Srbija podstice katolicenje Srba!

СРБИ, ХОЋЕ ТЕ ЛИ КАО БЕЗУМНИЦИ ТРПЕТИ РЕКЛАМИРАЊЕ ЂАВОИМАНОГ СТЕПИНЦА, КОЈИ ЈЕ ОДГОВОРАН ЗА ПРЕКО МИЛИОН УБИСТАВА НАШИХ РОЂАКА, ФАМИЛИЈЕ И ПРИЈАТЕЉА!?

ИМА ЛИ МОДОВА НА КРСТИ, РЕКЛАМИРА СЕ ИДЕОЛОГ ГЕНОЦИДА НАД СРБИМА!

Ajde šuti da niste bježali od Turaka ne bi do Hrvatske došli osim kao amebe:Jel ono Dušana papa proglasio carem.

Je li kurafte... ispalamudili...

Не разумем твој матерњи ромски језик. :)

СРБИ, ХОЋЕ ТЕ ЛИ КАО БЕЗУМНИЦИ ТРПЕТИ РЕКЛАМИРАЊЕ ЂАВОИМАНОГ СТЕПИНЦА, КОЈИ ЈЕ ОДГОВОРАН ЗА ПРЕКО МИЛИОН УБИСТАВА НАШИХ РОЂАКА, ФАМИЛИЈЕ И ПРИЈАТЕЉА!?

Степинац није кривац за геноцид, он је блаженик РКЦ.

Његов дан и његов култ се прослављају и у Србији међу верницима РКЦ.

Ти си лично постављао слике владике Иринеја Буловића испод Степинчеве слике у Загребу.

То што си ти верски нетрпељив, мене ич не занима. :) Ја имам право да се дичим својом вером и свецима као и ти својим.

СРБИ, ХОЋЕТЕ ЛИ КАО БЕЗУМНИЦИ ТРПЕТИ РЕКЛАМИРАЊЕ ЂАВОИМАНОГ СТЕПИНЦА, КОЈИ ЈЕ ОДГОВОРАН ЗА ПРЕКО МИЛИОН УБИСТАВА НАШИХ РОЂАКА, ФАМИЛИЈЕ И ПРИЈАТЕЉА!?

Полако куме добићеш бан.

Ima tu i velikih razlika ( kad je sama vera u pitanju) , ali to nije ovde tema.

Dok smo bili u zajednickoj drzavi , sa zajednickim sistemom obrazovanja i sl..ni tada nismo mogli da se prilagodimo jedni drugima. Kako godine budu odmicale, razlike ce biti sve vece .

Ne vidim to kao problem.

Različiti narodi, različitih kultura, običaja, pa i religije.

Ako se uzajamno poštujemo, neće biti nikakvih problema. :)

Ajde šuti da niste bježali od Turaka ne bi do Hrvatske došli osim kao amebe:Jel ono Dušana papa proglasio carem.

Не. Душан је папу молио да га прогласи за капетана хришћана.

Стефан Немањић је добио краљевску круну од папе, јер му је обећао да ће Србија бити католичка држава.

СРБИ, ХОЋЕТЕ ЛИ КАО БЕЗУМНИЦИ ТРПЕТИ РЕКЛАМИРАЊЕ ЂАВОИМАНОГ СТЕПИНЦА, КОЈИ ЈЕ ОДГОВОРАН ЗА ПРЕКО МИЛИОН УБИСТАВА НАШИХ РОЂАКА, ФАМИЛИЈЕ И ПРИЈАТЕЉА!?

Pa shvati prijatelju, to je realnost drzave u kojoj zivis, ako i maknes avatar ostaje sustina ustasluka!
To mi lici kao zavlacenje glave u pjesak, pred proustaskim vlastima!

Цитат Оригинал поставио menjam.se Погледај поруку
Ако не волиш да неко пљује по твојој вери и цркви, твојим светињама, не пљуј ни ти по туђим.

