Srpska aikido federacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
giska_sa:
Kiklope, činjenica je da Vesa ima 6. dan i to mu niko nemože oduzeti, a da ga ne zaslužuje ne bi ga ni dobio od Hombu dojo-a.
Zato što nema učenike, Irena je i dobila mesto predsednika AAS, kako bi lakše dobila dan više, što meni lično ne smeta. Ja sam to tako shvatio. Ako nije tačno ispravi me. Važi?

Vazi.
Svi stariji (i mladji) su dobili dan od Hombua. Na svim diplomama je Doshuov potpis,
pa su prema tome svi isti bez obzira kod koga su polagali i kako su stigli do pojasa.

Nemam nista protiv Vese ni protiv njegovog dana. Mogu da prigovorim na nacin na koji
je dosao do njega. Cinjenica je da posle toliko godina rada u aikidou i Vesa i Njegos i Lenka i Zoran zasluzuju pojaseve koje imaju. Poenta diskusije na forumu je ponasanje
nasih majstora, a ne njihovi pojasevi.

Sto se Irene tice, koliko je meni poznato, morace da vezba jos dosta pre izlaska na
sledece polaganje.

kiklop9:
To verujem. Pogotovo sto je Sale izbacio Njegosa iz kluba u Pinkiju koji je Njegos
osnovao i vodio godinama. Cinjenice su da Njegos dugo vremena nije ni svracao
u taj klub, a onda je zaglavio u zatvoru. Kad je izasao iz zatvora i svratio da pokupi
clanarinu Sale ga je obavestio da to vise nije njegov klub. Od tada su veliki prijatelji ;)

:D:D:D

milancebgd:
Dogadjaji koji su se desavali pre 20 godina mi bas i nisu previse interesentni. Sadasnjost je zanimljivija.

Kako sada to???

Pa ranije si se pozivao na godine i godine treniranja aikidoa u nasoj zemlji dok je Mikele samo sutirao loptu a sada ti dogadjaji nisu bitni....

Aleksej_BASO:
PA to je bilo dok ste vi dolazili. Kako bi drugacije znali da stalno radi isto. :)

Ha ha :) :)

Nego, za kiklopa: Mislim da ponovo bez potrebe ponavljas temu sa Njegom, pocinje da zamara. bez obzira da li je ili nije bilo tako...
Dalje reko si da ti ne smetaju visoki pojasevi jer su ih ovi zasluzili, a onda kazes da ti smeta nacin na koji su dosli do pojseva, to ti je kolizija tebra...

A sto se tice npr. 6. dana tu (kao i za sve pojaseve) vazi da posttoje razni nivoi u okviru istog pojasa. I ovi sami englezi u UKA u istoj sali imaju nekoliko 6. danova,koji se razlikuju po radu, pristupu... itd, a onda priznaju da su svi zadivljeni Kobajashijem kad dodje, a koji je opet isto 6. dan , i kazu da vide koliko od njega imaju jos da nauce...tako da naravno moze se mnogim majstorima prigovarati sto sta, ali to opet je vise stvar njihovog licnog razvoja , a manje tema za nas. Pa ne mozemo menjati nikoga do sebe...Pocnimo sa tim da nismo uvek mi najbolji i da drugi nisu najgori. ;)

>Nego, za kiklopa: Mislim da ponovo bez potrebe ponavljas temu sa Njegom, pocinje da zamara. bez obzira da li je ili nije bilo tako...

Slazem se. Cilj je bio da razjasnim neke stvari iz proslosti, a ne da Njegosa prozivam.
Smeta mi lazna prica o ljubavi i saradnji, a dobro znam sta ko misli o onom drugom.

>Dalje reko si da ti ne smetaju visoki pojasevi jer su ih ovi zasluzili, a onda kazes da ti smeta nacin na koji su dosli do pojseva, to ti je kolizija tebra...

Nisam bio bas najjasniji. Njihovi pojasevi kao pojasevi mi ne smetaju. Smeta mi njihovo
ponasanje, jer se ne ponasaju u skadu sa visinom pojasa. Dobili su ih onako kako su ih
dobili i to je zavrsena prica.

Jos jedan detalj u vezi sa "cuvenim" pismom koje Aleksej stalno spominje. U prvoj verziji
koja je poslata trazeni su pojasevi za Vesu i Njegosa. Tek na intervenciju Zorana
(Obradovica) je ubacena i Jelena. Toliko o medjusobnoj ljubavi i postovanju.

kiklop9:
Hvala na lepim recima.
Podeli 15 sa 9 ili da ti pomognem 15/9=1.66 seminara GODISNJE. To je Vesin ucinak
u poslednjih 9 godina. Ako uzmemo u obzir da nisi bio na svim njegovim seminarima,
opet dolazimo do toga da nije NIKADA odrzao vise od 2 (DVA) ili u najboljem slucaju
3 (TRI) seminara godisnje.

Pa ne znam da li se ti pravis blesav(a) ili si malo ogranicen(a). To sto sam je ucestvovao na 15. seminara ne znaci da ih je Vesa samo toliko drzao. Ne mogu bas ni ja sve da ispratim. Pozdrav za sve ucesnike diskusije

Jao ljudi pa vi niste normalni!!!
Nema me nekoliko dana i vi pravite haos!!!

Koliko vidim a vidim odlicno ovo je teme Srpska Aikido Federacija, prema tome sta vi ostali ovde trazite i ko ste vi da kudite ili hvalite SAF!

Kada cete SVI - mislim na sve aikidoke bez obzira na organizaciju - ODRASTI I POSTATI MALO PROFEIONALNIJI ????

