Srbija podstice katolicenje Srba!

:dontunderstand:

Као католик имам право да у аватар ставим своје светитеље и блаженике.

Подсећам те да 400 хиљада верника РКЦ у Србији сваке године 10. фебруара слави Дан блаженог Степинца и да против тога немају ништа:

1. Србија и њене институције
2. СПЦ и њене институције
3. САНУ

Tako je!
I to govori o Srbiji vise nego vama!
Ostavite mu avatar, naviknite se na okolnosti pod kojima cete morati zivjeti da bi pobjedili!!
U suprotnom , nabijas glavu u pjesak!

Poslednja izmena:
tI SI SRBIN iz Srbije koliko i Ceda Jovanovic. Dzafte kurafte

Мрзиш Роме или шта? :)

Провали ово, Хрвати који за себе не дају да су Срби и немају појма да су Срби, то су све "покатоличени Срби".

А ја, Србин католик који за себе говори да је Србин, нико ми не да да сам Србин. :lol:

Схватате ли сад зашто су Хрвати Хрвати, а не Срби-католици? Због тога што патолошки мрзите све католичко и што не дозвољавате католицима да буду Срби. :bye:

:dontunderstand:

Као католик имам право да у аватар ставим своје светитеље и блаженике.

Подсећам те да 400 хиљада верника РКЦ у Србији сваке године 10. фебруара слави Дан блаженог Степинца и да против тога немају ништа:

1. Србија и њене институције
2. СПЦ и њене институције
3. САНУ

Да рекламирате усташког зличинца и налогодавца за смрт преко МИЛИОН СРБА, немате право.

Склањај тог демонског слугу, бруко поунијаћена.

Ја сам Србин римокатоличке вере, па пљујеш по мени и мрзиш ме. Блатиш моју цркву и мог верског поглавара и називаш их "смрадом".

Да ли то значи да мрзиш и некадашње дубровачке Србе?

Ма јок.Немам ја ништа против тебе осим што си се претстављао као православац.

Појасни ми ово.

Крштен сам у православној цркви као дете, али активно размишљам да пређем на римокатолицизам.

У РКЦ су ми рекли да се не морам поново крстити. Довољно је само да дођем, пошто се православно крштење и миропомазање признају за крштење и кризмање.

Крштен сам у православној цркви као дете, али активно размишљам да пређем на римокатолицизам.

У РКЦ су ми рекли да се не морам поново крстити. Довољно је само да дођем, пошто се православно крштење и миропомазање признају за крштење и кризмање.

Откуд то? Шта те је подстакло на тако нешто?

Ма јок.Немам ја ништа против тебе осим што си се претстављао као православац.

Па, био сам.

Крштен сам у православној цркви у свом граду, као дете и до ове године сам славио православни Божић и Ускрс.

У РКЦ кажу да ми је дозвољно да славим своју крсну славу и као римокатолик, тако да ћу то и наставити. И сачувати породичну икону свог светитеља - РКЦ признаје светост православних иконе.

Српства се не одричем.

Провали ово, Хрвати који за себе не дају да су Срби и немају појма да су Срби, то су све "покатоличени Срби".

А ја, Србин католик који за себе говори да је Србин, нико ми не да да сам Србин. :lol:

Схватате ли сад зашто су Хрвати Хрвати, а не Срби-католици? Због тога што патолошки мрзите све католичко и што не дозвољавате католицима да буду Срби. :bye:

Je li kurafte, sta ti znaci to blazeni stepinac? Objasni sta su te ispalamudili, sta je to?

Odgovor je vrlo prost, kao sto su i sve istine!

Da smo u proslosti priznali otpadanje Srba u druge vjere,
vec nekoliko vjekova ne bi bilo Srba Pravoslavaca!
A to, priznaces ne bi bilo dobro!

СРБИ, ХОЋЕТЕ ЛИ КАО БЕЗУМНИЦИ ТРПЕТИ РЕКЛАМИРАЊЕ ЂАВОИМАНОГ СТЕПИНЦА, КОЈИ ЈЕ ОДГОВОРАН ЗА ПРЕКО МИЛИОН УБИСТАВА НАШИХ РОЂАКА, ФАМИЛИЈЕ И ПРИЈАТЕЉА!?

ИМА ЛИ МОДОВА НА КРСТИ, РЕКЛАМИРА СЕ ИДЕОЛОГ ГЕНОЦИДА НАД СРБИМА!

Откуд то? Шта те је подстакло на тако нешто?

Смучило ми се лицемерје, заосталост и међусобно свађање, исувише је недостојанствено.

Васпитаван сам да у РКЦ видим све најгоре, али изгледа да је то далеко од истине. Много више братске љубави међу верницима видим међу католицима него међу православцима и некако се осећам као да сам пронашао своје место и људе који заиста верују у Бога.

Наравно, без увреде икоме. И међу православнима има искрених и вредних и људи и верника. Већина је та која ме одбија, не светли изузеци.

Па, био сам.

Крштен сам у православној цркви у свом граду, као дете и до ове године сам славио православни Божић и Ускрс.

У РКЦ кажу да ми је дозвољно да славим своју крсну славу и као римокатолик, тако да ћу то и наставити. И сачувати породичну икону свог светитеља - РКЦ признаје светост православних иконе.

Српства се не одричем.

Значи ти си унијата.:sad2:

O tome i govorim.

S druge strane, mi pravoslavce smatramo šizmaticima.

Dakle, iste su nam osobine i naravi. :lol:

Ima tu i velikih razlika ( kad je sama vera u pitanju) , ali to nije ovde tema.

Dok smo bili u zajednickoj drzavi , sa zajednickim sistemom obrazovanja i sl..ni tada nismo mogli da se prilagodimo jedni drugima. Kako godine budu odmicale, razlike ce biti sve vece .

Back