Чувај се сине мој јеретика и њихове приче, јер се наша земља такође испунила њима! Ако ће ико да спасе душу своју, то ће бити само кроз живот у Православној вери. Јер нема боље вере од наше свете Православне вере. Сине мој, није добро хвалити нечију туђу веру. Ко год хвали страну веру, он је као онај који напушта своју властиту Православну веру. Ако неко хвали своју а и туђу веру, он је као човек са две вере и близу је јереси. Ако ти ико каже: "Твоја вера и моја вера су од Бога," ти сине мој треба да одговориш:"Јеретиче! Да ли мислиш да Бог има две вере? Зар не знаш шта пише у Писму: Један Господ, једна Вера, једно Крштење." (Еф 4,5) Зато се чувај таквих људи и увек стој у својој вери. Не братими се са њима него их избегавај и ходи у својој вери и добрим делима! Сине мој, чак ако буде потребно и да умреш за своју свету веру, не бој се смрти! Тако су и светитељи умирали за своју веру, и сада су живи и са Христом.

+Св. Теодосије Кијевски+ (†1074)

Из писма кијевском принцу кога су паписти хтели врбовати

Не разумем твој матерњи ромски језик. :)

Степинац није кривац за геноцид, он је блаженик РКЦ.

Његов дан и његов култ се прослављају и у Србији међу верницима РКЦ.

Ти си лично постављао слике владике Иринеја Буловића испод Степинчеве слике у Загребу.

То што си ти верски нетрпељив, мене ич не занима. :) Ја имам право да се дичим својом вером и свецима као и ти својим.

A sto izabra bas Stepinca? Ima toliko svetaca, a ti se bas za Stepinca uhvatio. Mozda je to ipak pitanje za tvog psihijatra.
Ajde priznaj da si kurafte.

Смучило ми се лицемерје, заосталост и међусобно свађање, исувише је недостојанствено.

Васпитаван сам да у РКЦ видим све најгоре, али изгледа да је то далеко од истине. Много више братске љубави међу верницима видим међу католицима него међу православцима и некако се осећам као да сам пронашао своје место и људе који заиста верују у Бога.

Наравно, без увреде икоме. И међу православнима има искрених и вредних и људи и верника. Већина је та која ме одбија, не светли изузеци.

Privid, jedinstvo je vase u satani!

Podsticanjem srpskih izbjeglica na povratak u tkz. R. Hrvatsku, te i finansiranjem
istog, vlasti Srbije fakticki rade na katolicenju srpskih izbjeglica!

Ne mali broj vec se pokrstio, a taj proces sto je vec u istoriji vidjeno, bice okoncan
sa trecom generacijom!

Tako se Srbija ukljucila u ustaski program uvecanja katolicke bioloske mase,
pokrstavanjem Srba!

Nazalost...istna...

Zalost postaje svakodnevnica.

ПРИЈАВИ РЕКЛАМИРАЊЕ ГЕНОЦИДНОГ ИДЕОЛОГА!

То је у твојој моћи, не мири се са злом! Делај!

"Kada dođu k vama osobe židovske ili pravoslavne vjeroispovijesti, koje se nalaze u smrtnoj opasnosti, pa zažele konvertirati na katolicizam, primite ih, da spasite ljudske živote. Ne zahtijevajte od njih nikakvo specijalno vjersko znanje, jer pravoslavni su kršćani kao i mi, a židovska je vjera ona, iz koje kršćanstvo vuče svoje korijene. Uloga je i zadaća kršćana u prvom redu spasiti ljude. Kada prođe ovo vrijeme ludila i divljaštva, ostat će u našoj Crkvi oni, koji budu konvertirali zbog uvjerenja, dok će se ostali, kada opasnost prijeđe, vratiti u svoje."

+ Bl. Kardinal Alojzije Stepinac +

Ne , nikako!
Proustaska politika u Srbiji dovela je u zabludu mnoge koji su se vratili!
A davanje drzavljanstva tim ljudima u Srbiji , posebna je proustaska strategija koja je vec urodila plodom!
Vidiš prijatelju, ja mislim da je pre svega potrebno da se Srbi vrate na svoja ognjišta i da kroz insitucije probaju da se izbore za svoja prava u Hrvatskoj. Svako protivljenje Hrvatske da im omogući ostvarivanje njihovih prava treba biti predočeno međunarodnim institucijama.
To je jedini način da se Srbi iz Hrvatske izbore za svoja prava.

Back