Srpska aikido federacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema bas veze sa temom , ali Gagi mi rece , a i Joca ( surak doticnog gospodina Ace ) , a predpostavljam da ce mnoge citaocima biti drago da znaju( jer su Vesa i Rade prilicno saradjivali sa Acom ) da je juce, nas drugar Aca Kostic ( sistem ) dobio drugog sina , Vuka ( Vucinu , ako bude na tatu ) i ovim putem mu CESTITAM !:-D :-D :-D

traktat o deci u aikidou

A svi vi sto razmisljate o deci i aikidou u Srbiji, samo gledite na pare, to vam je u žiži interesovanja, kakva harmonizacija, mir, ljubav,
VOLIM DA RADIM SA DECOM ZBOG PARA! treba da priznate i bolje da odete u neku treću profesiju, ni biznis ni aikido nisu za vas, žao mi je!

:?:

Pa dobro , SRETNA NOVA 2007 :D :D :D

Prilozi

• Sratna-nova.gif
    Sratna-nova.gif
    54,3 KB · Pregleda: 7
rasta:
traktat o deci u aikidou

A svi vi sto razmisljate o deci i aikidou u Srbiji, samo gledite na pare, to vam je u žiži interesovanja, kakva harmonizacija, mir, ljubav,
VOLIM DA RADIM SA DECOM ZBOG PARA! treba da priznate i bolje da odete u neku treću profesiju, ni biznis ni aikido nisu za vas, žao mi je!

Tacno je da kakva je zemlja taki su i majstori (u proseku), ali ako propagiras neku besplatnost, moras znati da ona ne postoji. Ako nesto ne kosta tebe, onda kosta nekog drugog (vremena , zivaca, pa i para...). Tako da ako si pravi, evo svi cemo dovesti svoju decu da ih ti vedzbas i pazis , naravno, ti nadji salu i termine,... i nemoj da te nema tri puta nedeljno sledecih par godina, ono kao, imam preca posla i to..Ne, najpreca stvar (po tebi ) je besplatni rad , narocito sa decom, ali i svima ostalima (sto iskljucuje ono narocito), pa nam se javi da da vidimo koliko si izdrzao. Mada Odgovor znamo svi...

milancebgd:
Da li je neko citao danasnji Sportski Zurnal? Cuo sam da ima zanimljivosti.

Kakvo naivno pitanje ;)

Pretposlednja strana je posvecena seminaru koji je bio pre mesec dana,
sa sve slikama. Naravno, ima dosta hvalospeva SAF-u u stilu najmasovnija
organizacija u jugoistocnoj Evropi, preko 700 clanova. Ako niste znali SAF ima
i klubove koji rade u Makedoniji, cini mi se Grckoj ili nesto slicno i naravno
cuveni SAF-ov klub/ovi u Juznoafrickoj Republici....

Clanak je u stilu onog cuvenog clanka iz istih novina pod nazivom Vesovicevi vitezovi.
Znaci klasicne novinarske gluposti ;)
Milance, nemoj biti tako skroman, pa da pricam sta sve pise. Cekamo skeniranu
stranicu ovde, pa da svi uzivamo u tekstu i slikama ;)

I da zatvorim diskusiju na temu zloupotreba dece u aikidou, kako izgleda rad sa decom neki vide, uz informaciju da deca u mom klubu plaćaju 250,oo dinara mesečno za tri treninga nedeljno,ili 50 deteta x 250,oo dinara = 7.5oo,oo dinara što je ravno članarini koju plaća 5 vežbača u Vašim klubovima.Hvala na dobronamernim instrukcijama za rad sa decom !

Ako mislite da ignorisete Rastu, pretvoricete se u krastu!

@kiklop9 u njihovom drustvu foliranje je vrlina!
To nije nista novo! Ne bi me cudilo da su iza francuske org. druga aikido sila u Evropi.
Tolike megalomanske mediokritete nisam video nigde do sada!

