Нешто сте престали да се смејете господину Ногу.
Он уђе у Скупштину на главна врата.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeeeeste.Meni on nikad nije bio smešan. Težak ekstremista i kao takav odličan argument Vučiću da prikaže protivnike u najgorem svetlu.
Meni on nikad nije bio smešan. Težak ekstremista i kao takav odličan argument Vučiću da prikaže protivnike u najgorem svetlu.
Desničarski ekstremisti su pre svega nasilniji i bučniji, ali spram njih onda Vučić još izgleda pristojno, tako da su za njega zapravo korisni.

Нешто сте престали да се смејете господину Ногу.
Dlugomire, ne znam šta si radio i gde si bio u prethodna dva dana ali da si bio tamo gde i ja znao bi da iživljavanje policije i hunte nad mladošću ove zemlje nema nikakve veze ni sa ESTREMISTIMA ili sa Nogovim eskadronima.Desničarski ekstremisti su pre svega nasilniji i bučniji, ali spram njih onda Vučić još izgleda pristojno, tako da su za njega zapravo korisni.
Nemoj više da mantraš o nekakvoj desnici. Jedina ekstremna desnica u Srbiji je hunta. Da te podsetim, stranka čiji je dotični bio potpredsednik zabranjivala je 90ih ulaz braći Romima na bazene. Nogo i mladi demonstranti to nikada nisu činili.U iole normalnim zemljama krajnje desničarske stranke uglavnom nemaju ni 10% podrške.
Potpuno pogrešan rezon.Pa tako uglavnom i ulazi Vuciceva Peta Kolona.
Da, onda će doći pola miliona ljudi na ulicu.Suočiće se jako brzo sa pravosudnim postupkom zbog organizacije nasilnih protesta bez odobrenja policije za održavanje istih.
Meni on nije nikakva uzdanica, daleko bilo. Svinjarija sa žrtvovanjem zdravlja i života ljudi u Srbiji zarad političke koristi je samo poslednja u nizu, nikako jedina.Evrodemokrate, liberali i marksisti nestaju sa političke scene Srbije, pomiri se sa tim... Vučić vam je poslednja uzdanica, možete jedino uz njega.
Besmislice kao i ovi Dlugomirovi režimski spinovi.Nikako, hunta je ono što treba da dođe posle Vučića i njegove pro-eu jugonostalgične DS bulumente koju je okupio oko sebe.
Da, mladi ljudi. Mladi ljudi koji preziru generacije evrodemokrata koji decenijama obmanjuju, lažu, kradu, menjaju svest, ponižavaju zemlju. Mladi koji protestuju preziru vaše iluzije i vide kroz njih, više se ''moderne evropske vrednosti'' i ''antifašističke borbe'' ne mogu prodavati kao dozvola za uništavanje zemlje.
Mladi ljudi koji vas sve preziru, gade im se vaši kriminalni manevri koje krijete pozivanjem na više autoritete kao što su EU, Rusja ili Kina i to je onaj nivo svesti potreban za pobedu.
Ma, ti si totalna budala i ništa bolje od Vnoge i ne zaslužuješ.Oduševljen sam onim što sam video na demnstracijma protiv razularene hunte.
Srbija ima budućnost i njom se neće još dugo vladati suzavcem, pendrecima, konjima, psima, protivzakonitim i protivustavnim delovanjem hunte.
Demokratija ne postoji u tim normalnim zemljama vec je to samo pozoriste i iluzijaNišta tu nije smešno, mada neki ljudi imaju čudan smisao za humor.
U iole normalnim zemljama krajnje desničarske stranke uglavnom nemaju ni 10% podrške. Već malo više od toga je znak da nešto s državom nije u redu, dok je dobijanje većinske podrške pokazatelj da su stvari totalno otišle do đavola, kao što je bio slučaj u Nemačkoj i Italiji između dva svetska rata.
Ali običan svet uglavnom ne voli siledžije, pomiri se s tim. Ovde su trenutno korisni Vučiću i daju mu alibi za sve što radi.
Huntu već imamo. Mora se uspostaviti sistem u kom će vlast biti lako smenjiva jer će samo takva biti odgovorna. Drugi diktator = skaši Kurta da uzjaši Murta.Nikako, hunta je ono što treba da dođe posle Vučića i njegove pro-eu jugonostalgične DS bulumente koju je okupio oko sebe.