Srela sam bivseg.....

Srela sam bivseg momka, sa kojim sam se zabavljala pre 10 godina!Tenutno sam u dugoj vezi, a noge su mi se odsekle kada sam ga ugledala....Zasto se takve stvari desavaju...Ne osecam se prijatno, malo me i grize savest....a i mnogo je lep....

Nisi raščistila sa prošlošću, nisi definisala sadašnjost i nisi rešila budućnost :( Žao mi je što ti se to dešava. Nije ti lako.

Srela sam bivseg momka, sa kojim sam se zabavljala pre 10 godina!Tenutno sam u dugoj vezi, a noge su mi se odsekle kada sam ga ugledala....Zasto se takve stvari desavaju...Ne osecam se prijatno, malo me i grize savest....a i mnogo je lep....

to ti Gospod govori da mu se vratiš. razmisli malo... koliko se često dešava ljudima da nalete na osobe sa kojima su se zabavljali? koliko a? ja za to nikad nisam čuo, kamoli video. fakat da se to desilo tebi, naprosto mora da nosi jasnu poruku svemogućeg Gospoda koji je jedini u stanju da iskreira slučajni susret dva bivša partnera. ukrstio je njegove pute sa tvojim još jednom, kako bi vas podsetio na ono što ste imali i sprečio da napravite kardinalne životne greške koje bi vas dovele dotle da možda nikad više ne biste sponznali božanski osećaj ljubavi prema bližnjem.

to ti Gospod govori da mu se vratiš. razmisli malo... koliko se često dešava ljudima da nalete na osobe sa kojima su se zabavljali? koliko a? ja za to nikad nisam čuo, kamoli video. fakat da se to desilo tebi, naprosto mora da nosi jasnu poruku svemogućeg Gospoda koji je jedini u stanju da iskreira slučajni susret dva bivša partnera. ukrstio je njegove pute sa tvojim još jednom, kako bi vas podsetio na ono što ste imali i sprečio da napravite kardinalne životne greške koje bi vas dovele dotle da možda nikad više ne biste sponznali božanski osećaj ljubavi prema bližnjem.

Ma, hajde. Možda je to Iskušenje, a? Vama je muškarcima sve Prilika, ništa Iskušenje. :mrgreen:

Ponekad se izlišni Susreti čisto nepredviđeno ponavljaju i treba ih se kloniti. Ako je već nemoguće, nastojati da se ne ponove. :mrgreen:

Šalu na stranu, možda je to - to, a možda je nešto sasvim peto.

Činjenica je jedna...sve stvari koje se ne dovrše, završe...ne mogu da se zaokruže u nekom Ciklusu i nešto se mora dogoditi, da se zaokruži priča na kakav god način. Čak i kada se sa nekim rastanemo, ako nije stavljena tačna na I, ostane puno nedorečenih stvari što se kaže, Susret je neminovan, kad tad. Da se stvari poravnaju i zauvek rastanu i prekinu takve astralne veze. Ili sastanu opet. U zajednici. Braku. Šta god.

Nema nedovršenog Posla. Kako god da okreneš.

Milom ili...Silom. :mrgreen:

:aha:

Back