gost 246390
Buduća legenda
- Poruka
- 38.508
Zašto dolazi govedo smrdljivo neokupano??? Zar mi nismo ista ona zemlja koja je njegovoj napravila genocid???![]()
zato što voli

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto dolazi govedo smrdljivo neokupano??? Zar mi nismo ista ona zemlja koja je njegovoj napravila genocid???![]()
Squid ja sam mislio da si ti normalan, a ono ti izgleda ovdje najveca budalaa...![]()
Misliti i cveće brati nije isto!
Ne, ozbiljno, zašto dolazi 'vamo, pa rek'o je da nikada neće doći u zemlju koja je njegovoj zemlji napravila genocid...šta sad bi???
Srpske pare hoće, mi smo veliko tržište to znam...al' neće da može, ne treba nam...isto k'o što Kroasanima ne trebaju naše Rokve, Ane Nikolić...itd.![]()
Misliti i cveće brati nije isto!
Ne, ozbiljno, zašto dolazi 'vamo, pa rek'o je da nikada neće doći u zemlju koja je njegovoj zemlji napravila genocid...šta sad bi???
Srpske pare hoće, mi smo veliko tržište to znam...al' neće da može, ne treba nam...isto k'o što Kroasanima ne trebaju naše Rokve, Ane Nikolić...itd.![]()
Јел стварно то рекао?
Морам д апризнам да не знам за то...
Pa i mnogi pjevaci iz Srbije takodjer dolaze u Sarajevo da odrzavaju koncerte, a svakog vikenda gostuju po diskotekama u BiH...![]()
Јел стварно то рекао?
Морам д апризнам да не знам за то...
jeste to rekao...mnogo puta...
Pa i mnogi pjevaci iz Srbije takodjer dolaze u Sarajevo da odrzavaju koncerte, a svakog vikenda gostuju po diskotekama u BiH...![]()
Jeste bre...svi oni pogaze svoju reč, tako je rekla i Tereza i Džiboni, pa ih evo...![]()
A kažu da ste psi???
Ko dolazi, odma' reci!!!![]()
Па то онда говори о његовом карактеру, што се мене тиче, ја бих га пустио да дође и пева овде, ко воли нека га слуша, мени само није јасно шта с тим има Борис Тадçи, јел он то решио све друге проблеме у Србији, па преговара с певачима о државном трошку (не верујем да ће оних 300 хиљада да извади из свог џепа).
"Peticije24.com" su objavile: Ako si Srbin ili Srpkinja, ako voliš Srbiju potpiši peticiju
Širom Srbije pokrenuta je velika kampanja kako bi se što više ljudi odlučilo bojkotovati decembarske koncertne nastupe Dine Dervišhalidovića u Beogradskoj areni.
''Ovaj umjetnik je veliki 'srbomrzac'. Pored pjesme 'Da te nije Alija', koju je posvetio ratnom predsedniku BiH Aliji Izetbegoviću i ''zelenim beretkama, izdao je i album na kojem je pisalo 'Zabranjeno za Srbe i pse''. Isti taj naziv stoji mu na ulazu u njegov kafić'', piše na stranici "peticije24.com".
U potpisu stoji da je inicijator peticije izvijesna Dragana.
Osim što ni na jednom Merlinovom albumu nisu spominjani nikakvi Srbi, a još manje psi, treba istaći da neiformisani autor i ne zna da Merlin ne posjeduje ni jedan kafić u Sarajevu, ali ni BiH.
Da li će pomračeni umovi uspjeti u svojoj nakani, iako istovremeno trećerazredne srbijanske pjevaljke nesmetano ordiniraju BiH uzduž i poprijeko, ostaje da se vidi. Koncerati u Beogradu zakazani su 7., 8. i 9. decembra.
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/iz...na-u-beogradu-ovaj-umjetnik-je-srbomrzac.html
Једини за кога знам да је рекао да неће никад у Србију јесте Оливер Драгојевић, и колико знам, он се тога држи, нити има намеру да долаи, нити даје интервјуе за било кога из Србије...
tadic mu je ponudio najvecu mogucu cenu do sada...bio bi lud da ne pristane...
Pa ni Dino nije rekao da su Srbi psi...
Vidis da je to izmislio neki bolesni um...![]()
Rekli su i ovi...kakvo je đubre i taj će doći...ovaj Džiboni se držao njega i isto govorio...čim zafale pare...eto ga...
Pa ni Dino nije rekao da su Srbi psi...
Vidis da je to izmislio neki bolesni um...![]()
"Peticije24.com" su objavile: Ako si Srbin ili Srpkinja, ako voliš Srbiju potpiši peticiju
Širom Srbije pokrenuta je velika kampanja kako bi se što više ljudi odlučilo bojkotovati decembarske koncertne nastupe Dine Dervišhalidovića u Beogradskoj areni.
''Ovaj umjetnik je veliki 'srbomrzac'. Pored pjesme 'Da te nije Alija', koju je posvetio ratnom predsedniku BiH Aliji Izetbegoviću i ''zelenim beretkama, izdao je i album na kojem je pisalo 'Zabranjeno za Srbe i pse''. Isti taj naziv stoji mu na ulazu u njegov kafić'', piše na stranici "peticije24.com".
U potpisu stoji da je inicijator peticije izvijesna Dragana.
Osim što ni na jednom Merlinovom albumu nisu spominjani nikakvi Srbi, a još manje psi, treba istaći da neiformisani autor i ne zna da Merlin ne posjeduje ni jedan kafić u Sarajevu, ali ni BiH.
Da li će pomračeni umovi uspjeti u svojoj nakani, iako istovremeno trećerazredne srbijanske pjevaljke nesmetano ordiniraju BiH uzduž i poprijeko, ostaje da se vidi. Koncerati u Beogradu zakazani su 7., 8. i 9. decembra.