Srđan Nogo

Desničarski ekstremisti su pre svega nasilniji i bučniji, ali spram njih onda Vučić još izgleda pristojno, tako da su za njega zapravo korisni.

Ma ko je vas slagao da ste vi merilo pristojnosti i ugleda... :hahaha:
Za mene i mnoge građane Srbije, biti levi evroliberal je merilo neugleda, nečasti i ekstremizma i ko je bliži tome (dakle Vučić) automatski je manje pristojan i ugledan.

Ništa tu nije smešno, mada neki ljudi imaju čudan smisao za humor.
U iole normalnim zemljama krajnje desničarske stranke uglavnom nemaju ni 10% podrške. Već malo više od toga je znak da nešto s državom nije u redu, dok je dobijanje većinske podrške pokazatelj da su stvari totalno otišle do đavola, kao što je bio slučaj u Nemačkoj i Italiji između dva svetska rata.
Ali običan svet uglavnom ne voli siledžije, pomiri se s tim. Ovde su trenutno korisni Vučiću i daju mu alibi za sve što radi.

Desničarski ekstremisti su pre svega nasilniji i bučniji, ali spram njih onda Vučić još izgleda pristojno, tako da su za njega zapravo korisni.
Dlugomire, ne znam šta si radio i gde si bio u prethodna dva dana ali da si bio tamo gde i ja znao bi da iživljavanje policije i hunte nad mladošću ove zemlje nema nikakve veze ni sa ESTREMISTIMA ili sa Nogovim eskadronima.

Dlugomire, prebijanje omladine na ulicama Beograda je namera hunte da zastraši i otera kokurenciju svojoj deci.

Jer klinci koje gledam na demonstracijama su SJAJNI! Deca privilegovane hunte ne bi ni na jednom planu mogla da se nose sa njima.Zato ih treba tući i oterati, da se rasčisti teren pred svim Vukanima Srbije jer drugačije neće biti u stanju da se izdore sa konkurencijom.

Dotični cvili kako njegovog malog matretiraju novinari Krika dok ga snimaju sa krimosima a prethodnih dana je na mladost Srbije bacio tone suzavca, jurišao konjicom, udarao pendrecima po glavi i gazio po ulici. Ti klinci su generacija njegovog sina

Hunta je za 48 sati stvorila generacije svojih zakletih protivnika..

Posle ovih najveličanstvenijih demonstracija koje je Beograd ikada video hunta nema budućnost.

Dlugomire, uvek si bio na pogrešnoj strani istorije.

Možeš da ga voliš do mile volje ali je gotovo sa njegovom diktaturom.

Poslednja izmena:
U iole normalnim zemljama krajnje desničarske stranke uglavnom nemaju ni 10% podrške.
Nemoj više da mantraš o nekakvoj desnici. Jedina ekstremna desnica u Srbiji je hunta. Da te podsetim, stranka čiji je dotični bio potpredsednik zabranjivala je 90ih ulaz braći Romima na bazene. Nogo i mladi demonstranti to nikada nisu činili.

Juče sam video romsku decu koja se muvaju kroz gomilu, neki ljudi su im kupovali hranu, niko ih nije popreko pogledao.

Prema tome to spinovanje o desničarima ti je besmisleno.

Oduševljen sam onim što sam video na demnstracijma protiv razularene hunte.

Srbija ima budućnost i njom se neće još dugo vladati suzavcem, pendrecima, konjima, psima, protivzakonitim i protivustavnim delovanjem hunte.

Nikako, hunta je ono što treba da dođe posle Vučića i njegove pro-eu jugonostalgične DS bulumente koju je okupio oko sebe.
Besmislice kao i ovi Dlugomirovi režimski spinovi.

Na ulicama su mladi ljudi koji se bore da ne bi postali robovi naslednika svih kriminalnih hunta koje su prodefilovale preko grbače njihovih roditelja u poslenjih 30 godina, a ne kažem i celih 75.

Da, mladi ljudi. Mladi ljudi koji preziru generacije evrodemokrata koji decenijama obmanjuju, lažu, kradu, menjaju svest, ponižavaju zemlju. Mladi koji protestuju preziru vaše iluzije i vide kroz njih, više se ''moderne evropske vrednosti'' i ''antifašističke borbe'' ne mogu prodavati kao dozvola za uništavanje zemlje.

Da, mladi ljudi. Mladi ljudi koji preziru generacije evrodemokrata koji decenijama obmanjuju, lažu, kradu, menjaju svest, ponižavaju zemlju. Mladi koji protestuju preziru vaše iluzije i vide kroz njih, više se ''moderne evropske vrednosti'' i ''antifašističke borbe'' ne mogu prodavati kao dozvola za uništavanje zemlje.

Mladi ljudi koji vas sve preziru, gade im se vaši kriminalni manevri koje krijete pozivanjem na više autoritete kao što su EU, Rusja ili Kina i to je onaj nivo svesti potreban za pobedu.

Mladi ljudi koji vas sve preziru, gade im se vaši kriminalni manevri koje krijete pozivanjem na više autoritete kao što su EU, Rusja ili Kina i to je onaj nivo svesti potreban za pobedu.

Pa i ne treba se pozivati na bilo koje spoljne autoritete. Pogotovo ne na EU, na koju se poziva (opravdano) i Vučić i exDS-LDP opozicija. Na Kinu se takođe poziva Vučić i to dovoljno govori o tome (ja ionako mislim da su kinezi planetarna pošast). Rusija je poštena, ali nama ne treba nikakav spoljni mentor. Međutim, promene vlasti bez stranog faktora neće biti, nažalost. U tome i jeste stvar, Vučić je osiguran sa svih strana.

Ništa tu nije smešno, mada neki ljudi imaju čudan smisao za humor.
U iole normalnim zemljama krajnje desničarske stranke uglavnom nemaju ni 10% podrške. Već malo više od toga je znak da nešto s državom nije u redu, dok je dobijanje većinske podrške pokazatelj da su stvari totalno otišle do đavola, kao što je bio slučaj u Nemačkoj i Italiji između dva svetska rata.
Ali običan svet uglavnom ne voli siledžije, pomiri se s tim. Ovde su trenutno korisni Vučiću i daju mu alibi za sve što radi.
Demokratija ne postoji u tim normalnim zemljama vec je to samo pozoriste i iluzija
U sustini imas vlast i opozocione stranke i svi su oni pod kontrolom satanista duboke drzave a ostali koje ne kontrolise duboka drzava se satanizuju naljepi im se etitekta ekstremisti desnicari huligani nasilnici komunisti itd
Vise imas demokratije u parlementu sjeverne koreje gde imas 3 stranke nego u bilo kojoj EU drzavi koja je pod kontrolom satanista iz duboke drzave

Back