- Poruka
- 22.467
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo mi nemamo predsedničku knjigu, mi smo skroz zanemaren narod, nas predsednik ne voli ič.Eto ti ga sad....![]()
Samo mi nemamo predsedničku knjigu, mi smo skroz zanemaren narod, nas predsednik ne voli ič.
Opet ću da plačem.![]()
![]()
Evo prilike. Samo ubaci neke izmene drzave i stranke i dobije knjigu.Samo mi nemamo predsedničku knjigu, mi smo skroz zanemaren narod, nas predsednik ne voli ič.
Opet ću da plačem.![]()
![]()
Si djinping je bratu bacio rukavicu.![]()
Moliću, pa nije naš precednik plagijator, mora to iz glave, diktatom.Evo prilike. Samo ubaci neke izmene drzave i stranke i dobije knjigu.
imaš dve tri od Milorada Miškovića ali svi zabašure neke momente pre uspeha a tamo nešo levo dižu u nebesaSamo mi nemamo predsedničku knjigu, mi smo skroz zanemaren narod, nas predsednik ne voli ič.
Opet ću da plačem.![]()
![]()
Ništa se ne priznaje ako nije na mandarinskom i kaligrafijom naša, da se vidi ko je bolji.Si djinping je bratu bacio rukavicu.![]()
Istina i samo istina, tako mu bog pomogao. Ako sme.imaš dve tri od Milorada Miškovića ali svi zabašure neke momente pre uspeha a tamo nešo levo dižu u nebesa
Eto ti ga sad....![]()
Ето ти га теби...
Ја немам толиких амбиција да би купио ову књигу
Блокадери му помрсили писањеА брат Вучић се заје6ава,
Његова писанија још стоје