"Srbomrzac" snimio pjesmu o Aliji i na albumu napisao "zabranjeno za Srbe i pse"

• Začetnik teme Začetnik teme Uysal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa i mnogi pjevaci iz Srbije takodjer dolaze u Sarajevo da odrzavaju koncerte, a svakog vikenda gostuju po diskotekama u BiH... :)

To dolaze deluje opet kao neka agresija :per: niko od njih ne dolazi da bi se najeo
lokuma i bureka već ih je neko pozvao tamo:per:

Pa ni Dino nije rekao da su Srbi psi... :)
Vidis da je to izmislio neki bolesni um... ;)

Dino je lajao na Srbe vidim ja da tebi ništa nije jasno.
Na prazan stomak mozak slabije radi zar ne? :per:

To dolaze deluje opet kao neka agresija :per: niko od njih ne dolazi da bi se najeo
lokuma i bureka već ih je neko pozvao tamo:per:

Dino je lajao na Srbe vidim ja da tebi ništa nije jasno.
Na prazan stomak mozak slabije radi zar ne? :per:

Pa ne bih ja to bas nazvao lajanjem... To je prekrupna rijec... Ja bih to prije nazvao revoltom. :)
Dino je osipao drvlje i kamenje na one sto su dolazili u njegov rodni grad da pale i siluju žene, pa je to i razumljivo...
Ali nerazumljivo je sto je jedna Ceca, kojoj Bosnjaci nisu pucali po kucnim vratima kao sto su Srbi pucali po Dininim vratima, lajala na Bosnjake i huskala na silovanja, premlacivanja, ubistva, pljackanje itd. :)

Pa ne bih ja to bas nazvao lajanjem... To je prekrupna rijec... Ja bih to prije nazvao revoltom. :)
Dino je osipao drvlje i kamenje na one sto su dolazili u njegov rodni grad da pale i siluju žene, pa je to i razumljivo...
Ali nerazumljivo je sto je jedna Ceca, kojoj Bosnjaci nisu pucali po kucnim vratima kao sto su Srbi pucali po Dininim vratima, lajala na Bosnjake i huskala na silovanja, premlacivanja, ubistva, pljackanje itd. :)
И што сад он долази у матичну државу оних који су бла бла?

Arenu ће напунити муслимани који ће за ту прилику доћи у Бг из свих крајева Србије... :cool: не знам ко би други ишао на такав концерт.:roll:

Да је неке организације па да се на дан концерта око арене мало развију транспаренти са сликама маскрираних Срба у Босни, никакве пароле или позив на линч.
Да ли би се "посјетиоци" макар малко постидели?

Kako moze biti maticna drzava ako su Srbi u BiH konstitutivan narod?
Maticne drzave postoje samo za nacionalne manjine.. ;)

Па то конститутиван народ је само прелазно решење до уједињења с матицом Србијом. Уосталом, што се не распиташ мало код Срба из РС коју државу сматрају матицом?

Да је неке организације па да се на дан концерта око арене мало развију транспаренти са сликама маскрираних Срба у Босни, никакве пароле или позив на линч.
Да ли би се "посјетиоци" макар малко постидели?

Tako je bilo i na koncertu Lepe Brene u Sarajevu. :)
Neki su ispred Zetre razapeli transparent sa slikama ubijenih djecaka i muskaraca u Srebrenici, ali nisu posjetioci puno obracali paznju...

Па то конститутиван народ је само прелазно решење до уједињења с матицом Србијом. Уосталом, што се не распиташ мало код Срба из РС коју државу сматрају матицом?

Mogu oni smatrati sta im je volja, ali cinjenice su nesto sasvim drugo... :)
Uostalom, trebalo bi pokrenuti tu inicijativu da se Srbima u manjem bh.entitetu ukine konstitutivnost, jer ionako oni žele da im Srbija bude matica, pa prema tome, mi smo spremni da im ostvarimo tu zelju, i da ih onda šutamo kako nam se prohtije jer sa nacionalnom manjinom mozemo da cinimo sta nam je volja. :D

Mogu oni smatrati sta im je volja, ali cinjenice su nesto sasvim drugo... :)
Uostalom, trebalo bi pokrenuti tu inicijativu da se Srbima u manjem bh.entitetu ukine konstitutivnost, jer ionako oni žele da im Srbija bude matica, pa prema tome, mi smo spremni da im ostvarimo tu zelju, i da ih onda šutamo kako nam se prohtije. :D

a tebe su već šutali u glavu, koliko vidim. :lol:

dino :)

Trexskelanim.gif

Tako je bilo i na koncertu Lepe Brene u Sarajevu. :)
Neki su ispred Zetre razapeli transparent sa slikama ubijenih djecaka i muskaraca u Srebrenici, ali nisu posjetioci puno obracali paznju...

Pa da. Neće Srbi i bivši Srbi da uvide koliko ih zapad vuće za labrnje i navlači jedne na druge vekovima. Još bivši Srbi misle kako će taj isti zapad zbog toga više da ih voli. E budale moje!
Neće dugo vremena proći dok i Srbi i Bosanci i Hrvati ne shavate da nemaju bliskijeg naroda nego što su oni sami. Al i sad je malo kasno.

A znakova da smo slični ima gde god da se okreneš. Da vidim ko će to da porekne.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back