Sanovnik
Buduća legenda
- Poruka
- 37.861
јел то она фора што жена Горана С. прима 5 000 евра![]()
То је фора за Меркатор. Он уредио све за Кекеце, за меркатор, и за Прогрес, а они му обезбедили жену.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
јел то она фора што жена Горана С. прима 5 000 евра![]()
То је фора за Меркатор. Он уредио све за Кекеце, за меркатор, и за Прогрес, а они му обезбедили жену.

...Nameštaj i delovi, Kovčezi, koferi, neseseri, slično, Ženski kaputi i slično, pleteni, ...]

Mogu oni sve,u mašti. Bože kako mi je ža ove moje normalne drugare i drugarice na faksu, normalne srbe ko im vodi državu i kakva im je pola omladine... ccccc
...bice ovde posla i za Topalovice
![]()
Ми заиста имамо шта да понудимо Русији . И те како. Па практично све што производимо спада у врућу робу тамо. Набројао сам само мали део на страни 6 .
Pa po ovom spisku mi smo Japan . TV prijemnici , automobili , opticki proizvodi , satovi ...
Pa EU i Rusija treba nas da mole a ne mi njih .
Strava .
tamo, na toj sestoj strani gde si napisao, tamo ce i ostati - nemoj da brines, niko se nije osetio prozvanim. sad ide dve strane proseravanja, pa novi krug prepucavanja.

AAAA... Тако то иде овде. У Јеееее...![]()
Боље бити руска покрајина него америчка колонија.
Ti si bre g0vno i *ebat cemo vam kevu posle 11tog i vama i siptarima i svim ostalim, ne samo u Srbiji vec i CG cemo vam se na*ebati mile majke i nabit cemo vas sve u Albaniju pa se tamo *ebite i izjasnjavajte k'o g0vna koja i jeste i jedni i drugi.
Pa recimo da cemo vam se posle 11tog na*ebati mile majke svima od reda![]()
Fala Bogu da je i neko drugi spoznao istinu.
Svesno lupetanje po temama i frojdovske asocijacije biće kažnjiva rabota vrlo brzo...
... može od ovog trenutka...
... izvoljten...
Svesno lupetanje po temama i frojdovske asocijacije biće kažnjiva rabota vrlo brzo...
... može od ovog trenutka...
... izvoljten...
...mislis da bi Te Nemci bolje postivali od svog, ili iz bilo koje navedene clanice? ako na to uvo spavas onda poteskoce radi ih nisi iskusio, ali oko posusate B.T. ima vreme...!U to ime - živeli!
I meni je zao iako nijesam Srbin, ali mi je i smesno u istom momentu.
glasam za B.Tadica, jer sto zlocinac J.B.TiTo nije mogo, on ce!...Ko glasa za Tadica on se zalaze da Srbija bude NATO kvisling i da bude ovolika
![]()
Ko glasa za Kostunicu i radikale on se zalaze da Srbija udje u ZND i da bude ovolika
![]()
znaci ako ocete u EU srbija ce biti velicine crne gore , a ako hocete sa rusijom srbija ce biti velicine pola ex SFRJ.
gradjani biraju dal hoce liliputansku drz\avu ili pravu Srbiju
Похапсити све људе који су за укидање државе Србије и то да Србија буде протекторат Европске Уније.Pohapsiti sve ljude koji su za ukidanje države Srbije i to da Srbija bude ruska pokrajina.
Похапсити све људе који су за укидање државе Србије и то да Србија буде протекторат Европске Уније.
Јел` може тако?