Srđan Nogo

Добро комшо, сандула је највише у праву... али мораш и маневрисати

Нису битни ни Ного ни Сандула већ да демонстрације буду без лидера, самоорганизационе...

Зато треба критиковати сваког ко жели да се стави на чело демонстрација (наравно и Нога и сваког), али исто тако критиковати и оне који било кога терају са говорнице...

Batina ima dva kraja..

Pitaj se posle gde ces da preletis.
I da li ces moci uopste.
Registar botovskih njuski vec postoji.
Ја се батина не плашим нити се плашим казни и робије, јер ратујем за патриотску идеју рушења масона у Србији... баш ме брига ко ће да ме бије и пљује, мојој цркви то раде одавно, тако да сам огугло и смејем им се у лице свима када мени лично или мојима прете...

Ја се батина не плашим нити се плашим казни и робије, јер ратујем за патриотску идеју рушења масона у Србији... баш ме брига ко ће да ме бије и пљује, мојој цркви то раде одавно, тако да сам огугло и смејем им се у лице свима када мени лично или мојима прете...
Kako ti delovao ovaj sastanak Satanista?

Morao Vučić za majku Srbiju...jel.

Tan2018-7-27_135342146_3.jpg

"AKO ZAPUCA, IZVRŠIĆE KRIVIČNO DELO" Udruženje sudija i tužilaca o pretnjama Srđana Noga o pucanju iz PEJNT BOL PUŠKE

Tanjug 27.07.2020. 13:59
Srđan Nogo, Skupština, pucanje

Ukoliko bi opozicioni poslanik i nekadašnji član pokreta "Dveri", desničar Srđan Nogo sproveo u delo svoje najave da će poslanike novog saziva Parlamenta gađati iz pejntbol puške ili bilo kojim predmetima podobnim da izazovu fizičke povrede, učinio bi krivično delo izaizvanje opšte opasnosti, a možda i neko teže delo, kaže predsednik Udruženja sudija i tužilaca Srbije Nenad Stefanović.

On navodi da sama najava da će to uraditi ne predstavlja krivično delo, ali ukoliko dođe do izvršenja radnji koje je najavio, tužilaštvo će u zavisnosti od konkretne situacije procenjivati o kom krivičnom delu je reč.

Nogo je u subotu uveče ispred Skupštine Srbije pucao iz pejntbol puške, govoreći da je počao sa uvežbavanjem, i naveo da ove puške mogu da dobace 200-300 metara, te pozvao sve simpatizere da mu se pridruže i, kako je rekao, nove poslanike, "gađaju i umažu dugunim bojama jer su ionako svi za gej paradu".

Povodom ovog slučaja, Stefanović je ukazao da zakon ne može da predvidi sve što u životu može da se desi, ali da sudska praksa pokazuje da se krivično delo izaizvanje opšte opasnosti odnosi na ugrožavanje širokog kruga lica, u ovom slučaju narodnih poslanika.

- Ukoliko bi došlo do ugrožavanja života ili telesnog integriteta konkretno osobe tada bi bilo reči o drugom krivičnom delu - rekao je predsednik UST ua Tanjug.

On je podsetio da je korišćenje pejnt pušaka dozvoljeno samo uz propisanu zaštitinu opremu upravo iz razloga jer može doći do povređivanja, ukoliko se kuglica iz puške ispaljuje u pravcu drugog lica

Па видећеш и сам када буде ухапшен и осуђен.........

Da, da, baš me čudi kako ovom tužiocu nije zasmetalo to što se neki hapse i osuđuju momentalno dok kad treba nešto od nekog da se naplati a taj je jak u lokalu i zna sve sudije to potraje po deceniju i po i najčešće na štetu oštećenog.

Teraju mak na konac iživljavaju se.

Svaka čast Nogu na svakoj teškoj kritici koju je uputio na račun tih odnarođenih parazita bez trunke ličnog i profesionalog integriteta.

Nogica je SNS luda.
Nije luda samo vas je uvredio.

Svaka čast ovom momku:

Ухапшени студент физике у Паризу послао поруку Вучићевом режиму: Кунем вам се…
Студент Богдан Раонић који студира у Француској и који је ухапшен за време протеста у Београду обратио се својим пратиоцима на Твитеру, преносећи им статус своје мајке, уз коментар да неће причати о својим осећањима већ да ће овај, како је рекао, трули систем, ићи на фабричка подешавања.

– После две недеље, пало ми је на памет да овде напишем оно што сам написао на фејсу: Овако се моја мајка осећала након што су ме пустили. Ја своја осећања не желим да напишем. Написаћу само да ће овај труо систем ићи на фабричка подешавања.

Подсетимо, она је раније на фејсбуку, након хапшења, написала да је раније плакала када га је испраћала на аеродрому, а да ће га од сада молити да се никад не враћа.