Zasto se samo cackate, zasto ne naucite da postujete druge i neko miljenje i stav koji se razlikuje od vasih?! To sto vi volite jednog ne znaci da je najbolji i da ste u pravu a to vazi i za nas!
Hey, svako radi ono sto voli i sto mu prija! Nemojte se vise vredjati ponasate se kao deca kao neandertalci, a to ne prilici jednom aikidoki - intelektualcu! Ako pogledate vecina aikidoka su uspesni poslovni obrazovani ljudi! Znaci ipak je to jedna plemenita vestina koja se moze ``primeniti`` i na nekim drugim poljima...

Zaista smarate sa pricama o ovom ili onom majstoru.

Radite ono sto volite i cenite i postujte druge da bi i drugi vas...
Zasto se ne bismo svi druzili lepo, i komunicirali, letovali, zimovali bez obzira na pripadnost organizaciji?? Ili je vama to jos uvek neshvatljivo?? Plitki ste svi...

Toliko ste pljuvali po RA ali meni oni ispadose bolji drugari od TA!

Dozivela sam veliko razocarenje u sve vas! Pa cak i u samu sebe jer posvecujem svoje vreme citajuci vase postove!!!

Aleksej zasto stalno pominjes vise taj novac kao prepreku? Kod nas postoji interni dogovor ako neko nema novca a ima zelju rado cemo mu pomoci...nije sve u novcu...

Pozdrav svima, i molim vas malo razmislite sta radite i dokle cete tako...

Brlvrlac:
Pa , i nije to poenta za nas 5-6 koji stalno nesto pisemo, treba imati u vidu da nas dosta ljudi gleda (kao u skupstini ili u BB), ali se ne javljaju , to je vise misija za njih ... 8)

Eh da....

Da znate, (vazi za sve) stvarno nas puno ljudi cita i zato pazite sta pisete. ;)

Inace sada sam se vratio iz Zrenjanina sa zajednickog teninga i druzenja posle toga i mogu da kazem da je super bila atmosfera u AAS.

Neke od nas sa ove rasprave sam video, a o drugima sam cuo! ;) Sto donekle kvari magiju forumaske komunikacije ali sta je tu je... :)

Pozdrav za sve a narocito za AAS.

Koliko trazis...? :lol:

Za to ima da istresem ustedjevinu! :)

(Imam za semniar ali nemam za SVE seminare koji budu u nasoj zemlji, a iskreno i zalije mi je sto sam propustio seminar jednog majstora nindjucua koji nekad dodje u Srbiju....)

Aleksej_BASO:
Koliko trazis...? :lol:

Za to ima da istresem ustedjevinu! :)

(Imam za semniar ali nemam za SVE seminare koji budu u nasoj zemlji, a iskreno i zalije mi je sto sam propustio seminar jednog majstora nindjucua koji nekad dodje u Srbiju....)

Kojeg? Brina..(14. dan)?

A za nas seminar (AFS) krajem disembra, iskoristicu pravo da pozovem neke ljude sa foruma da dodju i rade sa nama bez-platno , tj. za dz ,ali javicu koji i da li ceo seminar ili trening-dva.(pozitivna diskriminacija).. Ima vremena jos , a nadam se da ce to naici na pozitivan odgovor...vezbaca i vezbaonica... ;)

Boki Ars:
kiklop9:
Hvala na lepim recima.
Podeli 15 sa 9 ili da ti pomognem 15/9=1.66 seminara GODISNJE. To je Vesin ucinak
u poslednjih 9 godina. Ako uzmemo u obzir da nisi bio na svim njegovim seminarima,
opet dolazimo do toga da nije NIKADA odrzao vise od 2 (DVA) ili u najboljem slucaju
3 (TRI) seminara godisnje.

Pa ne znam da li se ti pravis blesav(a) ili si malo ogranicen(a). To sto sam je ucestvovao na 15. seminara ne znaci da ih je Vesa samo toliko drzao. Ne mogu bas ni ja sve da ispratim. Pozdrav za sve ucesnike diskusije

Da ti pomognem. Prvo procitaj na sta odgovaras, pa razmisli da li mozes nesto pametno
da napises bez pokusaja uvreda na nivou osnovne skole. Svojim glupostima samo tracis
nase i Joksino vreme ;)

To je bio seminar za sve. Slike na kojoj su deca i pocetnici su stavljene zato sto oni treba tek da se eksponiraju i treba da vide sebe gde su bili i sta su radili. Za mene i za starije ucesnike je apsolutno nebitno da li cu biti na slici ili necu i da li ce negde pisati moje ime. Meni je bitnije da vezbam za sebe i da uzivam u vezbanju.
Sada moram da idem na trening tako da mi je zao sto ne mogu da se vise dopisujem sa tobom
Pozdrav

Brlvrlac:
Kojeg? Brina..(14. dan)?

NE Svenrik.

Brlvrlac:
A za nas seminar (AFS) krajem disembra, iskoristicu pravo da pozovem neke ljude sa foruma da dodju i rade sa nama bez-platno , tj. za dz ,ali javicu koji i da li ceo seminar ili trening-dva.(pozitivna diskriminacija).. Ima vremena jos , a nadam se da ce to naici na pozitivan odgovor...vezbaca i vezbaonica... ;)

Hahaha!!! :D:D Ova ti je dobra... :)

Da ti pomognem. Prvo procitaj na sta odgovaras, pa razmisli da li mozes nesto pametno
da napises bez pokusaja uvreda na nivou osnovne skole. Svojim glupostima samo tracis
nase i Joksino vreme ;)[/QUOTE]

Alo tupane ti da cutis, ne mesaj se u stvari koje te se ne ticu i nastavi da radis svoj pucacki aikido, ko zna mozda ti i zatreba ovih dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back