Srela sam bivseg.....

Čini mi se, noćas bih mogla ja
u senci neba, ponovo ljubiti tvoja oka dva,
čini mi se, nebo je senka najveća,
a cela senka u moju dušu staje.

Bliži se veče, već je skoro mrak,
već danima senke vidim svud,
ne, tvoja duša nije nebo, neg' samo oblak,
tražim te u prostranstvima, ali uzalud.

Čini mi se, noćas bih mogla ja
u senci neba, ponovo ljubiti tvoja oka dva,
čini mi se, nebo je senka najveća,
a cela senka u moju dušu staje.

Bliži se veče, već je skoro mrak,
već danima senke vidim svud,
ne, tvoja duša nije nebo, neg' samo oblak,
tražim te u prostranstvima, ali uzalud.

a ljubila si ga al nije bilo seksa
nisi ga privlacila
to te je pustao samo onako... valjda mu je bilo dosadno

Srela sam bivseg momka, sa kojim sam se zabavljala pre 10 godina!Tenutno sam u dugoj vezi, a noge su mi se odsekle kada sam ga ugledala....Zasto se takve stvari desavaju...Ne osecam se prijatno, malo me i grize savest....a i mnogo je lep....

Sinoči sem na vasi stal,
na ono stran potoka,
slišal sem en mili glas,
se moje dékle joka.
Oj, le jokaj ljubica,
saj si sama kriva,
s´ imela fanta luštnega,
zakaj s´ ga zapustila.

Mene samo zanima zasto se to desava?Zasto ljudi stalno traze razlige da sami sebi zakomplikuju zivot?Cinjenica da ja na ovakvom mestu pisem o ovome, povlaci za sobom to da ja o ovome nikom ne bih mogla pricati, jer to nisam ja, ja sam savesna, verna devojka i izludjuje me ovo sto kmi se sad mota po glavi...a mota se...a ne zelim da se mota...........

Ne traze svi ljudi razloge da zakomplikuju sebi zivot ..posebno ne oni sa mozgom
Bivsi je bivsi i to treba i da ostane a tebi noge neka se "odseku" sa sadasnim

a ljubila si ga al nije bilo seksa
nisi ga privlacila
to te je pustao samo onako... valjda mu je bilo dosadno
tvom mozgu su moralne vrednosti ocigledno nedokucive, stoga mislim da nema potrebe vise da mi se obracas...
e sad kako i zasto je kod tebe problem nastao ne zelim da zalazim, ali zapamti da je lepota ciste duse neprocenjiva, da je ljubav uzvisena, a svaki moralan covek vredan postovanja...ne stidim se to reci....jasno je da ovde moze da lupa sta se kome cefne, ali veruja da sam u ovom mo,mentu potpuno iskrena...........

tvom mozgu su moralne vrednosti ocigledno nedokucive, stoga mislim da nema potrebe vise da mi se obracas...
e sad kako i zasto je kod tebe problem nastao ne zelim da zalazim, ali zapamti da je lepota ciste duse neprocenjiva, da je ljubav uzvisena, a svaki moralan covek vredan postovanja...ne stidim se to reci....jasno je da ovde moze da lupa sta se kome cefne, ali veruja da sam u ovom mo,mentu potpuno iskrena...........

dobro nisi i dalje objasnila 14.00-14.15

Back