- Poruka
- 22.671
Проклети непријатељ Бога живога!
Смрт папизму!
O kako je to predivno kršćanski rečeno!

Baš u duhu sektaštva koje promoviraš.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Проклети непријатељ Бога живога!
Смрт папизму!

Vidiš prijatelju, ja mislim da je pre svega potrebno da se Srbi vrate na svoja ognjišta i da kroz insitucije probaju da se izbore za svoja prava u Hrvatskoj. Svako protivljenje Hrvatske da im omogući ostvarivanje njihovih prava treba biti predočeno međunarodnim institucijama.
To je jedini način da se Srbi iz Hrvatske izbore za svoja prava.
Zabavno mi je.![]()
Zabavno mi je.![]()
Kako da ih prihvate kao politički narod ako ih tamo nema? Koga da prihvataju? Vazduh?Reko li ti vec!
Taman i svi Srbi da se vrate, bez statusa naroda, osudjeni su na ASIMILACIJU!
Ukoliko Srbe iz bivse SR. Hrvatske Srbija ne prihvati kao politicki narod, nikad to nece uciniti ni medjunarodna zajednica!
Значи ти си унијата.![]()
Reko li ti vec!
Taman i svi Srbi da se vrate, bez statusa naroda, osudjeni su na ASIMILACIJU!
Ukoliko Srbe iz bivse SR. Hrvatske Srbija ne prihvati kao politicki narod, nikad to nece uciniti ni medjunarodna zajednica!

Podsticanjem srpskih izbjeglica na povratak u tkz. R. Hrvatsku, te i finansiranjem
istog, vlasti Srbije fakticki rade na katolicenju srpskih izbjeglica!
Ne mali broj vec se pokrstio, a taj proces sto je vec u istoriji vidjeno, bice okoncan
sa trecom generacijom!
Tako se Srbija ukljucila u ustaski program uvecanja katolicke bioloske mase,
pokrstavanjem Srba!

Kako da ih prihvate kao politički narod ako ih tamo nema? Koga da prihvataju? Vazduh?
Neće ih ni prihvatiti dok ih Srbi na to ne nateraju, a mogu ih naterati samo ako ih ima u broju koji se ne može ignorisati.

ПРИЈАВИ РЕКЛАМИРАЊЕ ГЕНОЦИДНОГ ИДЕОЛОГА!
То је у твојој моћи, не мири се са злом! Делај!
Privid, jedinstvo je vase u satani!
Ako ne probaju sigurno ne mogu.Srbi se mogu vratiti i normalno živjeti u Hrvatskoj.
A da nas mogu "naterati" na bilo šta, e to ne mogu.![]()
Блажени Степинац није "геноцидни идеолог", побркао си га са Павелићем. Блажени Степинац је био жртвени јарац.
Овим аватаром не кршим ниједно правило форума Крстарице. Реч је о личности која је легитимно проглашена за блаженика и чије је прослављање у Србији дозвољено.

"Blaženi" Stepinac je oličenje licemerja Katoličke crkve, i bilo kakvi pokušaji da zločine ovog "blaženog" opravdaju su više nego smešni.Блажени Степинац није "геноцидни идеолог", побркао си га са Павелићем. Блажени Степинац је био жртвени јарац.
Овим аватаром не кршим ниједно правило форума Крстарице. Реч је о личности која је легитимно проглашена за блаженика и чије је прослављање у Србији дозвољено.
ПРИЈАВИ РЕКЛАМИРАЊЕ ГЕНОЦИДНОГ ИДЕОЛОГА!
То је у твојој моћи, не мири се са злом! Делај!
A sto izabra bas Stepinca? Ima toliko svetaca, a ti se bas za Stepinca uhvatio. Mozda je to ipak pitanje za tvog psihijatra.
Ajde priznaj da si kurafte.
А ви јединства и немате, него се свађате и гложите, једни бисте друге побили само да можете.
О томе ти говорим.
Ne znam što ne odeš na neki izraelski sajt gde ćeš da okačiš sliku doktora Mengelea?Озбиљно, "курафте" стварно нешто значи на ромском?
Prijatelju moj, postoji nesto sto se u ovom hebenom svjetu zove pragmatizam i iz tih razloga kazem ti:
Nas otklon prema rimskoj pogani i skotu stepincu nije sporan, ali alarmantno je stanje u kojem ne cinimo
otklon prema ovovremenom otpadu, koji kako vidis hrli u narucje rimu i taj novoraskolnicki stampedo koji velica
ideologe pogroma nad nasim precima treba stavljati u fokus danasnjice!!
Zato je dobrodosao ovaj sa avatrom stepinca, jer otvoreno dokazuje djelovanje i puteve kuda bi da nas
vodi ovodanasnja srpska otpad!!!
Ako ćete raspravljati o razlikama u religijama postoji pdf za to.idu ljudi svjetskoj vjeri. najbolje da će ostat pod oktiljem SPC-a di se ne zna ko pije ni ko plača
Zašto nisu Hrvati, Mađari i ostale manjine u Srbiji osuđeni na asimilaciju?
Zašto druge nacionalne manjine u Hrvatskoj nisu osuđene na asimilaciju?
Zar su Srbi tako slabog karaktera da ne mogu očuvati svoj identitet?
Zašto stalno vrijeđaš srpski narod ??![]()
Prijatelju moj, postoji nesto sto se u ovom hebenom svjetu zove pragmatizam i iz tih razloga kazem ti:
Nas otklon prema rimskoj pogani i skotu stepincu nije sporan, ali alarmantno je stanje u kojem ne cinimo
otklon prema ovovremenom otpadu, koji kako vidis hrli u narucje rimu i taj novoraskolnicki stampedo koji velica
ideologe pogroma nad nasim precima treba stavljati u fokus danasnjice!!
Zato je dobrodosao ovaj sa avatrom stepinca, jer otvoreno dokazuje djelovanje i puteve kuda bi da nas
vodi ovodanasnja srpska otpad!!!
Dva grama mozga i bice ti jasno:
Zato sto nad tim narodima u Srbiji nije vrsen genocid!
Pa ne bi reka da su je lako izgubili!
Duga je njihova vertikala postojanja, ne bi ih tek tako nipodastavao