Poz svim Postenim Iskrenim Clanovima Klubova Aikidoa MA

Brlvrlac:
Tacno je da kakva je zemlja taki su i majstori (u proseku), ali ako propagiras neku besplatnost, moras znati da ona ne postoji. Ako nesto ne kosta tebe, onda kosta nekog drugog (vremena , zivaca, pa i para...). Tako da ako si pravi, evo svi cemo dovesti svoju decu da ih ti vedzbas i pazis , naravno, ti nadji salu i termine,... i nemoj da te nema tri puta nedeljno sledecih par godina, ono kao, imam preca posla i to..Ne, najpreca stvar (po tebi ) je besplatni rad , narocito sa decom, ali i svima ostalima (sto iskljucuje ono narocito), pa nam se javi da da vidimo koliko si izdrzao. Mada Odgovor znamo svi...

Izvini, prijatelju, takvi kao Ti ima mnogo, koji ne mogu da imaju dovoljno odraslih clanova, traze dodatni prihod od dece tj njihovih roditelja, tu si licimur, ali vecina vas ima problema sa zadrzavanjem i tako malih polaznika, i oni vam odlaze iz klubova, a ne matori!
Ja bih se pitao gde su ti silni klubovi i te silne org. o kojima ovde pricaju.

Ja samo kazem, prijatelju, da za takvo s'anje aikidoa u zemlji ste krivi Vi, a ne Ja, ali opet cete reci podji od sebe, a nazalost to je jedino sto umete da kazete, ne bih da vredjam, ali da li je u pitanju skroman fond reci, ne znam, uzeli ste to u usta kao krmaca 'ovono.

I tu ja stavljam tacku, frend, na temu deca u aikidou i klubovima bez obzira na org.!

JBT, brvrlac, pokusavas da budes,BRE, POP NAD POPOM!

A ova zemlja vas je puna, JBT, zato nam i ide ovako!

kO DA IMAS STO PEDESET GODINA, PREPUN SI 'ranja, SAMO POPUJES, odakle ti toliki autoritet?

Na svim drugim forumima, autoritet citira nekog, ima ekskluzivan podatak - informaciju, barata sa činjenicama, i što je najvažnije stoji iza onog što je napisao imenom, prezimenom, funkcijom itd, a vi se svi ovde krijete iza bezveznih šifara i imena, kad sam se prijavio na ovu temu, videći vas sve na Gomili, rekoh ovo ovde sve - Devojcice, a znate sta se krije iza ovog tj. sta mislim, ali cuvam se
ProfiMačora, koji se eksponira i kupuje na trafikama, a nije Premijer!

rasta:
JBT, brvrlac, pokusavas da budes,BRE, POP NAD POPOM!

A ova zemlja vas je puna, JBT, zato nam i ide ovako!

kO DA IMAS STO PEDESET GODINA, PREPUN SI 'ranja, SAMO POPUJES, odakle ti toliki autoritet?

Na svim drugim forumima, autoritet citira nekog, ima ekskluzivan podatak - informaciju, barata sa činjenicama, i što je najvažnije stoji iza onog što je napisao imenom, prezimenom, funkcijom itd, a vi se svi ovde krijete iza bezveznih šifara i imena, kad sam se prijavio na ovu temu, videći vas sve na Gomili, rekoh ovo ovde sve - Devojcice, a znate sta se krije iza ovog tj. sta mislim, ali cuvam se
ProfiMačora, koji se eksponira i kupuje na trafikama, a nije Premijer!

Bre bre... ja se inace trudim da ne postujem mnogo ali ti ga pretera kod god da si, ovo sto citam od tebe mi prevrce stomak naopacke i prava je sreca sto nema previse zenskih posetilaca ovog foruma... srecom pa je cinjenica da bez obzira na pripadnost sekcijama/federacijama/stilovima/nacinima razmisljanja vecina ljudi odavde nije ni blizu tvojoj niskosti inace bi mi se sve ogadilo. sa njima se vode ljudske rasprave. Tebe su izgleda mama, tata i (nazalost za njega) tvoj Sensei naucili samo da pljujes, psujes i vredjas i da se krijes iza zabice (sem ako zabica i nisi). sramota je takodje i da ovdasnji moderatori umeju samo da zakljucaju temu ali ne i da zakljucaju takve gnusobe kao sto si ti.

