Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i mnogi pjevaci iz Srbije takodjer dolaze u Sarajevo da odrzavaju koncerte, a svakog vikenda gostuju po diskotekama u BiH...![]()
Па није онда крив Дино Дервиш... (како се већ презива), проблем је овде код нас...
I vi to dozvoljavate? A ja mislio da su samo Srbi prodati za tuđe interese....
Pa i mnogi pjevaci iz Srbije takodjer dolaze u Sarajevo da odrzavaju koncerte, a svakog vikenda gostuju po diskotekama u BiH...![]()
Pa ni Dino nije rekao da su Srbi psi...
Vidis da je to izmislio neki bolesni um...![]()
To dolaze deluje opet kao neka agresijaniko od njih ne dolazi da bi se najeo
lokuma i bureka već ih je neko pozvao tamo
Dino je lajao na Srbe vidim ja da tebi ništa nije jasno.
Na prazan stomak mozak slabije radi zar ne?![]()
И што сад он долази у матичну државу оних који су бла бла?Pa ne bih ja to bas nazvao lajanjem... To je prekrupna rijec... Ja bih to prije nazvao revoltom.
Dino je osipao drvlje i kamenje na one sto su dolazili u njegov rodni grad da pale i siluju žene, pa je to i razumljivo...
Ali nerazumljivo je sto je jedna Ceca, kojoj Bosnjaci nisu pucali po kucnim vratima kao sto su Srbi pucali po Dininim vratima, lajala na Bosnjake i huskala na silovanja, premlacivanja, ubistva, pljackanje itd.![]()
И што сад он долази у матичну државу оних који су бла бла?
Arenu ће напунити муслимани који ће за ту прилику доћи у Бг из свих крајева Србије...не знам ко би други ишао на такав концерт.
![]()
Kako moze biti maticna drzava ako su Srbi u BiH konstitutivan narod?
Maticne drzave postoje samo za nacionalne manjine..![]()
Да је неке организације па да се на дан концерта око арене мало развију транспаренти са сликама маскрираних Срба у Босни, никакве пароле или позив на линч.
Да ли би се "посјетиоци" макар малко постидели?
Па то конститутиван народ је само прелазно решење до уједињења с матицом Србијом. Уосталом, што се не распиташ мало код Срба из РС коју државу сматрају матицом?
biće puna arena. srbi nikad neće naučiti.
Tako je bilo i na koncertu Lepe Brene u Sarajevu.
Neki su ispred Zetre razapeli transparent sa slikama ubijenih djecaka i muskaraca u Srebrenici, ali nisu posjetioci puno obracali paznju...
Mogu oni smatrati sta im je volja, ali cinjenice su nesto sasvim drugo...
Uostalom, trebalo bi pokrenuti tu inicijativu da se Srbima u manjem bh.entitetu ukine konstitutivnost, jer ionako oni žele da im Srbija bude matica, pa prema tome, mi smo spremni da im ostvarimo tu zelju, i da ih onda šutamo kako nam se prohtije.![]()
pa s obzirom da je fahreta jahrić vašeg okota, ti transparentaši su samo ispali još veći bilmezi no što inače jesu.![]()
Nije Jahric, nego Jahic..
Brena je iz mijesanog braka, a srbo je unazad 20 godina kreše, tako da ona je srbkinja...![]()
Tako je bilo i na koncertu Lepe Brene u Sarajevu.
Neki su ispred Zetre razapeli transparent sa slikama ubijenih djecaka i muskaraca u Srebrenici, ali nisu posjetioci puno obracali paznju...
Тја, од мене се сигурно неће овајдити, сем од пореза који плаћам, али на то не могу да утичем, то деле ови "горе"...