srednjoskolke i apsolventi

Bliznakinja:
Posle balavljenja mozes da se obrises,a sta raditi ako te decko izujeda u toku ljubljenja pa ti posle plava usta :P :P Mrzim to :P
De me podseti??To mi je jedan lik uradio....ja nisam ni izvalila,aki kada sam doshla kuci bilo je ''Maki,dusho tatina,shta ti se desilo?Jesi li dobro"?...................Blam me je pojeo...Usta su mi bila takooooo modra,da sam mazala labello od vishnje,u nadi da ce se manje videti.... :oops:

Sizzlym:
ma to je najbitnije...pa shta ako je dobar,diwan,extra izgleda...kad swaki put kad ga poljubim samo razmishljam o tome koliko je bljak....
Slazem se u potpunosti....dzabe mu je ako extra izgleda ,ako ne zna da se ljubi.....ili me ugushi pokushavajuci da mi gurne jezik shtooooooooooo dubljeee mooze....po mogucstvu do krajnika i dublje

naancy90:
ja sam "mladja srednjoskolka" ali mislim da je tako i za starije...

da ti si bas mlada, tek ces za jedno 2 godine da se razvijes u pravu ribu. pitanje je bilo za devojke od 88.god

znaci, uglavnom smatrate da je najbolje par godina da je stariji, ne i jace od toga za vezu.
Ali ni jedna nije rekla da se ne lozi na momke od 25 godina, volite da im se prepustate, da vas gaze malo, dok su vam ovi vasih godista dosadni jer su mnogo iskreni, fini, pazljivi....

andja_stay_cool:
hmm....ja sam 88..i nikada nisam imala decka koji je maldji od 85. god....prosli decko mi je bio 79..a trenutno sam "zaljubljena'' u jednog koji je 78....znaci....oko 9-10 godina razlike...i odlicno se slazemo...nema to veze..kolika je razlika u godinama
Anđo, sada imaš priliku da oboriš sopstveni rekord! :wink:
Šalim se naravno... :lol:

Back