Pozdrav svima Aikidokama bez obzira na federaciju.

" da zatvorim diskusiju na temu zloupotreba dece u aikidou, kako izgleda rad sa decom neki vide, uz informaciju da deca u mom klubu plaćaju 250,oo dinara mesečno za tri treninga nedeljno,ili 50 deteta x 250,oo dinara = 7.5oo,oo dinara što je ravno članarini koju plaća 5 vežbača u Vašim klubovima.Hvala na dobronamernim instrukcijama za rad sa decom "
nislija

Verovatno je kod tebe zakup sale za ceo mesec ( 13 x 2h ) 1000 din, , kad je tolika clanarina . . Ma , ne bitno, idemo dalje ...:?
Trenerski je krvav ... posao .

Prilozi

• KRVAV...POSAO.gif
    KRVAV...POSAO.gif
    83,4 KB · Pregleda: 15
Ma nije DjUro ni besplatno ni 1.000 dinara,sa odraslima ga taman uklapamo,dinar nisam video,niti me para od aikidoa interesuje.A ,recimo,moj drugar ima oko sto članova u tri kluba sa članarinom od 900,oo din.i mesečnim troškovima od oko 30-tak hiljada.Nije ni u jednoj organizaciji,mislim i da mu klub čak nije registrovan,a ne pamtim kad je zadnji put bio na nekom seminaru. J...ga, ljudi dolaze i ne pitaju za organizaciju,cena je prihvatljiva.Kaže,da me nije strah da možda ne počnem da bodem oči nekim ljudima,otvorio bi bar još jedan klub,ali treba da znaš kada da staneš.Ovako se još provlačim !

"Ma nije DjUro ni besplatno ni 1.000 dinara,sa odraslima ga taman uklapamo,dinar nisam video,niti me para od aikidoa interesuje....Ovako se još provlačim ! " nis​

Ma samo opusteno ..., ja bih vrlo rado uzeo za seminar ( kao slavuj .v. npr. )pa neka me zovu i "licimur" , no problem . Ili da imam u klubu 200-250 clanova​
Verovatno i Tamura, Suga, Yokota ... svi rade za dz . samo mi hocemo da uzmemo i neku kintu ... sramota.:oops:​

Ps. rasta licis mi na radeta 1 iz SM , :idea: marko je utekao odavno i odneo sve gajbice .​

Ps 2 " mozes i da prezivis slog , ali onda ces da dobijes infarkt zbog skupih lekova "​

kiklop9:
Kakvo naivno pitanje ;)

Pretposlednja strana je posvecena seminaru koji je bio pre mesec dana,
sa sve slikama. Naravno, ima dosta hvalospeva SAF-u u stilu najmasovnija
organizacija u jugoistocnoj Evropi, preko 700 clanova. Ako niste znali SAF ima
i klubove koji rade u Makedoniji, cini mi se Grckoj ili nesto slicno i naravno
cuveni SAF-ov klub/ovi u Juznoafrickoj Republici....

Clanak je u stilu onog cuvenog clanka iz istih novina pod nazivom Vesovicevi vitezovi.
Znaci klasicne novinarske gluposti ;)
Milance, nemoj biti tako skroman, pa da pricam sta sve pise. Cekamo skeniranu
stranicu ovde, pa da svi uzivamo u tekstu i slikama ;)

Neki seminari koji su najavljivani na sva zvona se nisu ni desili, a neki pre toga su bili sa manje ucesnika nego sto je na gore pomenutom seminaru bilo Yudansha.
Hoces da kazes da to nije tacno. Koja aikido organizacija ima vece clanstvo.
SAF nema klubove koji rade u Makedoniji, ali ima klubove sa kojima saradjuje u Makedoniji. U Grckoj nema mada se ne bi bunili. U Juznoafrickoj republici ima vise clanova nego ceo vas AAS.
Da li su gluposti procenice oni koji procitaju clanak. U svakom slucaju drago mi je da posle mog posta nisi mogao da izdrzis da ne kupis Zurnal. To je vec nesto.
Pozdrav

rasta:
Ako mislite da ignorisete Rastu, pretvoricete se u krastu!

