoj sad da ideš, sad kad sam ja došao. Ja sam predsednik moje aikido organizacije - MAO (Moja Aikido Organizacija)
Vrati se, Jagju!
Vrati se, Jagju!
Vrati se, Jagju!
Vrati se, Jagju!
Vrati se, Jagju!
Vrati se, Jagju!
SVI!
SVI!
SVI!
SVI!
SVI!
Nemoj da im činiš takav ustupak, njih ''boli'' što ti ideš!
giska_sa:Svi mi nekada preteramo (pogotovu ja) kad smo izrevoltirani nečim što je neka sasvim treća ili potpuno nebitna osoba izjavila (nevezano za forum) negde. To je ono što bi trebalo da prevaziđemo i da ispoštujemo jedan od glavnih principa aikidoa, a to je sklanjanje sa linije napada. Umesto toga, odreagujemo upravo onako kako na treninzima našim učenicima govorimo da ne treba. Gde je tu aikido, Veština koju svi mi toliko volimo? Šta treba da se desi pa da počnemo da delujemo kako i doliči pravim aikidokama? Jel treba da nas pogodi neki asteroid, pa da shvatimo da smo ljudi i da ne bi trebalo da se mrzimo i spotičemo već da se pomažemo međusobno kako bi svet bio bolje mesto za život?
Ne ulazim u stvari koje me se ne tiču i šta je ko od kog majstora u prošlosti doživeo. Nešto je Brlvrle rekao o tome. Tu sad postoje dve strane medalje koje se razlikuju od naratora do naratora. Desilo se, ali zbog toga Sava nije prestala da teče i svi opet vežbamo istu stvar.AIKIDO. Mi srbi smo takvi. Svi bi mi voleli da smo glavni u nečemu. Nemamo kategorije prioriteta i svesno radimo ono što ne bi trebali. Postoje ljudi iz moje neposredne blizine koji misle da su prevazišli svog trenera koji ih je izveo na aikido put i spasao od potpune propasti ne dozvolivši da potonu u depresiju koja ih je zadesila. Umesto večne zahvalnosti taj čovek dobija podsmeh i sve sem podrške kako na treninzima tako i na javnim prezentacijama. Lepo je kad čovek prevaziđe svog trenera, ali kad misli da je u tome uspeo, a zna da nije, to je već pitanje morala tog čoveka a ne trenera. Taj više ne treba da vežba aikido. Možda to zvuči grubo ali to je moj stav.
Pozz za sve.
Je80te, Gile, baŠ si me dirnuo! Kakva dubokomisleno prolivarenje. Svaka čast.
Al malo si U5R0 na kraju!
Na kraju ga stegni čoveče, ne puštaj ga, gubiš nivo!
S' obzirom da je ovde ista ekipa sa upravo lockovanog S'ANJA U SRPSKOM AIKIDO-u,
mislim uglavnom, buljouvlakača i dr. čast izuzecima, moram na kraju izneti da se aikido živi, a ne kuca za kompom.
A još je Mudasaši rek'o - nemoj raditi stvari od kojih nemaš koristi! a vi priznajete da se u životu dosađujete.Žalosno.
Nadam se da još ima ljudi koji su nepristrasni kao Baso, Djura i drugi koje pozivam da dignu glas protiv ove skupine ovde, pa sad ide...
...epitet
...epitet
...epitet
...epitet
...epitet
ovo je zato da vas ne bi Lock-ovali! al znate šta mislim.