gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Ено је у суседној соби спава, док ја изгарам целе ноћи по форуму
Супер је, бави се компјутерима и алпинизмом.
Jelena se beše zove?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ено је у суседној соби спава, док ја изгарам целе ноћи по форуму
Супер је, бави се компјутерима и алпинизмом.
Jelenu puno pozdravi i izvini što sam ti svašta rekao u žaru političke borbe.
Ваш тата Смрдљошевић се није повукао због "упада у Скупштину" већ зато што је изгубио изборе, а протест против покушаја крађе избора односно против проглашења другог круга председничких избора био је масован - 5.10.2000 на улици је било минимум 300 000 људи. Због тога је полиција, укључујући и ЈСО, Смрдљошевићу отказала послушност не желећи да изврши његово лудачко наређење да нападне масу од 300 000 људи. Иначе упад у Скупштину био је чиста симболика; протестанти нису "одржали седницу и формирали владу" како ваш полицијски денунцијант СмрдиНога обећава преко свих могућих јутјуб канала и портала да ће да уради. А на крају баладе су чак и руси, у које се Смрдљошевић надао, такође рекли да пали моторе и то је био крај. Тако је пао ваш Смрдљошевић. Зато што је изгубио изборе и масовним протестом био натеран да то призна, а не зато што је "народ упао у Скупштину".Jel misliš da bi se Sloba povukao 5 oktobra da je protest bio miran ili ga je upravo upad u skupštinu uplašio?![]()
Pravi ste libekovci, neverovatnoJelenu puno pozdravi i izvini što sam ti svašta rekao u žaru političke borbe.
Смрдљошевић је крао сваке изборе непостојећим гласовима Албанаца са Косова. Али није ни то било пресудно за то што није раније изгубио - он или његови експоненти свједно - већ је била пресудна чињеница да су и тада многи филозофирали да "немају за кога да гласају" и нису излазили на биралишта. Међутим, у септембру 2000. године, народ се масовно одазвао позиву Демократске опозиције Србије да изађе на биралишта и гласа против Смрдљошевића, и то је био његов крај.Inače, nije to prvi put da je Milošević nameštao drugi krug...
Ахахаха како бре Мarx21 - овац не капираш да Бесконачно Воћни прича сам са собом...Pravi ste libekovci, neverovatno![]()
Gde si stari radikalu.
https://forum.krstarica.com/threads/zoran-krasic-spasicemo-srpsko-selo-i-seljaka.542488/
Opet se javljas u cudne sate.

Nisam znao da pored tebe ima i takvih ludaka.Ахахаха како бре Мarx21 - овац не капираш да Бесконачно Воћни прича сам са собом...
АХАХАХА дуленце непоправљиви митоман! Махатма Обрадович и СмрдиНога ослобађају Београд од страха ахахаха....
![]()
Pogledajte prilog 738483
![]()
Pogledajte prilog 738491
А ко нормалан проводи време у овом фашистичком кластеру овде? Па јел` ти (заправо ви, јер вас најмање двојица пишете под тим псеудонимом) за себе мислиш да си нормалан? Ахахаха...Nisam znao da pored tebe ima i takvih ludaka.
дуленце = dulesrbenda, patkar, Boris Grušenko и још једно двадесетак клон-налога. Луди брђански мантањар који један дан на форуму слави Јосифа Стаљина, а сутрадан са истом острашћеношћу и често са истим налогом у небеса диже Милтона Фридмана!Zašto te zove dulence?

Seljo je on, svakog naziva dupencetom mada mislim da ga je inspirisao jedan od prethodnih nadimaka koji je Jaguarka pokušavala da mi nakalemi dok je pizdela na mene, Bulja ili tako nešto.Zašto te zove dulence?
Ali ti si dokazano lud, ti sve napadaš na forumu zato što imaš gadne frustracije i ko zna šta još...А ко нормалан проводи време у овом фашистичком кластеру овде? Па јел` ти (заправо ви, јер вас најмање двојице пишете под тим псеудонимом) за себе мислиш да си нормалан? Ахахаха...
Nogo i buna. Vnogo je babun koji radi za vlast.Шта ће Србији мирне демонстрације против Вучића, кад том одроду ''закон лежи у топузу''?
Зна се како се понашати према тиранину, зна Ного како се прави буна на дахије!!!
Ми не убијамо идеолошке непријатеље, то није наша партијска дужност... у томе је разлика...Aha a Posle kukate što su bile krvave revolucije..
Komunisti jel...
Зар ће сад сваком патриоти да ви грађани качите да је неко - православни талибан? ...Realne. Saudijska Arabija u SPC verziji.
Batina ima dva kraja..Ми не убијамо идеолошке непријатеље, то није наша партијска дужност... у томе је разлика...
Батина је довољна казна, зашто би убијао моје Србе, чак и да су идеолошки застранили у интренацизам тј. комуњарство?