@kiklop9 u njihovom drustvu foliranje je vrlina!
To nije nista novo! Ne bi me cudilo da su iza francuske org. druga aikido sila u Evropi.
Tolike megalomanske mediokritete nisam video nigde do sada!

Poz svim Postenim Iskrenim Clanovima Klubova Aikidoa MA

Sa francuzima i italijanima ne mozemo da se poredimo naravno. Ali zato sa Hrvatima, Bosancima, Madjarima, Bugarima, Rumunima, Makedoncima, Slovencima, Grcima i mnogobrojnim organizacijama u Srbiji mozemo.
Imamo instruktore sa najvisim stepenom, najveci broj clanova, priznati smo od medjunarodnih aikido organizacija, priznati od drzavnih organa. Sta ti od toga nije jasno? Gde je preterivanje?

Srpski_Samuraj:
Bre bre... ja se inace trudim da ne postujem mnogo ali ti ga pretera kod god da si, ovo sto citam od tebe mi prevrce stomak naopacke i prava je sreca sto nema previse zenskih posetilaca ovog foruma... srecom pa je cinjenica da bez obzira na pripadnost sekcijama/federacijama/stilovima/nacinima razmisljanja vecina ljudi odavde nije ni blizu tvojoj niskosti inace bi mi se sve ogadilo. sa njima se vode ljudske rasprave. Tebe su izgleda mama, tata i (nazalost za njega) tvoj Sensei naucili samo da pljujes, psujes i vredjas i da se krijes iza zabice (sem ako zabica i nisi). sramota je takodje i da ovdasnji moderatori umeju samo da zakljucaju temu ali ne i da zakljucaju takve gnusobe kao sto si ti.

Pozdrav svima Aikidokama bez obzira na federaciju.

JBT, samuraju od Sumadije, mešaš BABE i ŽABE! a ja kao vi ovde nisam BABA!
Da je takvih kao ti još, koji sedi tu i *MRDI i sebe zove samurajem, ovaj forum bi se sveo na pozdravite moga tatu, pozdrav mom **bacu, pozdrav mojoj mami, pozdrav mom dobrom drugu, jakom prijatelju, pozdrav mom treneru, mom shidoinu, mom shihanu, Ljigavština, BRE. BLJAK!
Izem ti Srbijo ovakve tvoje samuraje.

Crni Georgije, ustani iz zemlje, i ti Milutine i ostali srpski junaci i heroji, i vidite ove naše samuraje ovde!

milancebgd:
Sa francuzima i italijanima ne mozemo da se poredimo naravno. Ali zato sa Hrvatima, Bosancima, Madjarima, Bugarima, Rumunima, Makedoncima, Slovencima, Grcima i mnogobrojnim organizacijama u Srbiji mozemo.
Imamo instruktore sa najvisim stepenom, najveci broj clanova, priznati smo od medjunarodnih aikido organizacija, priznati od drzavnih organa. Sta ti od toga nije jasno? Gde je preterivanje?

Cega se jedan stidi, evidentno ovde se drugi ponosi.
Pa, prijatelju, ja se ne merim prema ovima koje si nabrojao, to mi je ispod casti, ne merim se ni sa vama, al tirjanstvu jednog lažnog samoveličanja i samoljublja stati nogom za vrat najsvetija je ljudska dužnost.
Ja rekoh na jednoj temi, skoro ugašenoj, bili bi BROJ 1 u okruženju, i šire, da nije vašeg
prskanja po vama samima, i svim organizacijama koje ste vi vodili ili učestvovali u njima.
Poz.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back