– Ово је мој син. Ја сам мајка најбољег студента на престижном факултету у Француској. Добитник две стипендије од Француске Владе. Тако га они третирају, са поштовањем, верују му и негују га. У овој земљи мој син је пре два дана док је шетао градом три сата после демострација на 500м од Скупштине града ухапшен, брутално третиран као криминалац, држан у притвору 48 сати без хране и воде и баз икаквих доказа да је било шта урадио. И то само јер није био у кући док су трајале демонстрације. Ухапшен је јер је био у „близини догађаја“. Сва ухапшена деца имају од 15 до 20 година. Ноћас су га пустили у 2 сата ујутру гладног, прљавог, огорченог, зедног, уплашеног. До сада сам плакала на аеродрому док сам га испраћала, од сада ћу да га молим да се никад не враћа. Јадна је ова земља где дете од 20 година не сме слободнода иде својим градом. Стиди се Србијо – написала је она

Иначе, Богдан је само један од примера хапшења студената који су се нашли у близини демонстраната, због чега су грађани протестовали испред Централног затвора, након чега су они пуштени на слободу, а неки ипак, и по други пут ухапшени.

– Ја нисам никакав лажни Че Гевера, нисам никакав хулиган или убица. Ја сам Богдан Раонић, студент, брат, син и пријатељ и и ја се кунем да ћу да урадим све што је у мојој моћи да се ово што се мени и мојим другарима десило не деси никоме више – додао је Раонић у коментару.

"AKO ZAPUCA, IZVRŠIĆE KRIVIČNO DELO" Udruženje sudija i tužilaca o pretnjama Srđana Noga o pucanju iz PEJNT BOL PUŠKE

Tanjug 27.07.2020. 13:59
Srđan Nogo, Skupština, pucanje

Ukoliko bi opozicioni poslanik i nekadašnji član pokreta "Dveri", desničar Srđan Nogo sproveo u delo svoje najave da će poslanike novog saziva Parlamenta gađati iz pejntbol puške ili bilo kojim predmetima podobnim da izazovu fizičke povrede, učinio bi krivično delo izaizvanje opšte opasnosti, a možda i neko teže delo, kaže predsednik Udruženja sudija i tužilaca Srbije Nenad Stefanović.

On navodi da sama najava da će to uraditi ne predstavlja krivično delo, ali ukoliko dođe do izvršenja radnji koje je najavio, tužilaštvo će u zavisnosti od konkretne situacije procenjivati o kom krivičnom delu je reč.

Nogo je u subotu uveče ispred Skupštine Srbije pucao iz pejntbol puške, govoreći da je počao sa uvežbavanjem, i naveo da ove puške mogu da dobace 200-300 metara, te pozvao sve simpatizere da mu se pridruže i, kako je rekao, nove poslanike, "gađaju i umažu dugunim bojama jer su ionako svi za gej paradu".

Povodom ovog slučaja, Stefanović je ukazao da zakon ne može da predvidi sve što u životu može da se desi, ali da sudska praksa pokazuje da se krivično delo izaizvanje opšte opasnosti odnosi na ugrožavanje širokog kruga lica, u ovom slučaju narodnih poslanika.

- Ukoliko bi došlo do ugrožavanja života ili telesnog integriteta konkretno osobe tada bi bilo reči o drugom krivičnom delu - rekao je predsednik UST ua Tanjug.

On je podsetio da je korišćenje pejnt pušaka dozvoljeno samo uz propisanu zaštitinu opremu upravo iz razloga jer može doći do povređivanja, ukoliko se kuglica iz puške ispaljuje u pravcu drugog lica
Nema veze, policijska stanica i sudovi su mu druga kuća.

Зар ће сад сваком патриоти да ви грађани качите да је неко - православни талибан? ...

то се пре радило само по зилотима, а сад ми је јасно да су то радили ''грађани и конформисти'' у мантијама, неспособних за схватања и сагледавање реалног смисла живота...
Ja sam srpski patriota, ali nisam pravoslavni taliban kao ti.

Ваш тата Смрдљошевић се није повукао због "упада у Скупштину" већ зато што је изгубио изборе, а протест против покушаја крађе избора односно против проглашења другог круга председничких избора био је масован - 5.10.2000 на улици је било минимум 300 000 људи. Због тога је полиција, укључујући и ЈСО, Смрдљошевићу отказала послушност не желећи да изврши његово лудачко наређење да нападне масу од 300 000 људи. Иначе упад у Скупштину био је чиста симболика; протестанти нису "одржали седницу и формирали владу" како ваш полицијски денунцијант СмрдиНога обећава преко свих могућих јутјуб канала и портала да ће да уради. А на крају баладе су чак и руси, у које се Смрдљошевић надао, такође рекли да пали моторе и то је био крај. Тако је пао ваш Смрдљошевић. Зато што је изгубио изборе и масовним протестом био натеран да то призна, а не зато што је "народ упао у Скупштину".

Sloba nije izgubio te izbore opoziciji je falilo nekoliko huljada glasova tada. Paljenje skupštine je bilo zbor toga da se uklone pravi tragovi o stvarnom broju glasova.

Ono što većina nije shvatila o Nogu a ni on se nije baš trudio da pojasni jeste to da je on zapravo izrazito levičarski nastrojen s tim što je ono čuveno internacionalno zamenio nacionalnim.

Koncept jako sličan nečemu sa čim SPS pokušava da se identifikuje od samog nastanka. Tako da imam utisak da on nišani tu ciljnu grupu.

Back